kasiamaj
mama 2007/2010
dzień dobry
coś mi się w ustawieniach poprzestawiało albo mój szkodnik coś namotał....
u nas dziś nawet ok-tzn.młody nie marudzi aż tak,więc mogę uznać początek dnia za spokojny :-)
ja całą noc zdychałam.....przez te durne frytki a raczej przez siebie durnotę że sie ich tyle najadłam
Sylwia-oby dzisiejszy dzień był lepszy od wczorajszego.
Stefanko-Tobie też życzę lekkiego tygodnia -co do świnki-to nie chcę kiedyś miałam morską z takimi długimi kłakami że nie było widać gdzie ma pyszczek a gdzie zad...
-jak ją brałam na dwór żeby sobie po trawniku połaziła -to ludzie myśleli że to piesek 

Jutrzenko-jak dziś Twoje boleści??
Kacha-to mieliście kino w domu ;-)
Aga-jak to załatwić???-już dawno zabita i przerobiona...
Paula-miłego.
Elcia-brawo dla Oliwki.
miłego dnia kobitki.;-)
coś mi się w ustawieniach poprzestawiało albo mój szkodnik coś namotał....
u nas dziś nawet ok-tzn.młody nie marudzi aż tak,więc mogę uznać początek dnia za spokojny :-)

ja całą noc zdychałam.....przez te durne frytki a raczej przez siebie durnotę że sie ich tyle najadłam

Sylwia-oby dzisiejszy dzień był lepszy od wczorajszego.
Stefanko-Tobie też życzę lekkiego tygodnia -co do świnki-to nie chcę kiedyś miałam morską z takimi długimi kłakami że nie było widać gdzie ma pyszczek a gdzie zad...
-jak ją brałam na dwór żeby sobie po trawniku połaziła -to ludzie myśleli że to piesek 

Jutrzenko-jak dziś Twoje boleści??
Kacha-to mieliście kino w domu ;-)
Aga-jak to załatwić???-już dawno zabita i przerobiona...

Paula-miłego.
Elcia-brawo dla Oliwki.
miłego dnia kobitki.;-)

i trasę którą idę 20 minut w obie strony dziś szłyśmy 1h 40minut!!!
całą drogę wyła, wrzeszczała, tupała, siadała na chodniku... jakiś horror!!! zaczepiło mnie chyba ze 40 osób
bo to w centrum miasta... każdy pytał o co walczy... jeny... Jedna pani do mnie podeszła i mówi "gratuluję postawy! jestem pedagogiem, nie pracuję w Polsce i miło widzieć młodą osobę z takim podejściem..." podniosła mnie na duchu...
a ja nic... szłam kilka kroków i zatrzymywałam się aż przyjdzie i tak w kółko... 
I jakim cudem zniknęło z konta?