Ataata
Grudniowa Mama '07
Dzien dobry.
Kurcza niemam jak z wami zabardzo teraz pisać bo..... znalazłam prace
ku... w końcu!! Nic rewelacyjnego, tzn praca nawet fajna, ale normalnie wyzysk że szlag mnie trafia!!! I gdyby nie to, że do pracy mam 1 minute piechotą
bo pracuje na swoim osiedlu, w budynku obok mojego bloku, to za chiny luowe za taką kase bym tam nie poszła.. Jeszcze fajne jest to żę w sumie ide kiedy chce, tzn potrzebuje nie przyjść to pisze smsa do szefa że nie pryjde a on zawsze odpisuje "ok"
pozaty pracujesz tyle godzin ile chcesz, także w sumie to sie ciesze, mała kasa to minus cholerny, no ale jakiś grosik (malutki) wpadnie, także dobre i to
Sorki że sie tak pochwaliłam, ale w sumie sie troche ciesze, bo ja taki człowiek że bez [pracy to normalnie świruje!
A fryzurka brodzikowej superasta!
Dobra trzea sie zbierać.
paa
Kurcza niemam jak z wami zabardzo teraz pisać bo..... znalazłam prace
ku... w końcu!! Nic rewelacyjnego, tzn praca nawet fajna, ale normalnie wyzysk że szlag mnie trafia!!! I gdyby nie to, że do pracy mam 1 minute piechotą
bo pracuje na swoim osiedlu, w budynku obok mojego bloku, to za chiny luowe za taką kase bym tam nie poszła.. Jeszcze fajne jest to żę w sumie ide kiedy chce, tzn potrzebuje nie przyjść to pisze smsa do szefa że nie pryjde a on zawsze odpisuje "ok"
pozaty pracujesz tyle godzin ile chcesz, także w sumie to sie ciesze, mała kasa to minus cholerny, no ale jakiś grosik (malutki) wpadnie, także dobre i to
Sorki że sie tak pochwaliłam, ale w sumie sie troche ciesze, bo ja taki człowiek że bez [pracy to normalnie świruje!
hihi kata u mnie to samo, strach się bać więc spinam w kucyka, takiego miniaturowego kucyka bo już sie w końcu daoj kiedy to było ;-) czapkę noszę, fryzury nie układam to rosną - może nie mam aż tak długich jak brodzikowa ale jest blisko - jak się zmienię to wam pokażę :-) bo teraz to strach się bać![]()
A fryzurka brodzikowej superasta!Dobra trzea sie zbierać.
paa

ale działa bez zarzutu... prócz tego że włącznik nie działa i uruchamia się od razu po włożeniu do kontaktu... no i kabel się nie zwija