reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
Dzieki Stefanka właśnie wstałąm godzine temu i normalnie jeszcze nic nie widze... oczy to mam takie tyci tyci!!!
Na dodatek Daria znów na ma temperature, kur** mać zaczyna sie, 1,5 tygodnia był spokój!!! Szlag mnie trafia normalnie, w sumie ma tylko 37.5 ale te pipy ze żłobka napewno by sie zaraz doczepiły do mnie i znów by mi jazdy robiły że dziecko sie w domu zostawia i obseruje! Tylko co mają zrobic rodzice, którzy pracują!!! One są zawsze tkie mądre!! Ja niby moge przyjść nie przyjść do pracy, no ale nie w tym tygodniu, bo jestem tak zawalona robotą że musze dziś iść!!
Niewiem zadzwonie zaraz do mamy bo niewiem co innego mogła bymz zrobić...

Kudre sory.

Miłego dnia

reklama
heloł:-)

ale jestem już zmęczona kie dy będzie sobota
na dodatek sama jetem w pracy:szok::szok::szok: dziwne bo żadna nie zapowiadała ze jej nie będzie:sorry: i lenia mam:sorry:
ataata- dzięki za rade właśnie szukałam takich żeby kurier dostarczył, najwyżej będzie opóźniony mikołaj:sorry: jakoś to wytłumaczymy, zresztą ten chłopiec już nie wierzy w mikołaja:sorry: zdrówka dla Darii
stefanka- no wiesz ja na imprezę chętna z tym ze tak jak było ostatnio koło 23 wymiękam:sorry: słaba jestem:zawstydzona/y:
alex- a na Wielkanoc jest tam święto zająca?

miłego dnia, lekkiego i przyjemnego:-)

aha bym zapomniałą - umieściłam nowe zdjęcie na konkurs, może uda nam tym razem nazbierać tyle głosów żeby nasze zdjęcie było zdjęciem miesiąca -zasady te same co 24 godziny jeden głos
Dziękujemy
http://bobovita.com.pl/fotogaleria.php?m1=7&A=PHOTO&sys_id=34880
http://www.bobovita.com.pl/fotogaleria.php?A=PHOTO&sys_id=30316

Do góry