Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
, troche mi sie polepzylo i pojechalismy do Wawy ale jak wracalam to znowu zle sie czulam i od razu poszlam spac 
, zdrowka dla Kubulka 

, U MNIE LEZY 15 CM ŚNIEGU !!!!!!!!!!! ,. JEST BIALO, TYLE NA SAMOCHODZIE RANO DO ODSNIEZEANIA TO NAWET W ZIME NIE MIALAM 

No i nie poszliśmy do przedszkola bo na termometrze -5 stopni a Tadziu i Małgosia zaziębieni

Ale jak na złość dzisiaj uszko jest czyste i sama nie wiem czy mam się cieszyć czy martwić.
;-)

, i ogolnie baabcia strasznie cierpi pomimo mocnych lekow przeciwbolowych, mama moja mowi ze obawia sie ze babcia nie dozyje do swiat :-
:-
szkoda mi jej -tak samo jak wszystkich starszych ludzi którzy są w takim stanie....
tylko słoneczko mocno swieci i wszystko szybko sie topi....tak wiec uciekam na spacerek z malym,troche nacieszyc sie bialym puchem