kal.aga
mama Łukasza i Krzysia
alex- słyszała że dysony są super ale w Polsce okrutnie drogie, spójrz Odkurzacze Dyson - porównanie cen w sklepach internetowych
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
;-) nie na darmo wołali na mnie w dzieciństwie gumowe ucho 
ma workowy
wracaj z dobrymi wieściami!
jak tym się bawić??
choć nie wiem czy mi to coś pomoże bo w sumie się zdecydowałam na ten co go pokazywałam, chyba że go w sklepie nie będzie już. Po pracy jadę dokonać zakupu

Zgadzam się z tobą dysony mają oryginalne kształty

Bo jak przystojni, to takim sie jeszcze wybacza, ale jak leszcze i w dodatku niemoty, to ja juz bym na Twoim miejscu pismo jakies do spoldzielni wystosowala! 
;-)
Tu jeszcze w granicach rozsadku..... Ale fakt faktem- jestem z niego mega zadowolona.....

następnym razem zrobię ci fotkę 

zelmer syrius parquet line ufff 

;-)

W końcu ja się zaraz rozsypię, a musi być jakaś grudniówka zafasolkowana
Zresztą zobaczcie jak fajnie się złoży, w styczniu 2009 Weroniczka urodziła, w lipcu 2009 Sylwia,w styczniu 2010 ja, a w lipcu 2010 Majoszka
Ciekawe które będą na 2011 rok?
Kasiu, a tak w ogóle to nie wiem skąd mi się to wzięło, ale śniłaś mi się dzisiaj i spotkałyśmy się gdzieś na spacerze w lesie i Ty byłaś z Kubusiem za rękę i z bliźniakami w wózku 

Też jak podłączą do kina domowego to jest spokój 
W dodatku transakcja była tak jakby robiona naszą kartą
Tzn. ktoś podał nasze nazwisko i wszystkie dane potrzebne do płacenia kartą, tyle, że my zawsze mamy kartę przy sobie, więc się obawiamy, że gdzieś ktoś mógł kartę zeskanować
Na dodatek dopiero teraz zwróciłam uwagę, że w zeszłym tygodniu też poszła na konto tej firmy jakaś kwota, tyle, że nie było tego dużo i jakoś wcześniej nie rzuciło mi się to w oczy
Ktoś nas po prostu ewidentnie okrada, bank próbuje się skontaktować z tą firmą, my też i jak się nie uda to po prostu zgłosimy sprawę na policję. 
No zobaczymy jak to bedzie.... Daj znac jak juz sie wszystko wyjasni.....

. Niby to przesady ale jak spradzalam to z kuba sie zgadza, mojej siostrze tez sie zgodzilo ze ma 3 synow. Jak go skseruje to wywrozymy co Kasia bedzie miala.