reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
alex ale ty masz dzisiaj humorek hihihi :sorry:;-) nie na darmo wołali na mnie w dzieciństwie gumowe ucho :-D
byli faceci z serwisu i guzik zrobili bo stwierdzili, że to pykanie przy przełączaniu kanałów to od modułu wyciszającego :-(
w każdym lcd tak podobno jest - dziwne tylko, że jak podłączamy pod głośniki to tego nie słychać
ale mamy za jakiś czas zadzwonić bo może ten problem będzie rozwiązany - mnie to wkurza na przykład ale jak ktoś puszcza przez kino domowe to nie ma problemu i chyba następny zakup to będzie właśnie zestaw głośników ;-)
a ten dyson to jak działa? bo wygląda jak rakieta kosmiczna :-)
aga mój brat ostatnio kupił zelmera ale za chiny nie powiem ci jaki model (za dużo ich mają ale mogę się dowiedzieć ;-)) i jest bardzo zadowolony :tak: ma workowy
paula jak powiadają: szewc bez butów chodzi ;-)
kasiu będę trzymać i będzie dobrze :tak: wracaj z dobrymi wieściami!
weroniczka co to za wynalazek? :szok: jak tym się bawić??
elcia ja nie pomogę bom nie w temacie. oliwka dzisiaj sama spała?;-)

kata- jak możesz to się dowiedz:tak::tak: choć nie wiem czy mi to coś pomoże bo w sumie się zdecydowałam na ten co go pokazywałam, chyba że go w sklepie nie będzie już. Po pracy jadę dokonać zakupu:tak::tak::tak: Zgadzam się z tobą dysony mają oryginalne kształty:tak::tak:

ale mi się już nie chce w pracy siedzieć, zaraz dostanę jakiegoś kręćka na dodatek chyba mam podwyższoną temperaturę (mam nadzieję ze to z powodu stojącego przede mną zakupu)

co robita?

Kata-a przystojni chociaz byli?:-D Bo jak przystojni, to takim sie jeszcze wybacza, ale jak leszcze i w dodatku niemoty, to ja juz bym na Twoim miejscu pismo jakies do spoldzielni wystosowala! :-D:-D;-)

Aga- no rzeczywiscie strasznie drogie.... :szok: Tu jeszcze w granicach rozsadku..... Ale fakt faktem- jestem z niego mega zadowolona.....:tak::tak::tak:

Ostatnia edycja:
Hej Dziewczynki :-)
Agatko gratuluję znalezienia pracy, lepiej taka za niską płacę niż żadna :tak:
Kasieńko kciuki zaciśnięte, daj znać od razu po wizycie, chociaż ja wiem, że teraz to musi być wszystko dobrze :tak: W końcu ja się zaraz rozsypię, a musi być jakaś grudniówka zafasolkowana:tak: Zresztą zobaczcie jak fajnie się złoży, w styczniu 2009 Weroniczka urodziła, w lipcu 2009 Sylwia,w styczniu 2010 ja, a w lipcu 2010 Majoszka :-D Ciekawe które będą na 2011 rok? :-D Kasiu, a tak w ogóle to nie wiem skąd mi się to wzięło, ale śniłaś mi się dzisiaj i spotkałyśmy się gdzieś na spacerze w lesie i Ty byłaś z Kubusiem za rękę i z bliźniakami w wózku :tak:
Aga zwiewaj z pracy i leć się wyleż, praca nie ...., trzy dni postoi ;-):-p
Paula ja też zrozumiałam, że chcesz Amelce odrosty zrobić :-D
Kata u moich znajomych w telewizorze LCD jest identycznie :tak: Też jak podłączą do kina domowego to jest spokój :tak:
Alex nie chcę zapeszać, ale chyba pech sobie odpuścił;-) Tyle, że sporo nerwów pewnie nas czeka z odzyskaniem kasy. Już wiadomo gdzie pieniądze zeszły, tzn. do jakiej firmy, ale nikt w tej firmie nie odbiera telefonów:wściekła/y: W dodatku transakcja była tak jakby robiona naszą kartą :szok: Tzn. ktoś podał nasze nazwisko i wszystkie dane potrzebne do płacenia kartą, tyle, że my zawsze mamy kartę przy sobie, więc się obawiamy, że gdzieś ktoś mógł kartę zeskanować:szok::szok: Na dodatek dopiero teraz zwróciłam uwagę, że w zeszłym tygodniu też poszła na konto tej firmy jakaś kwota, tyle, że nie było tego dużo i jakoś wcześniej nie rzuciło mi się to w oczy :zawstydzona/y: Ktoś nas po prostu ewidentnie okrada, bank próbuje się skontaktować z tą firmą, my też i jak się nie uda to po prostu zgłosimy sprawę na policję.
Miłego dzionka Kobietki :-) Lecę wszamać hot doga :-D

Oj Kacha, no zycze pomyslnego rozwiazania sprawy..... Wiem, ze banki zawsze ubespieczaja swoich klientow na taka ewentualnosc jak to sie u Was zdarzylo, wiec mysle ze jak zawalczycie, to wam ta kaske oddadza, tzn bank, a nie ta firma. Bo co firma jest winna.... ktos za cos zaplacil, tyle ze to nie wy.... :sorry:No zobaczymy jak to bedzie.... Daj znac jak juz sie wszystko wyjasni.....:tak:

My już po karate. Jakoś przeżyłam. No ale to dlatego że dzieciaczki były bardzo grzeczne.
Wzięłam sobie na tę chrypę kuleczki i już mi lepiej. Myślę że jeszcze dwie dawki i odpędzę to dzidostwo gdzieś daleko.

A te deskorolki to są takie malutkie na 12 cm długości. Jak to mi tłumaczyła Karolcia to jest deskorolka dla palców rąk. Tzn. kładzie się na niej palce i się jeździ po stole.:eek::eek::eek::eek::eek:

reklama
hejo

ja tylko na chwilke bo kuba siedzi obok i je juz drugiego pomidora :tak:

a wiece co, moja kolezanka ma jakis kalendarz plci u ciezarnych. Tzn patrzy sie na wiek kobiety i miesic zajscia w ciąze i wychodzi co bedzie chlopak czy dziewczynka. Ma mi przyniesc na jutro to zobace kiedy zajsc ze byla corcia :tak:. Niby to przesady ale jak spradzalam to z kuba sie zgadza, mojej siostrze tez sie zgodzilo ze ma 3 synow. Jak go skseruje to wywrozymy co Kasia bedzie miala.

edit
a sprawdzilam ktore z nas sa z tego roku co ja (tylko te co podaly dane) i zarowno ja jak i Alex i Weroniczka mamy chlopcow, wiec wiek poczecia sie zgadza i plec naszych grudniaczkow tez :))
To komu przepowiedziec drugiego maluszka??

Kasia jak po lekarzu??

Kata u nas pzelaczenie bez szelestnie, nic nie pyka :no:

i tyle bo brzuch mnie boli i nie mam sily pisac. Dostalam @ a nie mam nic przeciwbolowego w domu i zdycham:-:)-:)-(

zajrze jeszcze wieczorkiem jak nie padne

Ostatnia edycja:
Do góry