reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
a ja lubie, ale wole chomiki... kiedys nawet mialam... A potem sie rozmnozyly, he he i zrobil sie problem.:-D:sorry:

Ok, ja tez Was opuszcze....ide lyknac cos na glowe i potem do lozeczka.... Pa

Hej Dziewczynki :-)
A my dzisiaj zrobiliśmy sobie istny maraton filmowy. Już nie pamiętam kiedy tyle filmów na raz obejrzałam i szczerze mówiąc to wszystkie mi się już w głowie pomieszały. A jutro początek kolejnego tygodnia i dobrze, przynajmniej w tygodniu czas mi szybciej leci i coraz bliżej jest do spotkania z Jessi :-)
Słodkich snów Wam życzę :-)

Cześć babeczki,jak mmnie tu daaawno nie było :-) Maluchy juz podrosły a mi się na sentymenty zebrało. I jutro idę na bHcg bo coś czuję,że będzie braciszek albo siostrzyczka ;-)

Czy Wasze maluszki też są takie...złośliwe? Jak czegośmojej małej nie dam, nie pozwolę zabrać np.komórki to rzuca przed siebie czym popadnie! Tupie,robi śmieszne miny i ewidentnie nie radzi sobie z tymi emocjami :)

hej
paula, sylwia- chrześniak M. ma 7 lat i mam tydzień na kupienie:sorry:
mucha wygrala a urbanska placze w kacie hehhe placz placz nawet jutrzenka ci nie pomoze!!
nie czuję twojej radości bo nie oglądam tego programu:no: a może ty masz jakąś blokadę nałożoną na forum żebyś za długo nie pisała;-):-D
asia- trzymaj się dzielnie w pracy:tak::tak:
viki- to super że znaleźliście domek, dzieci teraz będą miały gdzie szaleć:tak::tak:
jutrzenka- jak brzuszek nie boli juz?:sorry:
kata- ale masz pomysłów, a kopciuszek to i u mnie jest, to jest chyba jakaś sieć sklepów:tak::tak:
anetka- zdrówka dla dzieci:tak::tak:
kasiamaj- jak ty chcesz tą świnkę załatwić:szok::szok::szok::szok:
alex- jak głowa?

a ja się dziś wyspałam jak nie wiem po raz pierwszy od dłuższego czasu przespałam 8 godzin bez przerwy:-):-):-):-) ale wiem że to już może się nie powtórzyć

ide popracować
miłego poniedziałku:-)

Hej!!!

Aga to fajnie że już masz po myciu okien ;-) ja lubię myć ale jeszcze poczekam ;-)

Sylwia bardzo chętnie bym zrobiła Ci odrościki... żebyś była troszkę bliżej... :sorry:;-):-p

Jutrzenka żyjesz? ;-) jak brzuch?

Asia jak Fifi? Nie choruje? Działa ta kuracja?;-):sorry:

Młoda się kotłuje w namiocie, Amelia śpi, D pojechał o 5 rano i jakoś leci :-):tak:

Miłego dnia wam życzę!!!!

reklama
ahoj
my dzis spałysmy do 8

ASIA powiedz jak jak sie spisuje wam spiworek

a powiem wam ze zebrałam sie wkoncu ( z ciezkim zalem)i przeniosłam sie z T do drugiego pokoju i mała od 3 dni sama spi w swoim pokoiku 1 noc bez płaczu cała przespała 2 tez oki ale dzis sie przebudziła i płakał ato ja wziełam do nas
a no i wy mi tez pomózcie bo T tez ma chrzesniaka w wieku 7 lat i niewiem co mu kupic HELLP

Do góry