kasiamaj
mama 2007/2010
dzień dobry ;-)
wpadłam sie tylko przywitać i uciekam.
wpadnę później
Kacha-trzymam kciuki!!!!
wpadłam sie tylko przywitać i uciekam.
wpadnę później
Kacha-trzymam kciuki!!!!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

A teraz cieszcie się sobą jeszcze przez te dwa dni 
Na szczęście wszystko jest w porządku, nos ma Młoda po mnie, wszystkie pomiary idealne, organy wewnętrzne super i echo serduszka bez zastrzeżeń, także przestaje się już zamartwiać (do następnego usg
) :-)

Fajny ten Zakątek Leśny. Osobiście wole szeregówkę niz samotny domek, zawsze tak raźniej, bo ja strachliwa jestem 

jeszcze zeby tak nie bedczał jak idzie tam to bedzie super bo on juz jak dochodzimy do żłobka to mówi nie nie 

. Ide przed 20 do dentystki, rany jak ja sie boje 

:-