Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

usprawiedliwię Cię tym że już nie mogłaś sie tych kizi-mizi doczekać -i myslałaś o tym pisząc tego posta;-)-no to miłego tuli-tuli
-dobranoc
![]()

, w koncu Viburcol dalam bo serce mu bilo i z tego placzu az go trzeslo, w koncu R go ponosil i po 23:15 zasnal
, bidulek maly 

bez komentarza to pozostawię
, też będę trzymać kciuki za was dziewczyny i za siebie też bo tez chce mieć drugiego bobaska
a co? nie chcę mieć jedynaka. Już od listopada nie używamy zabezpieczeń, ale coś mam popieprzone z cyklem i narazie nici z tego wychodzą:-

znowu na żaden spacerek się nie wybierzemy
Ech, dobrze że ja zmotoryzowana to nie jestem uziemniona w domu:-)
)

trzeba się nią zając bo padniemy
:-)
Julka sobie dwa razy język przegryzła podczas upadku... też strach na widok krwi w buzi... 

jedynie witaminy w tabsach

Może jednak pogoda się poprawi

Ale kuzynka wczoraj była u mnie i przywiozła mi krawieckie rzeczy bo robiła pożądki u siebie w domu i... wśród tych rzeczy był śliczny biały materiał idealny na sukieneczkę do Chrztu dla Małgosi. Tak więc przez przypadak zdobyłam poszukiwaną tkaninę.