reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

bylam w GAP i kupilam jej leginsy, tuniczke taka i 5 bluzeczek z dlugim hehhee chyba to wszystko ?? a sobie jedna bluzke tylkooo i tak nna G wydalam £50 a na siebie £5 hehe

reklama
hej
dziękujemy za wszystkie oddane głosy:tak::tak:
ale dziś mgła normalnie jak jechałam do pracy to nie widziałam nic na 2 metry:szok::szok::szok:
kasiamaj- fajny pomysł z tą lalą.:tak::tak::tak:
kata- to masz tak jak ja ja też często najpierw coś powiem a potem mi głupio:zawstydzona/y:
stefanka- to zakupki się udały
asia- wcale nie jesteś taka stara nie gadaj głupot, a Filipek ucieszyłby się z rodzeństwa, ty to sobie dobrze przemyśl:tak::tak::tak:

jak dobrze że dziś piątek już jestem padnięta:sorry:
a w niedzielę jedziemy na urodziny mojej siostrzenicy

a wczoraj do mnie do domu przyjechał kurier z pralką dla tej Oli. Ja byłam w pracy. Dzwoni M. gdzie mam kasę na tą pralkę a ja zdziwiona bo w niedzielę zrobiłam przelew. Okazało się ze ta firma się pomyliła i wysłała paczkę za pobraniem. No i odmówiłam przyjęcia zadzwoniłam do nich i maja drugi raz wysłać:sorry:
miłego dzionka

hejka
jak Wam dzień mija???
u nas w nocy Kuba coś się często budził-kręcił wiercił i mamuś wołał.....średnio jestem wyspana :zawstydzona/y:
ale co tam mam nadzieję że padnie w południe to położę się z nim i nadrobię.
kurcze jeszcze mi się coś z pralką dzieje...małpa nie chce wirować :szok:-nie wiem co z nią..nie jest nowa...ale czyżby już chciała zakończyć swój żywot...muszę wezwać jakiegoś naprawiacza....

Jutrzenko-jak dzisiaj???-spokojnie???
Sylwia-nad imionami ...hm..to jeszcze dużo czasu.Kuba co prawda ma już swoje typy..:tak::-)-ale co ciekawe tylko dla dziewczynek.....:-D
Aga-no sam sobie ją przytargał.:-D
Asiu-dziękuję :tak:
Stefanko-to przyszalałaś :tak:a J.nic nie kupiłaś???

heloł
u nas znów pobutka o 9,30:)))))zaraz bedziemy miały gosci :))a wieczorem jade chyba na areobik ale jeszcze sie zastanawiam hm.....
JUTRZENKO daj znac co tam
ASIA daj linka na ten spiworek i chciałam sie zapytac czy twój Fifi jak sie rozkopywał to machał nogami??? nasza np jak ja przykryje to odrazu kopie nogami a jak jej kocyk włoze tak zeby nie mogła sie rozkopac to ryk niewiem własnie czy sie opłaca mi kupowac hmmmm wiesz o co mi chodzi????

Hej Hej:-)

Ja jestem uziemniona w chacie bo czekam na rogówkę vel narożnik:-D Potem śmigan na zakupy na jutrzejszy urodzinowy obiadek:tak: A o 17 Marcel idzie na kulki na party urodzinowe swojego kuzyna:tak: My będziemu mu towarzyszyc:tak:

Asia mój to wścieklizny by dostał w tym spiworze:-(

Osz kurnaaaaa, mała już wstała:wściekła/y: spadaaaam:sorry:

Witam!!!!

Amelkę położyłam o 8.30 i jeszcze śpi :szok::szok::szok: wooow... miałam dwie klientki więc spokojnie popracowałam :tak:

Jula się grzecznie bawi lalkami a ja nadrabiam... jeju jak to fajnie że dziecko umie się już samo tak ładnie bawić... :-) troszkę bałaganu, ale co tam... ważne że cisza :-):-):-)

Alex a co masz przeciwko piątkom?

Aga... hehe ale pomyłka... oby doszło na czas!!! :tak:

Sylwia Ty to lubisz zostawiać klucze w drzwiach :-D:-D:-D

Stefcia fajnie że zakupki udane ;-)

dokupiłam moim siostrzenicom parę duperelków do mikołaja - rajstopki, skarpetki jakieś gazetki dla dziewczynek i coś do włosów:tak::tak::tak: a i trochę słodyczy tak że już prawie mam komplet jeszcze czekam na tą pralkę i klocki magnetyczna:sorry: w sumie te większe prezenty to będą pod choinkę:tak::tak:
paula- ty to chyba będziesz mieć zajęcie przed świętami i sylwestrem:sorry:

a Łukasz śpi pod kołderką od zawsze i tylko czasem się rozkopie ale daje się przykryć za to w takim śpiworku to chyba by nie wytrzymał bo mocno się wierci:szok::szok:

reklama
no i jo....:zawstydzona/y: miałam sobie paspać.......:wściekła/y:-Kuba przysypiał to napatoczył się listonosz...jak przysnęłam to ten się obudził i "MITOJAJA" (czyt.mikołaja) zaczął wzywać...chyba mu się coś przyśniło bo od rana woła mitojaj i hohohohoho........

więc nici ze spania...pewnie młody odleci mi po południu (podejrzewam że na lalalalla) i znów będzie buszował do póżna
a ja miałam gołąbki na jutro robić.

Paula-chyba przed sylwkiem będzie najwięcej chętnych a co za tym idzie kasa wpadnie :-):tak:
Sylwia-miłej imprezy :-D:tak:
Alex-ale optymistyczne podejście do zaczynającego się weekendu :-D:-D:-D
Elcia-a co zapisałaś się na aero???? idz sobie,trochę sie wyluzujesz poskaczesz...-to dobrze robi..a to dziś miałyby być pierwsze zajęcia??czy już byłaś???

Do góry