reklama
alex3meyer
Matka gagatka
kasia maj a ja mam miec ciezki tydzien w pracy ?? jak mozesz ?? placzeeeeeeee
a ze swinek to moge morska zalatwic tylko)
W znaczeniu, ze zabic???

A mnie glowa boli i chyba ide zaraz spac....

jutrzenka
Szczęsliwa mamusia :)))
ja wymiekam, tak mnie boli brzuch ze juz nie daje rady ide sie polozyc
do jutra kobietki
do jutra kobietki
alex3meyer
Matka gagatka
a ja lubie, ale wole chomiki... kiedys nawet mialam... A potem sie rozmnozyly, he he i zrobil sie problem.

Ok, ja tez Was opuszcze....ide lyknac cos na glowe i potem do lozeczka.... Pa

Ok, ja tez Was opuszcze....ide lyknac cos na glowe i potem do lozeczka.... Pa
kacha_wawa
12.2007/01.2010/09.2011
Hej Dziewczynki :-)
A my dzisiaj zrobiliśmy sobie istny maraton filmowy. Już nie pamiętam kiedy tyle filmów na raz obejrzałam i szczerze mówiąc to wszystkie mi się już w głowie pomieszały. A jutro początek kolejnego tygodnia i dobrze, przynajmniej w tygodniu czas mi szybciej leci i coraz bliżej jest do spotkania z Jessi :-)
Słodkich snów Wam życzę :-)
A my dzisiaj zrobiliśmy sobie istny maraton filmowy. Już nie pamiętam kiedy tyle filmów na raz obejrzałam i szczerze mówiąc to wszystkie mi się już w głowie pomieszały. A jutro początek kolejnego tygodnia i dobrze, przynajmniej w tygodniu czas mi szybciej leci i coraz bliżej jest do spotkania z Jessi :-)
Słodkich snów Wam życzę :-)
polianna
Fanka BB :)
Cześć babeczki,jak mmnie tu daaawno nie było :-) Maluchy juz podrosły a mi się na sentymenty zebrało. I jutro idę na bHcg bo coś czuję,że będzie braciszek albo siostrzyczka ;-)
Czy Wasze maluszki też są takie...złośliwe? Jak czegośmojej małej nie dam, nie pozwolę zabrać np.komórki to rzuca przed siebie czym popadnie! Tupie,robi śmieszne miny i ewidentnie nie radzi sobie z tymi emocjami
Czy Wasze maluszki też są takie...złośliwe? Jak czegośmojej małej nie dam, nie pozwolę zabrać np.komórki to rzuca przed siebie czym popadnie! Tupie,robi śmieszne miny i ewidentnie nie radzi sobie z tymi emocjami
kal.aga
mama Łukasza i Krzysia
hej
paula, sylwia- chrześniak M. ma 7 lat i mam tydzień na kupienie
a może ty masz jakąś blokadę nałożoną na forum żebyś za długo nie pisała;-)
asia- trzymaj się dzielnie w pracy

viki- to super że znaleźliście domek, dzieci teraz będą miały gdzie szaleć

jutrzenka- jak brzuszek nie boli juz?
kata- ale masz pomysłów, a kopciuszek to i u mnie jest, to jest chyba jakaś sieć sklepów

anetka- zdrówka dla dzieci

kasiamaj- jak ty chcesz tą świnkę załatwić

alex- jak głowa?
a ja się dziś wyspałam jak nie wiem po raz pierwszy od dłuższego czasu przespałam 8 godzin bez przerwy:-):-):-):-) ale wiem że to już może się nie powtórzyć
ide popracować
miłego poniedziałku:-)
paula, sylwia- chrześniak M. ma 7 lat i mam tydzień na kupienie

nie czuję twojej radości bo nie oglądam tego programumucha wygrala a urbanska placze w kacie hehhe placz placz nawet jutrzenka ci nie pomoze!!
a może ty masz jakąś blokadę nałożoną na forum żebyś za długo nie pisała;-)
asia- trzymaj się dzielnie w pracy

viki- to super że znaleźliście domek, dzieci teraz będą miały gdzie szaleć

jutrzenka- jak brzuszek nie boli juz?

kata- ale masz pomysłów, a kopciuszek to i u mnie jest, to jest chyba jakaś sieć sklepów

anetka- zdrówka dla dzieci

kasiamaj- jak ty chcesz tą świnkę załatwić

alex- jak głowa?
a ja się dziś wyspałam jak nie wiem po raz pierwszy od dłuższego czasu przespałam 8 godzin bez przerwy:-):-):-):-) ale wiem że to już może się nie powtórzyć
ide popracować
miłego poniedziałku:-)
Paula21
Grudzień '07
Hej!!!
Aga to fajnie że już masz po myciu okien ;-) ja lubię myć ale jeszcze poczekam ;-)
Sylwia bardzo chętnie bym zrobiła Ci odrościki... żebyś była troszkę bliżej...
;-)
Jutrzenka żyjesz? ;-) jak brzuch?
Asia jak Fifi? Nie choruje? Działa ta kuracja?;-)
Młoda się kotłuje w namiocie, Amelia śpi, D pojechał o 5 rano i jakoś leci :-)
Miłego dnia wam życzę!!!!
Aga to fajnie że już masz po myciu okien ;-) ja lubię myć ale jeszcze poczekam ;-)
Sylwia bardzo chętnie bym zrobiła Ci odrościki... żebyś była troszkę bliżej...
;-)
Jutrzenka żyjesz? ;-) jak brzuch?
Asia jak Fifi? Nie choruje? Działa ta kuracja?;-)

Młoda się kotłuje w namiocie, Amelia śpi, D pojechał o 5 rano i jakoś leci :-)

Miłego dnia wam życzę!!!!
reklama
elcia12
Grudniowa mama Oliwii
ahoj
my dzis spałysmy do 8
ASIA powiedz jak jak sie spisuje wam spiworek
a powiem wam ze zebrałam sie wkoncu ( z ciezkim zalem)i przeniosłam sie z T do drugiego pokoju i mała od 3 dni sama spi w swoim pokoiku 1 noc bez płaczu cała przespała 2 tez oki ale dzis sie przebudziła i płakał ato ja wziełam do nas
a no i wy mi tez pomózcie bo T tez ma chrzesniaka w wieku 7 lat i niewiem co mu kupic HELLP
my dzis spałysmy do 8
ASIA powiedz jak jak sie spisuje wam spiworek
a powiem wam ze zebrałam sie wkoncu ( z ciezkim zalem)i przeniosłam sie z T do drugiego pokoju i mała od 3 dni sama spi w swoim pokoiku 1 noc bez płaczu cała przespała 2 tez oki ale dzis sie przebudziła i płakał ato ja wziełam do nas
a no i wy mi tez pomózcie bo T tez ma chrzesniaka w wieku 7 lat i niewiem co mu kupic HELLP