Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

mowil ze ma ziezent 

jak młoda dziubnie jajko to resztę ja dojadam po jakimś czasie
uwielbiam wszystko co Kinder....

straszne, ale dobrze że sprawa wyjaśniona. A może Oliś myśli że ciebie to bawi takie przyjmowanie kuksańców, może robisz takie grymasy jakbyś się śmiała;-)

Wyświetla te gwiazdki naprawde superowo, tak wyrażnie na ściany i sufit, jest słodziutka!
turboszczotka to jak dla mnie zarombista sprawa
Kacha oj obyś kiedyś nie żałowała tego co napisałaś.... u mnie w sklepie sceny takie że szok, jak wchodzi to pierwsze co po lizaka cwaniara idzie a potem.... mama to to to to a ja nie i ryk na cały sklep, potem wicie całą droge na rękach, ryk krzyk i ona wraca do sklepu sama!!!! Masakra, normalnie horror!! Dlatego wole iśc sama niż z nią i zjeść nerwyA wiecie co dziewczyny ja to się w sumie doczekać nie mogę jak mi Oliś zacznie sceny robić w sklepie o słodycze

i sama nałożyłam
ale Ty mnie od paru dni itak nie widzisz:-(;-)
ale ty chyba nie czytasz:-(
nawet priorytety!!! Zasrana ppoczta, strajkowac im sie zachciewa na święta!!!! Ja tak sobie czekam na częęść do samochodu już od soboty bo burak mi wysłała pocztą a nie kurierem i szlag mnie trafia bo na Mikołaja do szwagierki to chyba chelikopterem pojade!!!
Super, ze wszystko sie rozwiazuje..... Oby tylko teraz kaska szybko byla z powrotem....