reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Dzień dobry Baboszęta
kacha oliś rewelacja...ciekawe czy po mamie taki muzykalny i co jakiś czas w obiektyw lukał... danceman rewelacja
Viki przypomniało mi się z tymi badaniami, mi kiedyś robili, jak leciała mi krew z nosa badanie(ale to pewnie było z przemęczenia bo mały do dziś mi wstaje w nocy na cyca) i wyszło mi żelazo za wysokie...zrobiłam usg jamy brzusznej i wszystko niby ok więc ponowiłam badanie w innym miejscu i wyszło ok. Czasem źle maszyny ustawią i źle wynik wychodzi, taka niby technologia... trzymam kciuki i napisz co jutro dr powie
Paula łakomczuszku rzuć trochę tej sałatki, a ja jadłam odgrzewaną pizzę, bo wczoraj robiłam też mniam mniam:-D
kasiamaj jak pranie? moje też już wisi, drugiego nie wstawiam ..Mi mały też pomaga tylko z jego pomocą trochę dłużej wszystko trwa:-D ostatnio pranie z pralki przekładam na jego samochodzik i zawozi mi do wieszania, tzn pcha ten samochodzik:-D
Elcia...Oliwcia biedna, też przechodziłam przez to w szpitalu... cmoczek dla Was hmmm dzień życia powiadasz, więc dziewczęta dzisiaj dobry dzień na poczęcie:-D:-D
Weroniczka Małgosia grzeczne dziecię:tak:, a mój Marcel jeszcze mi wstaje na cycoszka np dzisiaj 4 razy:szok: pytałam o te maszyny i niestety nic nie sprzedaje a raczej zwiększa produkcję i chce dokupić. Ale zapomniałam spytać o polecane firmy..:zawstydzona/y: zapytam jak ją złapię na gg przy następnej okazji hmmm a może podam Ci jej gg i się wypytasz hmm? jak wolisz??
ewedja Izaura- znam -lubię -mam ochotę:dry:
kal.aga cała przyjemność po mojej stronie:-D

Kobity a u mnie dużo się zdziało..wczoraj juz zapomniałam napisać.. moja bratowa z yneczkiem jest w szpitalu, podobno zapalenie oskrzeli...:zawstydzona/y:strasznie mi ich szkoda, a Kornelitto ma dopiero 2 m-ce musze coś ugotować i zanieść jej jak D. wróci obiadek, bo sama jak tutaj byłam z Marcelem to wiem, że zjedzenie czegoś jest prawie niemożliwe. Więc po południu pewnie mnie nie będzie, posiedzę chwilę co by ją odciążyć...
Ponadto wkurzyłam się rano...zaraz jak tylko Marcel zasnął wyskoczyłam przed blok kupić warzywa i wydałam ponad 16 zeta:szok: a kupiłam tylko porcję warzyw(włoszczyznę), 1 paprykę, 2pomidory i koperek. Kurde rzadko kupuję w tym warzywniaku, ale teraz przez te wiatry nie mam jak z małym wyjść i tu poszłam bo zajęło mi to kilka minut...głupia baba zdzierstwo jedne!! :wściekła/y::wściekła/y:
coś jeszcze miałam Wam napisać ale nie pamiętam co

reklama
Hej Dziewczynki:-)
Do nas znowu zawitała typowo angielska pogoda, pada od rana, a T. głupek jak wrócił z pracy wystawił mi prawie już suche pranie na dwór:wściekła/y: No cóż, chciał dobrze, może wtedy nie padało:baffled:
Kolejny dzień mam Młodego z głowy :-D:-D:-D Cały czas wywija, że mu głowa i pupa od tego wywijania nie odpadną to cud:-D
Paula ten misio ma wbudowaną mp4 w sobie, możesz odtwarzać filmy, piosenki, zdjęcia, no co Ci się tylko podoba ;-) A tą płytę DVD Bebe Lilly też mam tylko na razie Młodemu nie pokazuje bo już w ogóle miałabym przez niego komp zajęty ;-):-p:-D

Mam jeszcze cynka dla Agatki, kiedyś rozmawiałyśmy o tych filmikach z komórek, że nie da się wrzucić na Picassę, ale jest w sieci za free dobry konwerter Total Video Converter, chwila moment przerabia pliki na avi i już można na Picassę wrzucić :-) Tylko w nazwie pliku, bądź folderu nie może być polskich znaków,bo to program angielski i jak będą polskie znaki to plików nie wczyta. Musiałam we wszystkich plikach pozmieniać nazwy, bo z przyzwyczajenia używam wszędzie polskich znaków:tak:

