• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

to rzeczywiscie straszne-co za tragedia.....:szok::szok::-p
Invision-Board-France-69.gif

reklama
no -szkoda dla mnie to spory minus jak na taką sieć sklepów jaką mają- robiąc zakupy nie zawsze mi kasy styknie w gotówce więc kartą byłoby fajnie....no cóż może któregoś dnia zrobią nam miłą niespodziankę i pach...postawią maszynki do kart :tak::tak::tak:

oj Dota-tragedia ;))))))-edytowałaś-WIDZIAŁAM :-p:-p:-p:-p:-p

Ostatnia edycja:
dziewczyny: nowelizacja budzetu nastapi w lipcu!tak powiedzial premier nasz Donek...i złoty rosnie na wartości! to jakbyscie były zainteresowane tym co w kraju:-)

(taka mała odskocznia od spraw bb...hihi)

Ostatnia edycja:
dzien dobry dziewczynki:)

laseczki lubie was a wrecz kocham ale naprawde mało mam czasu

mam mnóstwo szycia a klientka w sobote przyjedzie na odbiór i takie tam mam kilka zlecen to musze skorzystac bo kasiorki brak niewielka kaska ale zawsze cosik:)

WERONICZKO macie tam cudnie hmmmmm moze bym sie skusiła ...... ale bez T to mi jakos tak smutno by było

do reszty cmok cmok cmok

dla odwaznych grudniaczków fanfaty za odwage

aaa i nie pisałam wam ale zaniepokoiło nas u małej takie jakby hrapanie jakby miała zatkany nosek i bylismy kiedys tam u laryngologa i mała ma powiekszony 3 migdałek i dlatego tak hrapie i tez to jest powodem czestego kataru a wiec zakatarzone dzieciaczki moze to samo maja .....

aaaa i jeszcze byłam u okulisty bo jakas taka slepawa sie zrobiłam hihihih no i -1 i -1 i okulary musze nosic hihihihihih

paszczak mi się przebudza...

kasia a ja znowu niby jadę z gotówką do biedry ale zawsze muszę liczyć czy mi styknie :-p bo lubię dorzucić to i owo ;-)
dota ja wszędzie kartą płacę - to nic nie kosztuje a wygodne :tak:

Kata ja tak samo:tak:ja juz nawet nie wiem jak wyglada prawdziwy pieniadz:-p wszedzie tylkoo ten pin: 1452:tak:

Ela buziaczki dla Was:tak:trezci migdalek i co cos z tym zrobia?

dota mnie polityka nie interesuje :no:
elcia masz zdolności dziewczyno :tak: a okularkami się nie martw! teraz jest duży wybór pięknych oprawek ew. soczewki ;-) 3 migdał powiadasz :sorry2: jak byłam mała to miałam może kiniek po mnie odziedziczyć bo czasami mam wrażenie, że też ciężko jej przez nosek oddychać mimo, że wyczyszczony :sorry2:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry