Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

u nas jest około 300 zł co dwa miesiące za prąd,
a o innych to nie wspomnę

tutaj pracuje dużo ludzi z lidzbarka:-) może i wy się przeniesiecie? tylko nasze służbowe mieszkanie nie jest takie duże, z racji,że mamy tylko 1 dziecię..przy drugim dorzucają jeden pokój
, ale kuchnię urządziliśmy, bo jest raczej standardowa
najwyżej będziemy upychać.. a dziś odbieramy żyrandole po 2 latach mieszkania
jakoś tak w służbowym to nie aż taka frajda urządzać, a mi się marzy własny dom, ale zanim nie wrócę do pracy to nawet nie mam co marzyć
my śmieci mamy w czynszu i chyba tylko śmieci
Miałam tak samo jak mieszkałam jeszcze w Warszawie, najpierw przysyłali mi list, że niby jest nadpłata, żeby potem przy następnym rachunku pisać, że jest niedopłata, robili wyrównanie i też jakieś kosmiczne kwoty wychodziły
Teraz mam i prąd i gaz na kartę, ładuję sobie kiedy chcę i za ile chcę, nie naładuje to będę w ciemni siedziała
Na szczęście przy liczniku mam alarm i jak jest już mało prądu to mi alarm wyje, więc lecę od razu doładować