reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

hej

ja juz w pracy ale mam jeszcze chwilke

weronika to straszne co piszesz coraz bardziej utwierdzam sie w przekonaniu że trzeba tylko prywatnie do lekarzy chodzic bo widac co sie dzieje bez kasy :angry::angry::angry:strach pomyśleć co by było

anetka dzieki że chociaz ty mi odpisałaś ale nie o to mi chodzi lo to jest miniaturka a mi chodzi o to żeby wkleić zdjęcia ktore na stronie z opisem artykułu jest widoczne bo normalnie to mozna wkleic zdjęcia w miejscu na przeglądaj a ja cvhce żeby były oddziellne zdjecia tak jak agata miała zrobione

viki to chyba jakis wirus bo kuba tez mial takla goraczka a poza tym nic mu nie było ale dostał antybiotyk i juz jest zdrowy

buziaki dla wszystkich chorowitów i dla zdrowaczków

reklama
Moje dziecię jeszcze śpi:szok::szok::szok:Już 3h. Znów pójdzie później spać wieczorem, ech...
Grzechotka, miłej pracki. Ja niestety nie pomogę w kwestii wklejania zdjęć na allegro.

Ooooo, budzi się chyba....

witamy się i my
u nas od wczoraj
Hopital08.gif
Kuba ma zawalony nos-całą noc prawie nie spał!!!-ja ledwo ledwo....do tego jakiś kaszelek mu się przyplatał.
bylismy dziś u lekarza dostał krople i syrop.mam nadzieję że mu przejdzie!!!
teraz zasnął bidulek.co chwila mu leci z tego noska sama woda.
nie chce sobie ściągnąć fridą-już nie wiem co mam wymyśleć żeby poskutkowało???-może Wy znacie jakiś cudowny sposób wyciągania gilonów!!!-on nawet nie da sobie posmarować maścią majerankową pod nosem....

widzę że tylko Aga i Asia-o nas pytały.
Pryzybela-mam nadzieję że szybko wykiełkują i zakwitną -żeby tak piękniej się zrobiło:tak::-)
Diankus-dzięki za wyjaśnienia :tak::happy:
Iza-no to ja mam nie......-kiedyś miałam nad....ale podali mi jod 131 i mi się zamieniło.
Kata-a Ty co nit-nit....
Aga-Asia-dzięki za pamięć :tak:;-)

reklama
Do góry