reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Czesc dziewczyny! Ale sie znowu naczytalam.....:szok::tak: Uff az mi slabo....macie tempo....
Stefanka- mnie tez sie tu osad nie osadza.....:no: dobra wode mamy.....:tak:
A Ty co? Urwalas sie z roboty?

Kata, Dota- no ladnie, o co Wy mnie tu posadzacie? A ja tylko na spacerze bylam.... A nie na jakies podrywy....phi!

Dla kontuzjowanych dziewczynek duzo zdrowka i buzka!:-)

reklama
alex caly tydzien nie chodze bo Gaja chora :(
kurcze wlasnie Gajutek mi wyrzucil klucze do smietnika !! a jak sie zerwalam zeby je ratowac to zaczela uciekac z szalenczym smiechem hehe
a najlepsza jest jak J ja wola to ona odpowiada "tatul" hehe bo ona nie mowi tata tylko "tatul" heheh albo "tatu" czasami.

Ostatnia edycja:
A nasz Krzysio mowi tak slodko: tata:tak: a mama baaaardzo rzadko:-(

haloooo a Wy co??? spicie??? nooo staruszki....;-):-D

I jeszcze jedno mialam napisac: Krzysio nie chce jesc obiadkow....od wczoraj...kurka wodna, chyba mu sie sloiczki przejadly...nie wiem....dam mu odpoczac 2 dni i wtedy znowu zobacze:tak:

heja

iza ja jutro mam zapisy do żłobka i kuba idzie tez od września też sie boje jak to bedzie ale wreszcie musi iść myśle że już czas będzie jakos to przeżyjemy:-D:-D:-D

stef chyba mnie juz przebilaś co:-D:-D:-Dhehhe?

moja dzisiejsza aukcja poszla marnie naprawde tylko 66 zł za ciuchy warte 700 zł ale zła jestem trudno :baffled:
no i dla reszty buziaki

grzechotkaaaaaaaaaaaaaaa wiem wiemm dajesz mi luzik a pozniej pojde do pracy, wroce a tu masz 100 wiecej ?? znam te twoje podstepy kochanico...
ciekawe gdzie jutrzenka i sylwia m ?? tesknie za nimi okrutnieeee

Ostatnia edycja:
nieee ja bede sie oszczedzać ale jak pojade na wakacje to duuuło mnie nie bedzie bedziesz miała okazje trzaskać te posty:-D:-D:-D

7 zasad małego dziecka:

1. Jesli cos mi sie podoba, jest moje.
2. jesli mam cos w rekach, jest moje.
3. jesli cos ci moge zabrac, jest moje.
4. jesli mialem cos w reku chwile temu, jest moje.
5. jesli cos jest moje, nigdy w zaden sposob nie bedzie twoje.
6. jesli sie bawie lub buduje cos, wszystkie zabawki i klocki sa
moje.
7. jesli cos wyglada na moje,jest moje

elo-ja już w domu.
zamówiłam sobie szczękę.
634718_100.jpg

idę Was poczytać

reklama
Do góry