reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Asiacur jestem z Tobą, mój stary też jest nie do zniesienia:baffled: zawsze jak już nie wyrabiam to ide do łazienki, bo wzrusza mnie nawet to, że nic go już nie wzrusza:wściekła/y::angry::angry::angry: wydaje mi się, że już mu wszystko obojętne chwilami tzn to, że płaczę czy coś.. ale cóż raz lepiej raz gorzej, nic się nie martw i tak jesteśmy cudownymi żonami:tak::-D
ewedja no to miałaś lekturę:-D
kacha dzięx to mój profil, poznałaś mnie? ach jaka ja światowa kobita jestem:happy:
sylwia jak tam autko, pewnie już ścieżki wyjeździłaś:-D

nie wiem co tam jeszcze miałam napisać...

D. przywiózł żyrandole...no i mój wielce spracowany mąż zawiesił aż jeden:-D:-D
a dzisiaj miałam przygodę karnisz chciał mnie zabić:szok: otwierałam okno i balkon, żeby przewietrzyć w sypialni i bam:szok: dobrze że ostrzem mnie nie macnął bo taki mamy wykończony jak kiedyś te dzidy były:-D a w sumie to ciekawe czy mąż zamachu nie zrobił:baffled:, ale chyba nie bo by mu się nie opłacało... kto by mu gotował:-D:-D

reklama
o rany iza :szok:
mojej koleżance kiedyś w kąpieli spadła suszarka do ubrań i jej oko podbiła :-D teraz się śmieję ale dziewczyna do pracy w okularach przeciwsłonecznych chodziła :-D nie daj boże jakby jej oko wypłynęło :baffled:

kata kurde bidula, znając życie to w pracy huczało, że mąż ją bije:-D
a mój też z tych leniwców i zmiany też niekoniecznie... 2 lata kupowaliśmy żyrandole...a teraz pewnie rok będziemy wieszać:-D:-D

ale z was sie mozna usmiac kobietki :-D:-D:-D

asiacur meski lud juz tak ma ze rozumkami nie swieci bo w sumie WIDZIAL KTO KIEDY MADREGO CHLOPA ???

izabella lektura jak trzeba, ale zeszlo mi az 5 godzin wiec musze sie chyba podszkolic w czytaniu :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:, a za wieszanie zyrandoli trzymam kciuki moze nie bedzie trzeba roku zeby zawiesic, apropo my tez jestesmy na etapie kupowania ciekawe ile nam zejdzie :rofl2::rofl2::rofl2:

kata-woj a ja to juz mam jazenie spoznione, 20 minut zajelo mi zrozumienie twojego posta i suszarce, mnie sie przedstawilo ze chodzi ci o suszarke do wlosow i sie zastanawialam jak to sie stalo ze kolezance tylko oko podbilo a jej nie zabilo pradem w wodzie, no coz chyba nie ta godzina zeby jeszcze myslec :szok::szok::szok:

reklama
Do góry