reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Ahoj załogo:-D:-D:-D:-D

U mnie słoneczko za oknem świeci ale w domu jest jakoś dziwnie zimno:baffled: tak jakby na zewnątrz było -50:szok: brrrrr:sorry2:

Kacha Oliś jest bezbłędny:tak: A jak sprawdzał czy ciągle go nagrywasz, aktor normalnie:-D

Alex mówisz, że bez facetów źle:sorry2: a skąd byś Oliwiera wzięła gdyby nie facet:confused::-D Tylko proszę mi tu z żadnymi próbówkami nie wyskakiwac:sorry2::-D Nasze dzieci to owoce miłości:tak:

Kasiamaj to pewnie moja wina bo niedoczytałam wcześniej ale nie wiem gdzie sie wybierasz:-( uświadomisz mnie?;-)
ps. u mnie też już pralka szaleje taka ze mnie pracowita mróweczka:-D:-D:-D

Wczoraj przywiozłam autko dla Marcela. Rano jak zszedł na dół to aż kopara mu opadła i mam zupełnie tak jak Kasia z Olisiem:-D Dziecko mam z głowy. Siedzi w autku strasznie dumy i tylko wysiada i znów wsiada i tak na okrągło:-D:-D

reklama
sylwia m to sie maly rajdowiec szykuje z twojego Marcelka, pozniej jak bedzie jezdzil w formule1 to bedziemy mogly sie pochwalic ze go znamy z grudniowek
VroumVroum03.gif

a ja sobie wlasnie robie ciasto na chlebek i ide na spacerek a jak wroce to mi urosnie i bede mogla go upiec, a popoludniu mam zamiar zrobic Izaure bo dawno nie bylo, a moj D na sniadanie je mleko i jakies ciasto wiec bedzie w sam raz :tak::tak::tak:

sylwia to marcelek zadowolony fajnie i spokój ja ma zajęcie:tak:;-)
grzechotka może nie ze spacerku,daj znać co ci powie lekarz..
ewedja miłego spacerku i stronek miałaś ładnie do nadrobiwnia gratki:tak:
elcia jaki ładny tekścik do dotki:-D:-D:-D
weroniczka
to super i niech tak już małgosi zostaną przespane nocki:tak:
paula pogoda i może u ciebie się zmieni bo człowiek uziemiony z dzieckiem w domu....
ja już domek przeleciałam jeszcze poodkurzać ale jak wstanie szogun:-D
a teraz idę obiadek postawić bo o 16.00 przyjedzie kuzynka z 2dzieci na kawkę i będzie znowu sprzątanie...

cześć
poszalałyście z tym pisaniem, nie wyrabiam:szok::szok::szok::szok:
iza i ewejda- dzięki za przyjęcie zaproszenia:blink::-)
elcia- zdrówka dla Oliwki
tyle doczytałam wszystkie was całuję bo chyba nie dam rady odpisać, ale przeczytałam
kasiamj - u nas ok, Łukasz przestał dłubać w uszach więc obędzie się bez lekarza w ogóle dziś dobrze spał, zbudził się tylko raz:happy:

wracam do pracy buuu

a więc śniadanie zjedzone-teraz nastawiłam drugą
LaverLeLinge.gif
młody pomagał mi
EtendrerLeLinge.gif
on tak fajnie wyciąga z miski i wylukał jak ją strzepuję pranie i tak samo robi...sam jak zawsze zresztą
PasserAspirateur.gif
mi w kuchni.:tak::tak:a ja w tym czasie zdążyłam
FaireLaVaisselle.gif
jeszcze pozostało mi podłogi pomyć
LaverLesSols.gif
i wszystko porobione-obiadek też już mam od wczoraj.
jak J wróci z narady to będzie już posprzątane.:tak::happy:
mały właśnie
Dodo27.gif
a Rufol jest na dworze
Chien02.gif
mam nadzieję że już nic nie nabroi!!!!-bo wczoraj miał dzień rozrabiania-zjadł J szczotkę do mycia samochodu -nie wiem jakim cudem ją sięgnął bo była na stole???-i zapsul moją doniczkę na kwiatki-drewnianą!!!!-myślałam że mu uszy wykręcę ze złości-w co ja teraz kwiaty na lato wsadzę????:confused::wściekła/y:
zapomniałam Wam napisać -że J wczoraj ubrał Kubie buty lewy na prawą nogę i prawy na lewą
Mouton03.gif
z niego!!!:-D:-D:-D:-D ale miałam polewkę!!!!

Grzechotko-proszę cię jeszcze w sprawie tych testów co Twój Kubuś miał-robili mu na rączkach czy na pleckach? i czy był w miarę spokojny-??? bo jak ja pamiętam to na tych testach trzeba siedzieć nieruchomo!!! a u dzieciaków to raczej niemożliwe tyle czaseu żeby wysiedzieli????
Sylwia-pisałam już dużo wcześniej a więc usprawiedliwiona jesteś:-D:-D:-D:tak::tak:-jedziemy do Gdańska.
Aga-no to brawo!!!
Ewedja-mniam mniam!!!!
Super10.gif

reklama
Do góry