reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

A Juleczka śpi??? moj juz druga godzinke spi....powoli nas pakuje na plaze...zjemy i uciekamy...no ale to jeszcze,pospi chlopak do 15-tej,zanim zje i sie wybierzemy to bedzie po 16-tej....:-)

reklama
dota- chodzę i będę chodzić bo w w przypadku rezygnacji nieuzasadnionej zwraca się koszty a nie są one małe aż 5000 zł:szok::szok::szok: ale w pracy mi się nic nie chce:-p na szczęście zaraz do domciu:tak::tak:

paula- szkoda że one są nieprawdziwe, bo mi się chce coś słodkiego:-p

Hej hej
Jaka piękna pogoda aż serduszko się rozochoca:-D:-D
gdyby jeszcze nie te pyłki...

a ja dziś z okazji Dnia mamy zaszczepiłam syncia i teraz mamy spokój. Tylko pomarudził, raz jęknął i po sprawie, jestem taka dumna kochany syneczek:-) aż wstawiłam zdjęcie na nk:-D:-D z tej dumy. Chyba bardziej był podirytowany tym, że mu nóżkę trzymam niż kujnięciem:-D.
idę wieszać pranko kobitki. A Dota złota znowu z tym morzem... dobrze że już niedługo urlop to może i ja się załapię. Plany nam troche się skomplikowały, bo 9.06 muszę być w Radkowie na mszy za babcię tak więc gdzieś w okolicach tego dnia zaplanujemy częstochowę a morze musi zaczekać...z kolei koniec czerwca mam chrzciny Kornelka i jestem jego chrzestną:-) macie jakieś fajne pomysły na prezent?? Na pewno wezmę jakiś taki album pamiątkowy ale co jeszcze... bo oprócz gotówki nic mi nie przychodzi do głowy... są jeszcze jakieś srebrne obrazki ale sama nie wiem co o tym myślicie?? no i jeszcze muszę ubrać kawalera..
orientujecie się ile mniej więcej daje się na chrzest??
ehhh idę pranie wieszać i zobaczę co napiszecie

p.s. czy Wam też ciągle brakuje czasu??:baffled:

ja jak byłam chrzestną to kupowałam ubranko do chrztu, pamiątkę a ojciec chrzestny opłacał księdza i w sumie koszt wychodził po jakieś 200 zł ja i 200 on.Ale to było jakieś 4 lata temu:sorry: teraz to nie wiem:no:

a ja jadę do domciu, jutro mam wolne bo idę do dentysty na przegląd uzębienia:szok::eek:

Iza-mnie też brakuje czasu...:tak:
co do chrztu....-Kuba dostał od chrzestnego matę z Tiny Love.
z tego co wiem to jak rozmawiałam z dziewczynami to maluchy dostają coś z zabawek...np.bujaki z wibracjami...tego typu zabawki.

reklama
Mój Marcel dostał 400 od chrzestnego a od chrzestnej spodenki ogrodniczki i bluzeczkę tak na roczek i do tego jeszcze płaciła za ubranko do chrztu. Ja myślałam kupić ubranko i dać te 400 zł plus jakaś pamiątka ale nie wiem czy to nie za mało, bo jak słyszę gdzieniegdzie to aż mi włosy dęba stają także nie wiem. Kurde a tak nie lubię kasy dawać, wolę robić prezenty:baffled:

Do góry