Miłego dzionka wszystkim Kobiałkom i maluszkom :-)

Kacha drogi taki sprzęcior? :sorry2:

Iza już Ci sałatkę wysłałam :-D:-D:-D właśnie znów ją jem... :-)

Dota planuję zrobić koło piątku Twój serniczek z brzoskwiniami. Jak myślisz wyjdzie takiej Pauli która to antytalent do pieczenia? :-D

Jutrzenka na żołądek- Gorzka Żołądkowa :-p:-p:-D:-D:-D

Kasiamaj :-);-) fajny kolorowy post... :-)

Jutrzenka-na chandrę dobre
images
a na żołądek-hmmmm...miętowa herbata.....??????

Paula-:-D:-D:-D tak żeby weselej było-skoro już Kata zapodała te gębulki :-D:tak:

Ach, u nas dzisiaj nawet wiosennie:tak: Byliśmy już z Marcelkiem na ogrodzie na godzinkę:-) Pranie rozwiesiłam, pograbiłam trochę bo po ostatniej wichurze znów jakiś liści naleciało. Teraz mały śpi a ja sobie kawkę popijam:tak:
Obiad mam na dzisiaj z głowy bo będziemy mieli pierożki z owocami (oczywiście gotowce) więc tak sobie myślę, że jak mały wstanie to wybierzemy się do Ikei jakieś kwiatuszki i duperelki do ogrodu kupic co by ładniej było:-)

Kacha kurde ale zagmatwałaś z tymi filmikami:baffled: Ja mam z aparatu i tez nie mogę ich wrzucic na picassę bo są w złym formacie:-( Ale spróbuję....:sorry2:

Iza_bella rany taki maluszek a już w szpitalu musi się męczyc:-:)-( biedactwo:-( Bratowa ma dobrze z Tobą, że tak sie o nich troszczysz:-)

Kasiamaj a Ty farciara jesteś:sorry2::sorry2: Wyściskaj Gdańsk odemnie:-:)-( Kurcze ale ja chciałabym już tam wrócic....:-(

aaaa przypomniało mi sie
DOTA MASZ W DZIUB ILE MOZNA NA CIEBIE CZEKAC CO?????? PÓŁ NOCY CZEKAŁAM I CO GDZIS TY BYŁA TŁUMACZ SIE
TYLKO NIE MÓW ZE KRZYSIU DUZY CIE MOLESTOWAŁ BO NIE UWIERZE HIHIHIH

ja tez Cię kocham!!!!;-)

Paula...uuuuu....to ciasto to wyzsza szkola.....hmmm....trzymaj sie wskazówek a wszystko bedzie ok:tak::-);-)p.s.dasz rade:tak:
Smiley-IPB-137.gif

Jak tam laski obiadki robicie??? smacznego:tak::-)

Smiley-IPB-283.gif

bry!
mąż ma urlop, młoda śpi a ja się relaksuję :-)
nuda... rano tylko byłyśmy z młodą z wizytą u kumpeli, która ma 3 letnią córeczkę. no i muszę kupić mały wózeczek dla lalek bo kundzi bardzo się spodobało jeżdżenie :-)
pogoda :confused: wszystko dzisiaj jest i słońce, i deszcz i śnieg i grad i wiatr...
kacha oliś jest the best! :-D normalnie steffano terrazzino ci rośnie :-D
jutrzenka a ty znowu na czerwono? :-D same złości :-)
elcia też bym się wystraszyła :szok: a o tym dniu nie wiedziałam ale już wiem hihihihihihi hahahah :-D
weroniczka spróbuj i wcale się nie martw że butlę podasz! ja już drugi raz tego błędu nie popełnię :no: miałam dosyć karmienia piersią a młoda nie chciała z butli ciągnąć i się męczyłam i ja i ona :-(
sylwia fajnie! musze młodej też jakiegoś zapychacza czasu skombinować ;-) zauważyłam, że i tak coraz dłużej się sama zabawi :tak:
kasia a moja mi pranie wyprane wyssysa bo mokre :-D

chyba dzień sałatkowy bo z rana też zrobiłam: wędzony kurczak, ananas, majonez i czosnek. t. już zjadł pół :szok:

reklama
CO ROBICIE::??? ja pije kawke mała wkoncu usneła ja juz tez posprzatane tylko jeszcze pomyc podłogi i wolne a i obiad
oooo mała se gada a myslałam ze zasneła

Do góry