• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Stefanko-widać jak nasze koleżanki czytają po łebkach......a potem że niby nikt o nie pyta.....:no::no:-taaaaaaa :-);-)

kiedyś pytałyście o prezenty na Dzień Matki....może tu coś znajdziecie fajnego???
dla Mamy | Sklep partnerski Odmieniec.pl

ja mojej kupię fartuch do kuchni :-D:-D:-D:-D
634779_100.jpg

oooojjjjjj......ciekawe co na to tata????:-D:-D:-D:-D

reklama
Za dzieciaka się mówiło, że jak ktoś kłamał to miał krzyżyki w oczach:baffled: (nie pytajcie dlaczego:-p)
Tak więc Stefanka widzę, że masz krzyżyki w oczach:-D:-D:-D Kasiamaj Ty też:-D:-D

Tak na serio to jestem dzisiaj padnięta. Dzisiaj cały dzień mieliśmy na wysokich obrotach i teraz oczy normalnie mi się kleją:-(

hehe

Kasia Ty to jakis wyjatek jestes normalnie, widzialam ze ptalac jak moje zdrowie po nocy :tak::tak:, coz nadal kiepsko, mam jakies uszy zapchane juz od tego kataru, tylko gardlo przestalo tak mocno bolec
i wspolczuje problemow u zebologa :no::no::no:

Stefanka a ja myslalam ze Ty mnie kochasz :-(:-( a Ty taka :-D

Sylwia we dwie razniej ;-);-):-)

ide sobie, zdrowka dla wszystkich chorowitkow i buziaczki dla cierpiacych ;-)

dobranoc pchly na noc :-D:-D

ooo wczoraj ostatnia dzis pierwsza

przywitam sie zebyscie wiedzialy ze zyje i nie musialy sie o mnie martwic :-p

dalej mowie przez nos :angry::angry: i slabo ogolnie sie czuje :angry::angry:

milego dnia

witam

ale czytania..chyba nie dam rady nadrobic...przynajmniej nie teraz:sorry2:

jutrzenka zdrówka:tak:

a za mnie prosze trzymac kciuki o 9 bo idę do dentysty...bede leczyc 2 zeby i boje sie okropnie....
powiem wam ze wlosy i zeby to po ciazy mam bardzo słabe...no cóz...takie zycie;-)

milego dnia mamusie:-)

reklama
dzien dobry:-):-):-)

Jutreznko duzo zdrowka,duzo,duzo....:tak::tak:cmok!!!

Viki najgorzej to zawsze tuz przed wizyta....a jak juz tam wejdziesz to szybko zleci...bedzie ok,zobaczysz:tak: nie uciekaj,nie gyz....dasz rade!!:tak:
Ide zaraz na sniadanko a potem na dluuuugi spacerek:-)

milego piatku laseczki!!!:-):-):-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry