reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

viki ten luminal to kazala podawac tylko jak ma powyżej 39 bo to nie jest przeciwgoraczkowy tylko żyby drgawek nie miał a on juz mi wczoraj drgawek dostal i wiem mowiła że działa nassenie ale mam go podawac tylko w krytycznej sytuacji a na razie jest spokój na szczescie

wiem wiem paweł tez go dostawał w szpitalu jak mial powyzej 39 temp. a generalnie jest to lek na epilepsje:szok:...i w szpitalu od jednej z mam dowiedzialam sie ze go podaja bo mi mowili ze nic takiego nie dostaje ale pozniej na wypisie bylo wpisane ze dostał jak mial wysoką temp w celach przeciwdrgawkowych...

reklama
alex kurcze niedobrze, u mnie się uspokoiło tfu tfu, trzymam kciuki żeby u was też się polepszyło...
kurde nie wiem co zrobić...mam kotlrtki na obiadek i krupnik z wczoraj ale nie mam nic na drugie dla bratowej, bo jak cycem karmi to kotleta jej smażonego nie dam...dobra chyba się zwijam i zrobię szybko knedle z truskawą, dodam jeszcze, że fasolkę po bretońsku robię, ale chyba dla bratowej za wcześniie, żeby mały kolki nie miał co?? jak myślicie?? ja już nie pamiętam jak to było, wiem tylko, że bardzo długo jadłam mięso gotowane, duszone itp chyba do pół roku małego, żeby go brzunio nie bolał

Hej Dziewczynki:-)
Duuuuużo zdrówka dla grudniowych chorowitków :tak:
I to by było na razie na tyle, bo mi Młody nie pozwala na dłuższe pisanie :baffled:

hello!!!!
u nas też śnieg ale już topnieje bo słoneczko się przedziera i wieje wiatr:tak:
dużo zdrówka dla wszystkich chorowitków:tak:
wszystko zrobione szogun ma drzemkę a jak wstanie mykamy na chwilkę na spacerek :tak:
grzechotka nr1 jest fajna:tak:
miłego dnia!!!

Hej Babeczki:-):-)

Kurcze co się dzieje z dzieciaczkami, że tak strasznie chorują:-( Dużo zdrówka dla nich i dużo sił dla ich mamusiek

Buźka:-)

iza- powodzenia na szczepieniu, a co do pracy- jak się z tą uporam i jako tako wyjdzie to kto wie, zależy jaki temat:sorry2: ja fasolki nie jadłam jak aż przestałam karmić, tak samo z kapustą:tak:
grzechotka- numer jeden mi się bardziej podoba:tak::tak::tak:
alex- zdrówka dla Oliwierka
jutrzenka- współczuję zimy, u mnie rano tez popadywało:angry::angry:
joanna- miłego spacerku:tak:

reklama
Kurczaki biedne maluchy....wspolczuje laski! zdrówka życzymy:tak:

Siostra nooo.....noooo.....:-p
Iza
Super13.gif

Ale slonce swieci....maly poszalal na spacerku, przyszlismy i zasnął....i taki slodki widok mam,no same zobaczcie jaki uroczy Mufinek:

Do góry