Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Jutrzenko-sama jesteś babol-nie odpisałaś jak Twój brzuchol....???
jutrzenka ja się nie chwalęprzekazuję wiadomość - bo nie każda jest z dotą w kontakcie jak widzisz a pisała, że tęskni za nami ;-) nie za mną
![]()
i co tam typki ??

kacha
paula- hulajnoga to nie przejdzie bo on woli rower, wrotki to nie na moją kieszeń, pościel dostał na urodziny już sama nie wiemmoże puzzle
![]()
paula jak ja młodą wychowuję na dworze tak jak ty to ludzie się na mnie patrzą jakbym wyrodna matka byłatylko, że to ja potem mogę z nią mieć problem a nie oni. na szczęście - odpukać - takich sytuacji jest na razie niewiele
brawa dla ciebie za wytrwałość!
dostałam smsa od doty ;-)
bardzo za nami tęskni i od stycznia podłącza się pod net i wraca na bb![]()
jeszcze miałam dobry humor i cały czas się śmiałam... 

:-) Pozdrów ją przy okazji!!!Hej!
Paula, wyobraź sobie, że chyba ta kuracja działa.Filip jest po trzech dawkach, a teraz dostanie czwartą i chyba już ostatnią. No i jeszcze nie chorował, nie brał żadnego antybiotyku. Raz byłam tylko na zwolnieniu, bo miał tempę, ale szybko mu minęła. Więc jesteśmy zadowoleni. To, co mu się przyplątuje to katar, ale w żłobku to standard.
:-)
;-)i co tam typki ??
a jak u Ciebie?
Paula a można wiedzieć co to za kuracja?? Bo zanim to odbrzebie to troche minie...
Paula, wyobraź sobie, że chyba ta kuracja działa.Filip jest po trzech dawkach, a teraz dostanie czwartą i chyba już ostatnią. No i jeszcze nie chorował, nie brał żadnego antybiotyku. Raz byłam tylko na zwolnieniu, bo miał tempę, ale szybko mu minęła. Więc jesteśmy zadowoleni. To, co mu się przyplątuje to katar, ale w żłobku to standard.