kacha_wawa
12.2007/01.2010/09.2011
Jutrzenka Ty nie wróż, bo Kasia będzie miała Córcię :-) A tak w ogóle to mamy grudniowych dziewczynek się obijają, bo jak na razie tylko mamy grudniowych chłopców się rozmnażają ;-)

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

Spotkałam się już wiele razy z tym kalendarzem, u mnie się zgadza ale u mojej siostry już nie

Moi rodzice np mają mieszkanie i płacą tylko 240 miesięcznie

, ja sprobuje to zaplanowac wg tego i zobaczymy, jak sie nie uda to trudno. Wiec ja sie musze wziac do roboty od kwietnia do pazdziernika przyszlego roku ;-)
Dostaliśmy już w lipcu propozycję, ale w takiej dzielnicy, że za nic bym się tam nie wyniosła. Teraz jesteśmy wpisani na listę, bo budują nowe osiedle w fajnej dzielnicy, tyle, że nie wiadomo do kiedy ta budowa potrwa. W między czasie jednak mają nam jeszcze czegoś innego szukać, tylko że oni wiedzą już, że mamy niepełnosprawne dziecko i, że najlepsze będzie dla nas mieszkanie jednopoziomowe, bez tych stromych schodów, a takich niestety jak na lekarstwo. Pozostaje mi uzbroić się w cierpliwość
I tak narzekać nie mogę, bo ostatnio pracownica socjalna w ramach przyszłego urządzenia mieszkania załatwiła nam za darmo funkiel nówkę pralkęn i do tego funkiel nówkę suszarkę do ubrać. Co prawda jak na razie nam miejsce zabierają w domu, ale w końcu się przydadzą ;-) A jak dają to się bierze, kiedyś się czaiłam, że tak głupio jest brać, ale teraz już oporów nie mam
W końcu ja się o to nie prosiłam