reklama
kal.aga
mama Łukasza i Krzysia
hej
dziękujemy za wszystkie oddane głosy

ale dziś mgła normalnie jak jechałam do pracy to nie widziałam nic na 2 metry

kasiamaj- fajny pomysł z tą lalą.

kata- to masz tak jak ja ja też często najpierw coś powiem a potem mi głupio
stefanka- to zakupki się udały
asia- wcale nie jesteś taka stara nie gadaj głupot, a Filipek ucieszyłby się z rodzeństwa, ty to sobie dobrze przemyśl

jak dobrze że dziś piątek już jestem padnięta
a w niedzielę jedziemy na urodziny mojej siostrzenicy
a wczoraj do mnie do domu przyjechał kurier z pralką dla tej Oli. Ja byłam w pracy. Dzwoni M. gdzie mam kasę na tą pralkę a ja zdziwiona bo w niedzielę zrobiłam przelew. Okazało się ze ta firma się pomyliła i wysłała paczkę za pobraniem. No i odmówiłam przyjęcia zadzwoniłam do nich i maja drugi raz wysłać
miłego dzionka
dziękujemy za wszystkie oddane głosy

ale dziś mgła normalnie jak jechałam do pracy to nie widziałam nic na 2 metry

kasiamaj- fajny pomysł z tą lalą.

kata- to masz tak jak ja ja też często najpierw coś powiem a potem mi głupio

stefanka- to zakupki się udały
asia- wcale nie jesteś taka stara nie gadaj głupot, a Filipek ucieszyłby się z rodzeństwa, ty to sobie dobrze przemyśl

jak dobrze że dziś piątek już jestem padnięta

a w niedzielę jedziemy na urodziny mojej siostrzenicy
a wczoraj do mnie do domu przyjechał kurier z pralką dla tej Oli. Ja byłam w pracy. Dzwoni M. gdzie mam kasę na tą pralkę a ja zdziwiona bo w niedzielę zrobiłam przelew. Okazało się ze ta firma się pomyliła i wysłała paczkę za pobraniem. No i odmówiłam przyjęcia zadzwoniłam do nich i maja drugi raz wysłać

miłego dzionka
kasiamaj
mama 2007/2010
hejka
jak Wam dzień mija???
u nas w nocy Kuba coś się często budził-kręcił wiercił i mamuś wołał.....średnio jestem wyspana
ale co tam mam nadzieję że padnie w południe to położę się z nim i nadrobię.
kurcze jeszcze mi się coś z pralką dzieje...małpa nie chce wirować
-nie wiem co z nią..nie jest nowa...ale czyżby już chciała zakończyć swój żywot...muszę wezwać jakiegoś naprawiacza....
Jutrzenko-jak dzisiaj???-spokojnie???
Sylwia-nad imionami ...hm..to jeszcze dużo czasu.Kuba co prawda ma już swoje typy..
:-)-ale co ciekawe tylko dla dziewczynek.....
Aga-no sam sobie ją przytargał.
Asiu-dziękuję
Stefanko-to przyszalałaś
a J.nic nie kupiłaś???
jak Wam dzień mija???
u nas w nocy Kuba coś się często budził-kręcił wiercił i mamuś wołał.....średnio jestem wyspana

ale co tam mam nadzieję że padnie w południe to położę się z nim i nadrobię.
kurcze jeszcze mi się coś z pralką dzieje...małpa nie chce wirować
-nie wiem co z nią..nie jest nowa...ale czyżby już chciała zakończyć swój żywot...muszę wezwać jakiegoś naprawiacza....Jutrzenko-jak dzisiaj???-spokojnie???
Sylwia-nad imionami ...hm..to jeszcze dużo czasu.Kuba co prawda ma już swoje typy..
:-)-ale co ciekawe tylko dla dziewczynek.....
Aga-no sam sobie ją przytargał.

Asiu-dziękuję

Stefanko-to przyszalałaś
a J.nic nie kupiłaś???alex3meyer
Matka gagatka
Witam sie tylko....i lece dalej.... wpadne pozniej:-)
Milego dnia.....:-)
Ku....a- juz znowu piatek!!!!

;-)
Milego dnia.....:-)
Ku....a- juz znowu piatek!!!!

