reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

dzien dobry:-):-):-)

Ale pogoda nie??? zaraz uciekamy na dwor, nie ma co siedziec w domu.....;-)

dziewczyny!!!! kupujecie maluchom body???
matko....ale na noc czy do chodzenia po domu????niestety u nas body były ostatnie jak maly mial 3 miesiace i jakos nie kupuje....warto kupić???
tak sobie mysle pewnie warto bo podtrzymują pieluszkę,tak?
echhh....nie wiedzialam:zawstydzona/y::zawstydzona/y:;-)i jeszce jedno pytanie-na krotki rękaw??
(ciekawa jestem czy ktoras z Was mi odpowie,troche chaotycznie to napisalam)

Kasia buziaczki dla Kubusia, biedny jeszcze sie przewrócil....

miłego dnia kochane!!!!:tak::-):-):-)
p.s.Paula śliczna jestes!!!

Ostatnia edycja:
reklama
cześć:-)
dota- ja ci nie odpowiem na temat body bo Łukasz nigdy nie używał ich:sorry:
kasiamaj- o kurczę, biedny Kubuś, mi się wydaje że skoro nic się Kubusiowi nie dzieje nie widzisz jakichś zmian to nie ma powodu iść do lekarza:sorry:
paula- miłego pasemkowania
kachawawa- dobrze że sytuacja się u was uspokaja

buziaki dla wszystkich cmok
mały mi się wspina na stół:szok::szok::szok::szok::szok:

dota u nas body sie sprawdzilo i przy damianie i przy pawełku. ..ale polecam szczegolnie na zime
po pierwsze wychodząc na dwór mam pewnosc ze ma zakryte pleckilatem damian jak byl malutki np latem spał w samym bodziaku.a jak spal np w pizamie to mial ją podciągnieta zawsze pod samą brode a brzuch goły...do tego on jak byl maly to przez sen strasznie sie drapał..niby alergia...przeszło mu okolo 4 lat ale wtedy body albo pełne spiochy byly dla nas zbawieniem:-)

a na lato na dzien nie polecam bodziakow bo bedzie maluchom za ciepło:tak:
jesli bedzie papmpers i jeszcze na to body to wszystko sie tam zapoci hehe no a te maluchy ktore bedą juz bez pampersa zdecydowanie wygodniej bedzie im w majteczkach gdyby nagle zachciały siku

Hej!
Słoneczko świeci, lalalala
U nas awantura, hehehe, z samego rana. Mąż mi na dzień dobry zrobił, że niby mu ważny dokument zgubiłam, bo posprzątałam. On się wpienia, a mnie chce się śmiać, hehehe. A moje mądre dziecko właśnie bije mnie łyżką po głowie.

Dota, ja kupuję bodziaki od urodzenia. Zmieniam tylko rozmiarówkę. Zazwyczaj traktuję je jako podkoszulek i najczęściej wybieram na ramiączkach lub z długim rękawem - na zimę. U nas sprawdzają się rewelacyjnie. I jak mam polecić to mothercare są bardzo dobre jakościowo. Ostatnio zamówiłam sobie na allegro bo tańsze były niż w sklepie i co się okazało ....PODRÓBA!!!

Paula, wiosna rozkwitła i jak widzę klientela wzrosła:-)
Aga, ale TY pracuś jesteś.
Nie wiem co jeszcze napisać. Buziaczki dla pozostałych:-)

Czesc :-)

Dota- u nas podobnie jak u Asi, body traktowane jest jako bielizna maluszka i uzywamy zawsze pod ubranko niezaleznie od pory roku.....:tak::-)
Ale wlasnie juz sie zastanawiam, czy np tego lata juz mu nie darowac tych bodziakow.....

hej lachony :-D

my po 2 godzinnym spacerze. młoda padła jak... nie wiem co :-p ledwo jej zdążyłam ręce umyć taka marudna i płaczliwa była :-( nawet nic nie zjadła treściwego tylko cycy i lulu. pewnie będzie się budzić :sorry: no nic...
w domu syf, kiła i mogiła jak się zwykło gadać, aż wstyd! dzisiaj nic nie porobię bo idę się fryzować :-)
dota ja kupuję cały czas bo są wygodne i dla mnie i dla młodej :tak: nic nie podwiewa, nie wyłazi, pielucha się nie ściąga a podtrzymuje. i dopóki będą rozmiarówki i będzie w pieluchach chodziła to będę kupowała :tak:
uniwersalne są na krótki rękaw bo jak jest zimno to zakładasz jeszcze jakąś bluzeczkę z długim ;-) a jakbyś miała 2 długie rękawy to by było za gorąco - wytłumaczyła łopatologicznie ciocia kata :-D dziękuję za uwagę :-D
kasia biedny kubulo :-(

a co tu taka licha frekwencja :szok: ja przychodzę, szykuję się na min. 3 strony czytania a tu parę pościków i finito :szok:;-)

EDIT: aga ty pisałaś kiedyś, że kupiłaś łukaszowi kredki bambino. powiedz mi czy on je zjada? bo moja namiętnie :-D muszę kupić takie grube ołówkowe ;-)

Ostatnia edycja:
heloł :-D

dota ja zawsze zakładam body Nelce ;-)tylko teraz na 104 trudno dostać :confused2:dopoki będzie miała pieluchę to będę dawać bo ona ma brzuchol, spodnie lecą i plecy na wierzchu pielucha między kolanami i cyrk :sorry:
ja kupuję z krótkim rękawem ;-)
kacha cieszę się, że już się unormowało po tym meczu ;-)się uśmiała z psssyt :-D
kasiamaj Nelka szogun też mi tak zrobiła, obserwowalam ją, nie kładłam spac i nie dawałam jeść, i jak nie wymiotuje i nie ma gorączki to prawdopodobnie wszystko ok! ;-)

i tyle z mojego nadrabiania :baffled:
Nelka zasnęła o 2 w nocy, od 21 ja usypiałam :confused2:ale nie ma gorączki :-) tylko ten katar po pas i oczy jak narkoman :confused2:
a z P. tak się wczoraj pochlaliśmy ze szkoda pisać :crazy:
do 20 sprzątał garaż, później siedział i ogladał mecz :szok:a potem do 23 wykręcał chłodnicę z auta :crazy: szkoda że dziecko nie jest tak ważne:-(

My też po spacerze... Mały zjadł, ale nie powiem, żeby tak padł od razu na drzemkę. Musiałam zmusić gada ;-)
Diankus, tak to jest z tymi facetami:-(
Kata, ja jestem:-) To jak się zrobisz już na bóstwo u tego fryzjera to nie zapomnij się zaprezentować:-D

Idę robić coś czego nie cierpię - płacić rachunki, wrrr

reklama
Mnie właśnie ubyło. I to dość sporo, wrrr

Właśnie otrzymałam butki dla Filipa, te, które zamawiałam. Ale jakie one wielkie są. Utopi mi się w nich. Niby to rozmiar 22, ale bardzo duże. Kurde blaszka, no...

Do góry