reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

kata wszystko powylaczalam nawet ostatnio ale nie wiem...na poczatku pisze sie ok a pozniej zaczyna sie tak robic.
i co tam typki ??

reklama
stefcia w wordzie też jak piszesz czy tylko w necie? albo wirusy albo reinstalka systemu. jak naciśniesz ctrl+alt+delete to otworzy ci się menadżer programów, które pracują i tam zobaczysz wykresy i programy, które zżerają ci pamięć
t. mówi, żebyś przyniosła kompa on ci zobaczy :-D

Jutrzenko-sama jesteś babol :-p:-D-nie odpisałaś jak Twój brzuchol....???

odpisalam ale kierowalam info do Pauli i Agi bo nie wiedzialam ze tez pytalas. Juz ok, dzieki

jutrzenka ja się nie chwalę :no: przekazuję wiadomość - bo nie każda jest z dotą w kontakcie jak widzisz a pisała, że tęskni za nami ;-) nie za mną :-D

ojj Kata przeciez to byl zart, przeciez wiem ze sie nie chwalisz tylko przekazujesz info.

i co tam typki ??

nic typku. A Ty co?? kotka juz wykonczylas ze chcesz pieska :szok::szok::szok:

ide na szymona majewskiego

kacha
paula- hulajnoga to nie przejdzie bo on woli rower, wrotki to nie na moją kieszeń, pościel dostał na urodziny już sama nie wiem:no::no::no: może puzzle:sorry:

Już za 50zł to takie z regulacją rozmiaru kupisz więc wcale nie tak drogo ;-)

paula jak ja młodą wychowuję na dworze tak jak ty to ludzie się na mnie patrzą jakbym wyrodna matka była :sorry: tylko, że to ja potem mogę z nią mieć problem a nie oni. na szczęście - odpukać - takich sytuacji jest na razie niewiele
brawa dla ciebie za wytrwałość!

dostałam smsa od doty ;-)
bardzo za nami tęskni i od stycznia podłącza się pod net i wraca na bb :tak:

Kata ja się czułam jak wariatka dziś!!! :-D jeszcze miałam dobry humor i cały czas się śmiałam... :-D:-D:-D:rofl2::rofl2::rofl2:

i dzięki za tęsknoty od Doty!!!:tak::-) Pozdrów ją przy okazji!!!

Hej!
Paula, wyobraź sobie, że chyba ta kuracja działa.Filip jest po trzech dawkach, a teraz dostanie czwartą i chyba już ostatnią. No i jeszcze nie chorował, nie brał żadnego antybiotyku. Raz byłam tylko na zwolnieniu, bo miał tempę, ale szybko mu minęła. Więc jesteśmy zadowoleni. To, co mu się przyplątuje to katar, ale w żłobku to standard.

Asia to się baardzo cieszę, że pomaga... :tak: :-) :tak: ;-)

i co tam typki ??

U mnie ok Typko... :-D a jak u Ciebie?

kata mam viste i nie zartuj z reinstalka hehhehe moze jeszcze powinnam sobie zaladowac pirackiego xp hehe
jutrzenko ja widac kotka nie otrzymalam...to teraz z pieskiem probuje...
no i co typezkiii ??
telewizja i lozeczko ???? to plany na dzis ??

wiesz J sis oglada to ale ja jakos nie moge sie wczuc... a szymon to mi sie juz dawno znudzil ale tez gladamm choc bardziej latam po necie i mysle co by tu zjesc hehehe

Dobry wieczór:tak:

Paula, wyobraź sobie, że chyba ta kuracja działa.Filip jest po trzech dawkach, a teraz dostanie czwartą i chyba już ostatnią. No i jeszcze nie chorował, nie brał żadnego antybiotyku. Raz byłam tylko na zwolnieniu, bo miał tempę, ale szybko mu minęła. Więc jesteśmy zadowoleni. To, co mu się przyplątuje to katar, ale w żłobku to standard.

Paula a można wiedzieć co to za kuracja?? Bo zanim to odbrzebie to troche minie...:sorry:
Stefcia a może masz transfer wysyłu jakiś kiepskawy?, bo jak nie, to napewno coś w tle pracuje jak tu dziewczyny już mówiły

reklama
Agatko to taka szczepionka uodparniająca doustna którą podaje się w formie kuracji jakimś tam systemem. Ribomunyl- tak się to nazywa. Kiedyś właśnie napisałam Asi że D siostra dzieciakom podawała i pediatra jej to przepisała dla Filipka. :tak:

Idę kobietki bo mnie córka woła do łóżka!!! :-D

Do góry