reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Stefanko-widać jak nasze koleżanki czytają po łebkach......a potem że niby nikt o nie pyta.....:no::no:-taaaaaaa :-);-)

kiedyś pytałyście o prezenty na Dzień Matki....może tu coś znajdziecie fajnego???
dla Mamy | Sklep partnerski Odmieniec.pl

ja mojej kupię fartuch do kuchni :-D:-D:-D:-D
634779_100.jpg

oooojjjjjj......ciekawe co na to tata????:-D:-D:-D:-D

reklama
Za dzieciaka się mówiło, że jak ktoś kłamał to miał krzyżyki w oczach:baffled: (nie pytajcie dlaczego:-p)
Tak więc Stefanka widzę, że masz krzyżyki w oczach:-D:-D:-D Kasiamaj Ty też:-D:-D

Tak na serio to jestem dzisiaj padnięta. Dzisiaj cały dzień mieliśmy na wysokich obrotach i teraz oczy normalnie mi się kleją:-(

sylwia ja ?? krzyzyki ?? nieee mam tylko kółka hehehe no ale chociaz pochwal mnie za probe ratowania sytuacji !!

hehe

Kasia Ty to jakis wyjatek jestes normalnie, widzialam ze ptalac jak moje zdrowie po nocy :tak::tak:, coz nadal kiepsko, mam jakies uszy zapchane juz od tego kataru, tylko gardlo przestalo tak mocno bolec
i wspolczuje problemow u zebologa :no::no::no:

Stefanka a ja myslalam ze Ty mnie kochasz :-:)-( a Ty taka :-D

Sylwia we dwie razniej ;-);-):-)

ide sobie, zdrowka dla wszystkich chorowitkow i buziaczki dla cierpiacych ;-)

dobranoc pchly na noc :-D:-D

ooo wczoraj ostatnia dzis pierwsza

przywitam sie zebyscie wiedzialy ze zyje i nie musialy sie o mnie martwic :-p

dalej mowie przez nos :angry::angry: i slabo ogolnie sie czuje :angry::angry:

milego dnia

witam

ale czytania..chyba nie dam rady nadrobic...przynajmniej nie teraz:sorry2:

jutrzenka zdrówka:tak:

a za mnie prosze trzymac kciuki o 9 bo idę do dentysty...bede leczyc 2 zeby i boje sie okropnie....
powiem wam ze wlosy i zeby to po ciazy mam bardzo słabe...no cóz...takie zycie;-)

milego dnia mamusie:-)

reklama
dzien dobry:-):-):-)

Jutreznko duzo zdrowka,duzo,duzo....:tak::tak:cmok!!!

Viki najgorzej to zawsze tuz przed wizyta....a jak juz tam wejdziesz to szybko zleci...bedzie ok,zobaczysz:tak: nie uciekaj,nie gyz....dasz rade!!:tak:
Ide zaraz na sniadanko a potem na dluuuugi spacerek:-)

milego piatku laseczki!!!:-):-):-)

Do góry