kacha_wawa
12.2007/01.2010/09.2011
Jutrzenka Ty nie wróż, bo Kasia będzie miała Córcię :-) A tak w ogóle to mamy grudniowych dziewczynek się obijają, bo jak na razie tylko mamy grudniowych chłopców się rozmnażają ;-)

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Moi rodzice np mają mieszkanie i płacą tylko 240 miesięcznie

Dostaliśmy już w lipcu propozycję, ale w takiej dzielnicy, że za nic bym się tam nie wyniosła. Teraz jesteśmy wpisani na listę, bo budują nowe osiedle w fajnej dzielnicy, tyle, że nie wiadomo do kiedy ta budowa potrwa. W między czasie jednak mają nam jeszcze czegoś innego szukać, tylko że oni wiedzą już, że mamy niepełnosprawne dziecko i, że najlepsze będzie dla nas mieszkanie jednopoziomowe, bez tych stromych schodów, a takich niestety jak na lekarstwo. Pozostaje mi uzbroić się w cierpliwość
I tak narzekać nie mogę, bo ostatnio pracownica socjalna w ramach przyszłego urządzenia mieszkania załatwiła nam za darmo funkiel nówkę pralkęn i do tego funkiel nówkę suszarkę do ubrać. Co prawda jak na razie nam miejsce zabierają w domu, ale w końcu się przydadzą ;-) A jak dają to się bierze, kiedyś się czaiłam, że tak głupio jest brać, ale teraz już oporów nie mam
W końcu ja się o to nie prosiłam