Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

Sama potrzebuję zakupić sobie nową maszynę i nie mam pojęcia za jaką się roglądać. JAk sobie kupię nową to starą Ci odstąpię
Tylko nie wiem kiedy będę mieć nową bo to chyba jest spory wydatek. a ja potrzebuję taką naprawdę dobrą

-dobra???

u nas jak J.wskakuje to gorzej niż małe dziecko!!!!
nie wiem czemu. Powinni wystawić na 6 miesięcy. W końcu jest rachunek 1200 wyrównania i 6 faktur na 100zł do tego...
skąd tyle kasy brać... pożyczyliśmy i zapłaciliśmy. Potem po te 100zł co miesiąc i następna koperta w skrzynce po 6 miesiącach... 930zł wyrównania i po 130zł dodatkowo na następne pół roku...
z czego kuźwa... no i co rachunek to energia droższa... 

ale zapytać mogę. Ona właśnie mówiła, że te mniejsze maszyny, co chciałam kupić to się nie opłaca, a na profesjonalną szkoda mi kasy, bo sama jeszcze nie wiem czy się sprawdzę w roli "krawcowej"
Dziękuję Ci bardzo Weroniczko ale Tobie jako krawcowej na pewno się jeszcze przyda w razie awarii jednej druga maszyna zastępcza
, z czego nie jestem zadowolona, a prąd tak średnio wychodzi 160 na miesiąc, dlaczego aż 1000
czyżbyś strasznie dużo rzeczy używała na prąd
taki przyrząd co dota na allegro wypatrywała swego czasu to chyba na baterie...

ale weź tu pamiętaj codziennie...
a jak się coś piecze 2-3g na 180`C to rachunki jakie mają być...

a powiedz Kochana (już kiedyś pytałam ale odp. brak) jak z tym Twoim pracodawcą? Poregulował wszystkie zaległości wobec Ciebie? ;-) Czy nadal leci w kulki? 

;-)