reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

dzien dobry:)
ja juz na nogach mała jeszcze spi :) płakusiała w nocy i siu ja do nas tak mi jej szkoda:( a wczoraj wieczorem podałam jej lekarstwo i nawet całego nie wpusciłam a ona hlust zwymiotowała i tak patrze a ona jakos dziwnie sline przełyka i hlust znowu jeny jak sie przestraszyłam odrazu widziałam Viki i Pabla brrrrr ale ok poszla spac i jest dobrze
a wiecie ze dzis narodowy dzien zycia??wiecie ?? wiecie czy nie??? hmmm jak nie wiedziałyscie to juz wiecie hihihihihi

reklama
dzien dobry :crazy:

niech ktos zabierze ode mnie ta zime bo nie wyrabiam :crazy::crazy:, taki snieg pada jakby to srodek zimy byl :angry::angry::angry:

Elcia biedna Oliwicia, oby to nic poważnego :no:

i tyle bo mam dola :crazy:

hello!!!
pogoda jak na razie fajna słoneczko próbuje się przebić:tak:
kacha prezesik rewelacyjny i misiu też:tak::-D
elcia dużo zdrówka dla oliwki..
jutrzenak
chyba żle utopiłaś tą marzanne:tak:
miłego dnia!!!!

Hej dziewczynki.
U nas pogoda podobna jak u Joanny:tak::tak::tak: tylko wiatr silny wieje.
Dziś Małgosia pierwszą noc spędziła w łóżeczku w pokoju dziecięcym:tak::tak::tak::tak: I nocka minęła jej jak zwykle czyli dobrze.

witam\

jutrzenka ja rzucę a ty mnie utrzymywac bedziesz co????:-D:-D:-D

kasia super jest oliś a najbardziej mi sie podoba jak raz głowa a raz kuperkiem rusza:-D:-D no i fryzura teraz na irokieza odrasta:-D:-D

a ja dziś w domu na szczesciue ale za to kuba obudził sie z temperatura 38,2 no super po prostu nie wiem co mu jest ani nie kaszle troszke kichał ale z nochala tez mu nie leci no zobaczymy po poludniu do lekarza ide z nim

buziaki dla wszystkich vchorych bidulek i nie tylko

Ela zdrówka dla młodej ;-)

Grzechotka oby to tylko jakiś wybryk temperaturowy...

U nas wiatrzysko jak cholera i śnieg z deszczem pada... brrr... :wściekła/y:

Jutrzenka :-)

Joanna może u Ciebie i Weroniczki chociaż to słonko wyjdzie... :sorry2:

No Weroniczka to fajnie że malutką już usamodzielniasz. A wstaje w nocy na mleczko?

Paula wstaje raz czasami nad ranem drugi. Ale wiesz do tej pory karmiłam ją w nocy tylko piersią. A teraz widzę że mleczka mam już bardzo maleńko więc chyba będą ją w nocy butlą karmić i będzie lepej:sorry2::sorry2::sorry2: chyba.

Coucou30.gif

u nas piekne
Temps04.gif
wiec pewnie wybierzemy sie na
Bebe37.gif

jestesmy juz po porannej
Soif09.gif
i Zaki tez swoja wypil, teraz oglada teletubisie bo to jest jedna z dwoch bajek ktore lubi (druga to dobranocny ogrod)

paula nie napisalam nic do nikogo bo by mi to cala strone zajelo :-:)-:)-( a z tym moim diabolkiem ciezko cokolwiek napisac :tak::tak::tak:, ale postaram sie nie robic sobie zaleglosci bo nie przerobie znowu 50 stron :rofl2::rofl2::rofl2:

kuba padł bawił się ze skalpelem i siedzieli pod stołem ja patrze a on na siedząco na kure spi:-D:-D nawet zupki nie zjadł bidulek kurcze juz tak dlugo był zdrowy ale chyba to moja wina bo ostatnio nawet jak wiatr był to wychodzilismy na spacer na krótko bo na pól godzinki choc żeby troche powietrza złapał i może go przewiało ale zła jestem na siebie:wściekła/y::wściekła/y:

reklama
aaaa przypomniało mi sie
DOTA MASZ W DZIUB ILE MOZNA NA CIEBIE CZEKAC CO?????? PÓŁ NOCY CZEKAŁAM I CO GDZIS TY BYŁA TŁUMACZ SIE
TYLKO NIE MÓW ZE KRZYSIU DUZY CIE MOLESTOWAŁ BO NIE UWIERZE HIHIHIH

Do góry