reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Hello Kobietki! Postanowilam sobie ze w miare mozliwosci chociaz w grudniu postaram sie czesciej zagladac, w koncu zal byloby przepuscic tyle imprez urodzinowych u Grudniaczkow :)
Jejciu czy czytajac te pare stron wstecz dobrze sie doczytalam ze bedziemy miec kolejnego bobaska na bb?:) W takim razie ogromne gratulacje dla kolejnej i ponownej mamy - Kasi :) I widze ze u co poniektorych tez sa plany na kolejne baby :) My narazie nie planujemy sie rozmnazac, ale poniewaz antykoncepcjujemy sie raczej ryzykownie, to wszystko jest mozliwe;) Jakos wierze w to ze jesli jeszcze sa nam pisane dzieci w przyszlosci, to i tak sie pojawia wtedy kiedy powinny.... Troche lekkomyslne stwierdzenie, ale optymistyczne :D
Sprobuje sobie jeszcze cos poczytac zanim R wroci z pracy i poki Kaya spi i postaram sie jaies foto mlodej wkleic:)
Goraco pozdrawiam w kazdym razie!!!!

reklama
Kasiu, a kiedy mam marudzić jak nie teraz?:-p:-D Teraz mam przynajmniej dobrą wymówkę :-D Już wiem o co temu małemu kmiotkowi chodziło, zabrałam mu ipoda do ładowania, a chciał, żeby mu muzę odpalić;-) Teraz szaleje przy ipodzie i dodatkowo wszystkie zabawki sobie poodpalał i jest wniebowzięty, a ja dostaję uszopląsu ;-):-p

Izo Kochana witaj :-) Gdzie Ty byłaś jak Ciebie nie było?;-)

Kasia-to może i Jessi się ta muza spodoba :-D-marudz marudz...a co...pewnie :tak:
Pryzybelko-witaj!!! cieszę się ze wpadłaś do nas mam nadzieję że będziesz tu częściej-co u Kayi???

idę na 39 i pół.-podobno już ostatni odcinek????:-(

Kasiu błagam wypluj to, ja mam nadzieję, że Jessi zajmie brata bardziej konstruktywnymi zabawami aniżeli wymachiwaniem głową przed wszystkimi zabawkami ;-):-p Z drugiej strony do tej pory ten Olisiowy taniec totalnie mnie rozwala :-D Hehehe Ty też możesz sobie teraz pomarudzić ;-) Kurcze nie wiem któremu pieskowi mam łapki z pupki powyrywać, w każdym bądź razie któryś mi czekoladę zjadł :cool2: Podejrzewam, że współpraca była, bo wszystkie trzy łypią niewinnie oczkami i udają, że śpią :-D Ostatnio najchętniej przesiadują ze mną w pokoju, bo wiedzą, że non stop jakąś zagrychę mam pod ręką ;-):-p Szkoda tylko, że czasami jak zostaną na chwilę same to się o zgodę nie pytają i same się jedzeniem częstują ;-)

Pryzybelka hej hej, pisz tu do nas czesciej kochana, mam nadzieje ze jak w grudniu pobedziesz czesciej to wpadniesz w rytm i zostaniesz z nami na stale jak kiedys. :tak::tak: I czekamy na foteczki Kayi

Kata ten miesiac to jest miesiac poczecia dziecka czyli w naszym przypadku to marzec/kwiecien zalezy kiedy mialas miesiaczke (czyli u Ciebie sie zgadza :-):-)). A i przystawialam ucho do tv, nic cisza :-D:-D

Kasia zdradze Ci w tajemnicy ze Pawel nie ma HIV ;-);-), drugi wynik bedzie neatywny :-D:-D

No u mnie w tym kalendarzu się zgadza zarówno przy Olisiu jak i Jessi, ale jakoś w takie kalendarze nie wierzę ;-) Wychodziłoby na to, że wszystkie dziewczyny, które są w tym samym wieku i poczynają dziecko w jakimś tam miesiącu powinny mieć dzieci tej samej płci ;-) Ale pobawić i poplanować sobie można :-) Ja planowałam sobie trzech synów tylko drugiemu coś pisiorka urwało :-D

o jejciu ja sie taka nie w temacie czuje ;) ale to tylko moja wina.... Ale wiecie teraz mi sie ciezej wyrobic, bo niunia zajmuje mi pol dnia, a drugie pol R :)
A propo`s niuni wlasnie wstala i wyczula miecho bo pieke w piekarniku i sie upiera ze to pizza bedzie:szok: A jakie z niej jaja mamy jak sie wykloca kiedy cos chce... juz "buti ine daj mamus", "dziemy auto" a nie na piechotke... W ogole taka mala i rozumna kokoszka sie robi, ale jak mamy gosci w domu to diabel w nia wstepuje i szaleje ;-)
No i jeszcze w domu mi mloda siedzi, bo przedszkole nam dopiero za jakies 3 miechy otworza, ale w sumie i tak ten grypowy sezon, to nie narzekam, tylko troszke czasu mi brak :tak:

aaaaaaa normalnie popłakałam się na 39,5:szok::szok:

Wiecie co?? jak sobie pomyślę że już więcej nie doświadczę tej pieknej chwili to mi smutno:-(
No ale przecież do śmierci rodzic nie będę:sorry:

reklama
Iza no to jak R. tak Cię zajmuje i z tą antykoncepcją cienko to jak piszesz się jako następna ciężarówka?:-D Fajnie by było :-D:-D:-D Kurcze Oliś mi pomaga pisać na kompie i muszę co chwilę te jego małe rączki odsuwać, się wkurza chłopaczyna ;-)

Do góry