reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Hej dziewuszki

jestem już, nie było mnie jakiś czas.. Marcel w poniedziałek miał wymioty i tak aż do nocy, a w noc mu przeszło i już spokój tylko gimnastykuję się żeby mi coś zjadł. We wtorek mnie ścięło i ja wymiotowałam i w ogóle byłam chyba mniej dzielna niż Marcel:-D
A teraz właśnie chlipię, w serduszku mnie ściska bo wróciłam z przedszkola i Marcel dostał się do grupy żłobkowej, pewnie powinnam się cieszyć ale dla mnie to takie trudne nie wiem czy się decydować... nic spróbuję i się zobaczy.
Poza tym z nowości to mam chyba paradontozę i muszę jechać do mojego dentysty a ten... hmmm aż w Ciechanowie, ale za chwilę wyjeżdzamy do mojej mamy (darek ma pomóc w remoncie łazienki) tak więc stamtąd to jakieś 20-30 km, więc podjadę

a wy co tam porabiacie??

reklama
a wiecie co? wczoraj był u nas facet od pralki bo coś ciekło.
okazało się, że fabrycznie źle była skręcona szufladka na proszek i woda ciurkiem leciała i osadzał się kamień.
zapytałam go czy też - ja ten pan z reklamy - poleca calgon. powiedział, że to dziadostwo jest i najlepszy jest OCET! raz na 2-3 miesiące wlać butlę octu i puścić pralkę bez wsadu na wyższą temperaturę.
pięknie wszystko odkazi i odkamieni :tak: poza tym będzie ładnie pachniało.
dzisiaj zrobiłam operację :-)

idę bo młodzież wstała i ryczy ;-)

Kata-ciekawe ciekawe......muszę u siebie eksperymenta zrobić
Dota-puszcza juppppiiiii-znów odzyskuję czucie w mych wargach:-D:-D:-D:-p

lecę kobity-z moją sis w rzepak !!!!!!!!!!!!!

Ostatnia edycja:
kata ja zawsze odkamienialam dzbanek elektryczny octem bo dziala super ale teraz nie odkamieniam bo tu sie kamien nie osadza heheh

reklama
młoda jeszcze zasnęła :szok:
stefcia to macie dobrą wodę - nie to co u nas :-( że ocet dobrze odkamienia wiedziałam ale że do pralki? :sorry2:

Do góry