reklama
grzechotka zdrowka dla kubusia zyczymy
a ja jestem dzis skonana, zrobilam chlebki cos jak pita na kebab
, do tego obiecana izaure, do tego makaron z sosem na objad i 3 pizze ( bo ja mroze i pozniej mezusiowi tylko odgrzewam do pracy) tak wiec sie dzis w kuchni obrobilam i nawet Zaki byl grzeczny a ze on uwielbia pizze to byl zadowolony 
a ja jestem dzis skonana, zrobilam chlebki cos jak pita na kebab
Ataata
Grudniowa Mama '07
Dużo zdrówka dla Kubusia, bidulek mały
Dziewczyny która ma Teletubisie??? teledyski jak śpiewają czy cuś.... bo hehe poczytałam ze wasze dzieciaki lubią teletubisie no i z głupa włączyłam małej z YuoTube i zaczarowana normalnie!!! Tylko nie moge znaleźć po polsku nic!!!!!!!!!
Która mi prześle na poczte co?? plis
Dziewczyny która ma Teletubisie??? teledyski jak śpiewają czy cuś.... bo hehe poczytałam ze wasze dzieciaki lubią teletubisie no i z głupa włączyłam małej z YuoTube i zaczarowana normalnie!!! Tylko nie moge znaleźć po polsku nic!!!!!!!!!

Która mi prześle na poczte co?? plis

jutrznio jak wypadzik? :-)
monia gratki ciociu! a imię bardzo ładne :-);-)
aaa kasia widzisz woda a ja pomyślałam o napoju
czyli mam patrzeć na regałach z wodą tak
a avatar mi się rzucił w oczy - zwłaszcza te nieogolone nogi
będę blondi ale pasemkowa :-)
grzechotka zdrówka dla kubusia!
ataata ja mam płytkę - kumpela mi zgrała. daj namiar na PW to ci wyślę w prezencie :-) bo to chyba za duży plik żeby go gdzieś wrzucić
a t. miał mieć jutro wolne i nie ma
zadzwonili, że musi być w pracy 
monia gratki ciociu! a imię bardzo ładne :-);-)

aaa kasia widzisz woda a ja pomyślałam o napoju

grzechotka zdrówka dla kubusia!
ataata ja mam płytkę - kumpela mi zgrała. daj namiar na PW to ci wyślę w prezencie :-) bo to chyba za duży plik żeby go gdzieś wrzucić

a t. miał mieć jutro wolne i nie ma

Ostatnia edycja:
Ataata
Grudniowa Mama '07
Kata Kochana dziękuje Ci ślicznie, czekam na maila buziak
kacha dzięki za linka, programikprosty ale przerabiam jeden zasrany filmik juz na wszystkie możliwe formaty i cholera jasna po konwersji głos na filmiku mi przerywa!!!!!!!!!! Jakośc oczywiście gorsza niż oryginał ale to normalne no ale z ttym głosem to ja normalnie niewiem!!!!!!! a chcialam wam pokazać filmiki jak Darusia tańczy....:-(
edit:
viki cmok cmok
))
kacha dzięki za linka, programikprosty ale przerabiam jeden zasrany filmik juz na wszystkie możliwe formaty i cholera jasna po konwersji głos na filmiku mi przerywa!!!!!!!!!! Jakośc oczywiście gorsza niż oryginał ale to normalne no ale z ttym głosem to ja normalnie niewiem!!!!!!! a chcialam wam pokazać filmiki jak Darusia tańczy....:-(
edit:
viki cmok cmok
Ostatnia edycja:
kobietki my juz po kompieli i to co sie dzialo dzis w wannie przeszlo ludzkie pojecie, mam morze w lazience bo Zaki plywal 

zaraz wam fotke pokaze
a i jeszcze pokaze wam jaki mam widok z okna w kuchni na ktory ja nie moge sie napatrzec, kocham gory, a jeszcze lepsze jest to ze 30 km w przeciwna strone mam morze wiec jest ok

a i jeszcze pokaze wam jaki mam widok z okna w kuchni na ktory ja nie moge sie napatrzec, kocham gory, a jeszcze lepsze jest to ze 30 km w przeciwna strone mam morze wiec jest ok

Załączniki
kasiamaj
mama 2007/2010
Ewedja-to mnie zastrzeliłaś tymi fotkami-leżę i kwiczę z zazdrości tych widoków- 

bajkowo!!!! a Zaki po prostu super pływak!!!
mój szkodnik właśnie pływa!!!-i też słyszę jakieś wychlapywanie wody z wanny.ale nasz to taki odważny nie jest żeby tak sam na brzuchu buszować.
Paula-widzaiałam na fotce Julki konika-my mamy łosia

Julcia też na nim podskakuje czy tylko siedzi?-bo Kuba robi patataj....

Atata-witaj.
:-);-)
Kata-te nogi też są super!!!

-wrzucę Ci fotkę.-tylko póżniej-jak szkodnika uśpię.

mój szkodnik właśnie pływa!!!-i też słyszę jakieś wychlapywanie wody z wanny.ale nasz to taki odważny nie jest żeby tak sam na brzuchu buszować.
Paula-widzaiałam na fotce Julki konika-my mamy łosia

Julcia też na nim podskakuje czy tylko siedzi?-bo Kuba robi patataj....

Atata-witaj.

Kata-te nogi też są super!!!

joanna30055
mama Ksawka 07
goście pojechali i posprzątane a szogun śpi
grzechotka dużo zdrówka dla kubusia...
ewedja zaki super jak ładnie pływa a widok przecudny

grzechotka dużo zdrówka dla kubusia...
ewedja zaki super jak ładnie pływa a widok przecudny

reklama
alex3meyer
Matka gagatka
Czesc wieczorkiem, ja na chwile i zaraz ide kapiel szykowac malemu....
Ewedia- no widok niesamowity...oj ladnie w tej Italii macie....

Ja bylam raz tylko na wycieczce we Wloszech, w Rimini dokladnie....
:-) Zaki- super!
:-) Duzo wody mu tam nalalas.... chyba dobry musi byc w takim razie z niego plywak....
Grzechotka- Oj, biedny Kubulek, duuuuzo zdroweczka
Ewedia- no widok niesamowity...oj ladnie w tej Italii macie....

Grzechotka- Oj, biedny Kubulek, duuuuzo zdroweczka