Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

:-)

ale ta nr 1 jest bardziej sexi ;-) więc jak chcesz dla kuby rodzeństwo to bierz bramkę nr 1 :-) poza tym dużo zdrowia dla malucha!
ugotuj może delikatny rosołek z kaszą manną i zanieś w słoiku lub termosie
ja się nim zajadałam przez pierwsze 4 miesiące karmienia
moja bardzo lubi mineralną więc jak podłapie to będę jej wlewać do tej butelki. muszę jej w ogóle wykombinować właśnie coś nowego do picia (chodzi mi o przedmiot
) bo z tego niekapka to chyba za słabo jej leci i musi się mocno zaciągnąć :-( wczoraj jak byłyśmy u tej mojej kumeli to młoda wypiła jej córece całą herbatę z butelki
dodam, że dziewczynka ma prawie 3 lata a jeszcze z butli ze smoczkiem ciągnie
no ale dziurę to w nim taką miała na pół palca!
no to młoda se pociągnęła ;-)

:-)
szybkie-tanie-i syte.
na wiosnę akurat.

mój łobuz tez akurat zasnął;-)
:-) cieszę się bo to duża ulga! jeden problem z głowy ;-)
może jakieś matki coś wynosiły z tego sklepu w tych wózkach albo ekspedientki zrobiły się niemiło podejrzane:-(
ja dopiero jeżdżąc wózkiem przekonałam się jak cierpią ci na inwalidzkich :-( koszmarne chodniki są w niektórych miejscach, podjazdy, strome krawężniki itp. ja sobie poradzę a taka osoba na wózku