reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

ahoj złogo :_)
mała własnie wstała i idziemy na sniadanko
kurcze Grzechotka jaki biedny Kubandziorek straszne to co piszesz biedulek oby szybko mu przeszło trzymajcie sie :)
a do reszty cmok cmok

reklama
witam

zle sie czuje wiec tylko na slowka wpadlam. Wczoraj jak wrocilam z pracy to zwymiotowalam wszystko co zjadlam w dzien :no:, troche mi sie polepzylo i pojechalismy do Wawy ale jak wracalam to znowu zle sie czulam i od razu poszlam spac

Grzechotka kurcze wspolczuje :no::no:, zdrowka dla Kubulka :tak:

Ataata a jakie to sa teledyski teletubisiow??, ja mam ale bajke a nie wiedzialam ze sa teledyski :confused:

Ewedja boski fotki, ale fajny ten Twoj Zakus :tak::tak:

I tyle przesylam buziaczki i biore sie za robote :crazy:

a i jeszcze mam petycję :

ZABIERZCIE TE CHOLERNA ZIME ZE WSCHODU :angry::angry::angry::angry::angry:, U MNIE LEZY 15 CM ŚNIEGU !!!!!!!!!!! ,. JEST BIALO, TYLE NA SAMOCHODZIE RANO DO ODSNIEZEANIA TO NAWET W ZIME NIE MIALAM :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry:

Hej.
Ja dziś doznałam szoku rano. Chciałam popatrzeć za okno czy wieje wiatr i czy słoneczko się przebija przez chmury żeby wiedzieć jak poubierać dzieciaczki do przedszkola. I co zobaczyłam? Wszystko przykryte śniegiem:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: No i nie poszliśmy do przedszkola bo na termometrze -5 stopni a Tadziu i Małgosia zaziębieni:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Dziś idę z Małgosią do laryngologa bo co jakiś czas leci jej z uszka taka gęsta zielona wydzielina i nie wiem co to może być:no::no::no::no::no::no: Ale jak na złość dzisiaj uszko jest czyste i sama nie wiem czy mam się cieszyć czy martwić.

u nas na pocieszenie zaczęło świecić słonko-Kuba właśnie zasnął-i ja chyba też sie położę?-choć na trochę zanim wstanie?
Edit- Kuba już wstał..... ;( -ja nie wiem co on ma z tym spaniem a właściwie nie spaniem??????spał tylko jakieś 15min..............??????????

Grzechotko-zdrówka zdrówka dla Kubusia a dla Ciebie dużo siły żeby wytrwać.
Aga-dasz radę-uczynna z Ciebie bestyjka :tak:;-)
Elcia-i co ?robiłaś tą zapiekankę na wczorajszy obiad-czy coś innego wpadło Ci do głowy?
Jutrzenko-zdrowiej kochana!!!! -słyszałam że znów wirusy panują!!!a jak Twoja babcia się czuje?
Kata-proszę-my mamy taką wodę-Kuba nie bardzo ją chce pićbo on nie bardzo wodę lubi miner-tak samą w sobie-więc ja wypiłam a on soczki swoje z niej ciągnie-ale głównie przez niekapek Aventa-z tej butli to jak mu się przypomni.:-)-choć bardzo lubi pierdzieć z tej butelki-ten korek tak ma....
jupik.jpg

EDIT-
Weroniczko-to ja wczoraj doznałam takiego szoku-u nas też wszystko było śniegiem przykryte!!!-ale już dziś słonko wyszło-więc może i do was jutro dojdzie-i będzie już lepiej.daj znać co z Małgośką-jak już wrócisz do domu-idz idz- upewnisz sie co do uszka czy wszystko jest ok-poświecą jej tam i wypatrzą co jest lub było przyczyną.to że już dziś nic nie leci to bardzo dobrze!!! obuy tak pozostało!!!nam kiedyś zapisała CERUMEX-to taki płyn do higieny uszek-niby rozpuszcza woskowinę uszną,no i nie kazała żadnych patyczków wtykać do uszu.

Ostatnia edycja:
Weroniczka moze lepiej idz do lekarza, lepiej niech zobacza

Kasia dzieki ze pytasz, ale z moja babcia bardzo bardzo zle, martwica idzie dalje,, z tej rany po odcieciu cos sie saczy, moja mama mowi ze to jakies smierdzace jest :no::no::no:, i ogolnie baabcia strasznie cierpi pomimo mocnych lekow przeciwbolowych, mama moja mowi ze obawia sie ze babcia nie dozyje do swiat :-:)-:)-:)-:)-(. Kurde szkoda mi jej, czemu ten koniec zycia ma taki ciezki, wiem ze tak sie nie powinno pisac ale nie wiem juz czy przy takim cierpieniu nie bylo by dla niej lepsze zeby to juz sie skonczylo :-:)-:)-:)-:)-(, bo jakie ona ma teraz to zycie, lezy w ogromnym bolu skazana na innych :no::no::-:)-(
Ach az mi sie lzy w oczach kręcą :-:)-(

mały spi
temeratura spadła bo teraz miał 37,3 czyli juz może byc jak narazie:-)

weronika a moze to wody płodowe jeszcze wypływaja moze tak być ale idz lepiej do lekarza

Jutrzenko-rozumiem Twój ból-masz racje co to za życie......wczoraj mama moja dzwoniła-że nasza babcia już nie chce jeść -nic prawie nie mówi......jest z dnia na dzień coraz gorzej !!!ostatnio jak byłam u rodziców-to jeszcze do mnie mówiła....chciała żeby ją za rękę potrzymać......:-( i zapytała na Kubę gdzie jest ten drugi????-hmmm-tu się uśmiechnęłam akurat-bo ona zawsze tak mówiła-"gdzie jest ten drugi"???-zawsze myślała że Kubusiów jest dwóch :tak: szkoda mi jej -tak samo jak wszystkich starszych ludzi którzy są w takim stanie....

reklama
hejka:-)

wow!!! ale śniegu....ślicznie jest, tak bajkowo:tak:tylko słoneczko mocno swieci i wszystko szybko sie topi....tak wiec uciekam na spacerek z malym,troche nacieszyc sie bialym puchem:tak:

Kata ale awatar...heheh...czyli tak mamy sobie Ciebie wyobrazac????:-D

zdrowka zyczymy wszystkim chorym i milego, pelnego usmiechu dnia!!!!:tak:
p.s. coś mnie dzis energia rozpiera i buzia mi sie usmiecha od samego rana...;-)

Smiley-IPB-283.gif

Do góry