reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Dzien dobry.
Kurcza niemam jak z wami zabardzo teraz pisać bo..... znalazłam prace:cool2: ku... w końcu!! Nic rewelacyjnego, tzn praca nawet fajna, ale normalnie wyzysk że szlag mnie trafia!!! I gdyby nie to, że do pracy mam 1 minute piechotą:-D bo pracuje na swoim osiedlu, w budynku obok mojego bloku, to za chiny luowe za taką kase bym tam nie poszła.. Jeszcze fajne jest to żę w sumie ide kiedy chce, tzn potrzebuje nie przyjść to pisze smsa do szefa że nie pryjde a on zawsze odpisuje "ok":-D pozaty pracujesz tyle godzin ile chcesz, także w sumie to sie ciesze, mała kasa to minus cholerny, no ale jakiś grosik (malutki) wpadnie, także dobre i to:tak:
Sorki że sie tak pochwaliłam, ale w sumie sie troche ciesze, bo ja taki człowiek że bez [pracy to normalnie świruje!

oj kiedy to było ;-) czapkę noszę, fryzury nie układam to rosną - może nie mam aż tak długich jak brodzikowa ale jest blisko - jak się zmienię to wam pokażę :-) bo teraz to strach się bać :-D
hihi kata u mnie to samo, strach się bać więc spinam w kucyka, takiego miniaturowego kucyka bo już sie w końcu da:sorry: A fryzurka brodzikowej superasta!

Dobra trzea sie zbierać.
paa

reklama
dzień dobry
napisałam posta i mi go wcięło:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
ataata- gratki znalezionej pracy:tak::tak:
asia- to super że kuracja podziałała, może teraz już Filipek odpocznie od choróbsk:tak::tak:
kachwawa- życzę ci żeby ten dzień był szczęśliwszy:tak::tak:
kata- dzięki za info o d Dotki, ja tez już się za nią stęskniłam:tak::tak:
sylwia- zastanowię się nad klockami lego albo magnetycznymi:tak::tak::tak:

no i kto mi powie co ja jeszcze napisałam w tamtym poście:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

witam!

aga ja nie jasnowidz choć czasami mam zapędy ale chyba przypadkowe :-D wytęż szare komórki :-p
ata bardzo bardzo się cieszę i gratuluję! najważniejsze, że maz elastyczny czas pracy i możesz ją potraktować jako przejściówkę a już na spokojnie szukać dalej :tak: na waciki ci starcza? :-D

czekam na serwisanta od tv bo kurna w tym nowym słychać jakieś trzaski przy przełączaniu kanałów :wściekła/y: zobaczymy czy zrobi na miejscu czy go zabierze :sorry:

no i mamy grudzień ;-)

dzien dobry paniom
my wstałysmy o 7,30:(( sniadanie zjedzone kawcia wypita i chyba trza sie troszke ogarnac co
???
ATATA gratki za znalezienie pracy

co do prezentu to ja wiedziałam ze klocki lego zazyczył sobie gówniarz lego farma a one ok 250 zeta oszalał chyba rolki ma hulajnoge w maju na urodziny dostał deskorolke w tamtym roku dostał samochodów ma mnóstwo i co kupi????? heelp

miłego dzionka i buziolki

Hej.

Coś mnie chrypa chwyciła i ma wrażenie że mam jakąś kulkę w gardle:sorry::sorry::sorry::sorry: Oby mi szybciutko przeszło bo od tego dziadostwa głowa mnie boli..

dziewczyny słyszłam od mojej siostrzenicy że teraz z szkołach są bardzo modne takie małe deskorolki na których jeździ się palcami. O taka: DESKOROLKA -mini zestaw (835101309) - Aukcje internetowe Allegro. Podobno wszyscy takie mają:tak::tak::tak::tak::tak:

kata- moje szare komórki pracują od 7 na wysokich obrotach i chyba się trochę przegrzały;-):-D
elcia- a może te klocki magnetyczne:sorry:

a ja dziś chcę kupić odkurzacz wybrałam taki bezrowkowy z możliwością użycia worka. Co o nim myślicie? A wy jakie macie odkurzacze i czy jesteście z nich zadowolone?
Odkurzacz Zelmer Voyager Twix 01z014 ST - porównanie cen w
jak myślicie dobry wybór?:sorry:

dzień dobry
i tymczasem na razie.....
dziecko mi marudzi a mnie się chce spać
po południu mam wizytę u ginka (trzymajcie kciuki) jak możecie....
Ataata-GRATULUJĘ!!!!
Aga-ja mam zelmer metor-i jestem bardzo zadowolona-tylko mam inną szczotkę niż ta na zdjęciu...
Odkurzacz Zelmer Meteor 2 400.0 EP - zdjęcia, foto, galeria produktu

miłego dnia dla Was.
buźka.;-)

