Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

mowil ze ma ziezent 

jak młoda dziubnie jajko to resztę ja dojadam po jakimś czasie
uwielbiam wszystko co Kinder....

straszne, ale dobrze że sprawa wyjaśniona. A może Oliś myśli że ciebie to bawi takie przyjmowanie kuksańców, może robisz takie grymasy jakbyś się śmiała;-)

Wyświetla te gwiazdki naprawde superowo, tak wyrażnie na ściany i sufit, jest słodziutka!
turboszczotka to jak dla mnie zarombista sprawa
Kacha oj obyś kiedyś nie żałowała tego co napisałaś.... u mnie w sklepie sceny takie że szok, jak wchodzi to pierwsze co po lizaka cwaniara idzie a potem.... mama to to to to a ja nie i ryk na cały sklep, potem wicie całą droge na rękach, ryk krzyk i ona wraca do sklepu sama!!!! Masakra, normalnie horror!! Dlatego wole iśc sama niż z nią i zjeść nerwyA wiecie co dziewczyny ja to się w sumie doczekać nie mogę jak mi Oliś zacznie sceny robić w sklepie o słodycze

i sama nałożyłam
ale Ty mnie od paru dni itak nie widzisz:-(;-)
ale ty chyba nie czytasz:-(
nawet priorytety!!! Zasrana ppoczta, strajkowac im sie zachciewa na święta!!!! Ja tak sobie czekam na częęść do samochodu już od soboty bo burak mi wysłała pocztą a nie kurierem i szlag mnie trafia bo na Mikołaja do szwagierki to chyba chelikopterem pojade!!!
Super, ze wszystko sie rozwiazuje..... Oby tylko teraz kaska szybko byla z powrotem....