Paula21
Grudzień '07
Aga ode mnie jest 350km do Wrocka... Autem D. jedzie 4,5h-5h ;-)
Kasiamaj

super trafne porównania 

Kasiamaj

super trafne porównania 

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

super trafne porównania 

A Rufik ladnie wam nalobuzowal....

:-)

nikogo od rana nie ma???? 

wow...
aż się chce spacerować!
ciągnie już tylko w nocy i w dzień przed drzemką - w końcu... tak to se mogę karmić ;-)
kataru nie ma, nic ją nie boli, nie gorączkuje tylko jak zakaszle to przestać nie może
. Poza tym dziękuję Ci - tylko ty o mnie pamiętałaś przez ten czas jak mnie nie było. Milusio...
a Łukasz narobił takiego płaczu w przychodni

, ż ebaby czekające w kolejce zaczęły mnie upominać że pewnie lekarzowi przeszkadza. A janie mogłam Łukasza uspokoić chciał na dwór wychodzić i koniec. jakoś żadna z tych bab nie wpadła na pomysła żeby nas przepuścić

a może Aleksa coś boli, że tak płacze przed zaśnięciem

Moje suczydła też opętały jakieś instynkty opiekuńcze, przepychają się, która ma bliżej Olisia leżeć, Młody je szarpie, liżą się nawzajem, normalnie dom wariatów 

;-)