Paula a tam daleko, tylko 2 godzinki lotu;-) Tak poza tym to może mąż fundnął by Ci taki wyjazd do mnie jak on będzie w pracy:cool2: Albo razem przyjedźcie:tak:

Sylwia! Boję się latać! :zawstydzona/y::sorry: więc może Ty do mnie :-)

paula wez no znowu wymyslaj mi fryzure bo fryzjerka grudnia ustawiona hehe a kolor zrobilam i musze powiedziec ze na poczatku nie bardzo mi sie podobal ale juz sie przyzwyczailam i jest ok :)

Stefcia a jak Ci odrosła to krótka strona?

Dzien dobry.
Kurcza niemam jak z wami zabardzo teraz pisać bo..... znalazłam prace:cool2: ku... w końcu!!
paa

No ale nie pochwaliłaś się co robisz w tej pracy ;-) no i cieszę się z Tobą że w końcu coś jest... :tak::-)

no i kto mi powie co ja jeszcze napisałam w tamtym poście:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Na pewno coś do mnie tam było... :-D:-D:-D:-p:-p:-p

a ja dziś chcę kupić odkurzacz wybrałam taki bezrowkowy z możliwością użycia worka. Co o nim myślicie? A wy jakie macie odkurzacze i czy jesteście z nich zadowolone?
Odkurzacz Zelmer Voyager Twix 01z014 ST - porównanie cen w
jak myślicie dobry wybór?:sorry:

No fajny... :tak: też mnie czeka wybór bo mam takiego starego zelmera... chyba z 15 lat ma :szok::eek: ale działa bez zarzutu... prócz tego że włącznik nie działa i uruchamia się od razu po włożeniu do kontaktu... no i kabel się nie zwija :-D

Co tam jeszcze?

Dziś mam Amelkę tylko prze godzinę bo moja mama ma wolne ;-)
Może zrobię jej odrosty jak młoda pozwoli... a ze swoimi odrostami muszę się umówić na 8 grudnia chyba... o ile Madziula mnie przyjmie...:sorry: zadzwonię dziś...
Bo normalnie wstyd fryzjerka z takim odrostem... :szok:

mnie czeka wybór bo mam takiego starego zelmera... chyba z 15 lat ma :szok::eek: ale działa bez zarzutu... prócz tego że włącznik nie działa i uruchamia się od razu po włożeniu do kontaktu... no i kabel się nie zwija :-D
no ja tez mam właśnie takiego i też uruchamia się bezpośrednio z gniazdka, ma połamane rurki itd.
kasiamaj- a ten meteor to jest tylko na worki czy może odkurzać i bez worka? Trzymam kciuki mocno:tak::tak::tak:edit: już wiem - tylko workowy
weroniczka- ta deskorolka jest podejrzanie tania, na tym się jeździ?:szok::szok:

Ostatnia edycja:
reklama
I ja sie witam...:-)
Ataata- gratulujemy pracki.....:-)
Kasiamaj- ja na pewno bede mocno kciuki zaciskac.....:tak::tak::tak:
Paula- ... ale komu Ty bedziesz odrosty robic? Mamie czy Amelce???? Bo tak to fajnie niejasno zabrzmialo.....:-D;-):-D
Aga- ja mam dyson.... tu jest jakas straszna moda na nie....:sorry:
Weroniczka- moze to nie wrazenie, moze sprawdz czy na serio nie masz kulki w gardle.....:-D;-)Zdrowka w kazdym razie, obys szybko doszla do siebie
Kata- Ty ciagle jakies trzaski slyszysz, hi hi... jak nie u sasiada, to za oknem, jak nie za oknem, to w tv....:-D:-D:-D:-p;-):cool2: Tam zawsze u Ciebie strasznie glosno.....:-D;-)
Kacha- jak dzis?

Dla niewymienionych buziaki.....:-)

Do góry