;-)elcia12
Grudniowa mama Oliwii
heloł
u nas znów pobutka o 9,30
))))zaraz bedziemy miały gosci
)a wieczorem jade chyba na areobik ale jeszcze sie zastanawiam hm.....
JUTRZENKO daj znac co tam
ASIA daj linka na ten spiworek i chciałam sie zapytac czy twój Fifi jak sie rozkopywał to machał nogami??? nasza np jak ja przykryje to odrazu kopie nogami a jak jej kocyk włoze tak zeby nie mogła sie rozkopac to ryk niewiem własnie czy sie opłaca mi kupowac hmmmm wiesz o co mi chodzi????
u nas znów pobutka o 9,30
JUTRZENKO daj znac co tam
ASIA daj linka na ten spiworek i chciałam sie zapytac czy twój Fifi jak sie rozkopywał to machał nogami??? nasza np jak ja przykryje to odrazu kopie nogami a jak jej kocyk włoze tak zeby nie mogła sie rozkopac to ryk niewiem własnie czy sie opłaca mi kupowac hmmmm wiesz o co mi chodzi????
sylwia.m
Szczęśliwa Mamusia:))
Hej Hej:-)
Ja jestem uziemniona w chacie bo czekam na rogówkę vel narożnik
Potem śmigan na zakupy na jutrzejszy urodzinowy obiadek
A o 17 Marcel idzie na kulki na party urodzinowe swojego kuzyna
My będziemu mu towarzyszyc
Asia mój to wścieklizny by dostał w tym spiworze:-(
Osz kurnaaaaa, mała już wstała
spadaaaam
Ja jestem uziemniona w chacie bo czekam na rogówkę vel narożnik
Potem śmigan na zakupy na jutrzejszy urodzinowy obiadek
A o 17 Marcel idzie na kulki na party urodzinowe swojego kuzyna
My będziemu mu towarzyszyc
Asia mój to wścieklizny by dostał w tym spiworze:-(
Osz kurnaaaaa, mała już wstała
spadaaaam
Paula21
Grudzień '07
Witam!!!!
Amelkę położyłam o 8.30 i jeszcze śpi

wooow... miałam dwie klientki więc spokojnie popracowałam 
Jula się grzecznie bawi lalkami a ja nadrabiam... jeju jak to fajnie że dziecko umie się już samo tak ładnie bawić... :-) troszkę bałaganu, ale co tam... ważne że cisza :-):-):-)
Alex a co masz przeciwko piątkom?
Aga... hehe ale pomyłka... oby doszło na czas!!!
Sylwia Ty to lubisz zostawiać klucze w drzwiach

Stefcia fajnie że zakupki udane ;-)
Amelkę położyłam o 8.30 i jeszcze śpi

wooow... miałam dwie klientki więc spokojnie popracowałam 
Jula się grzecznie bawi lalkami a ja nadrabiam... jeju jak to fajnie że dziecko umie się już samo tak ładnie bawić... :-) troszkę bałaganu, ale co tam... ważne że cisza :-):-):-)
Alex a co masz przeciwko piątkom?
Aga... hehe ale pomyłka... oby doszło na czas!!!

Sylwia Ty to lubisz zostawiać klucze w drzwiach

Stefcia fajnie że zakupki udane ;-)
kal.aga
mama Łukasza i Krzysia
dokupiłam moim siostrzenicom parę duperelków do mikołaja - rajstopki, skarpetki jakieś gazetki dla dziewczynek i coś do włosów

a i trochę słodyczy tak że już prawie mam komplet jeszcze czekam na tą pralkę i klocki magnetyczna
w sumie te większe prezenty to będą pod choinkę

paula- ty to chyba będziesz mieć zajęcie przed świętami i sylwestrem
a Łukasz śpi pod kołderką od zawsze i tylko czasem się rozkopie ale daje się przykryć za to w takim śpiworku to chyba by nie wytrzymał bo mocno się wierci

a i trochę słodyczy tak że już prawie mam komplet jeszcze czekam na tą pralkę i klocki magnetyczna
w sumie te większe prezenty to będą pod choinkę

paula- ty to chyba będziesz mieć zajęcie przed świętami i sylwestrem

a Łukasz śpi pod kołderką od zawsze i tylko czasem się rozkopie ale daje się przykryć za to w takim śpiworku to chyba by nie wytrzymał bo mocno się wierci

Paula21
Grudzień '07
Oj Aga no właśnie się zaczynają zapisy... ;-) więc jak będę oddawała Amelkę to będę zaczynała pracę... wieczorami ale cóż... nie mam jak inaczej... 

reklama
kasiamaj
mama 2007/2010
no i jo....
miałam sobie paspać.......
-Kuba przysypiał to napatoczył się listonosz...jak przysnęłam to ten się obudził i "MITOJAJA" (czyt.mikołaja) zaczął wzywać...chyba mu się coś przyśniło bo od rana woła mitojaj i hohohohoho........
więc nici ze spania...pewnie młody odleci mi po południu (podejrzewam że na lalalalla) i znów będzie buszował do póżna
a ja miałam gołąbki na jutro robić.
Paula-chyba przed sylwkiem będzie najwięcej chętnych a co za tym idzie kasa wpadnie :-)
Sylwia-miłej imprezy

Alex-ale optymistyczne podejście do zaczynającego się weekendu

Elcia-a co zapisałaś się na aero???? idz sobie,trochę sie wyluzujesz poskaczesz...-to dobrze robi..a to dziś miałyby być pierwsze zajęcia??czy już byłaś???
miałam sobie paspać.......
-Kuba przysypiał to napatoczył się listonosz...jak przysnęłam to ten się obudził i "MITOJAJA" (czyt.mikołaja) zaczął wzywać...chyba mu się coś przyśniło bo od rana woła mitojaj i hohohohoho........więc nici ze spania...pewnie młody odleci mi po południu (podejrzewam że na lalalalla) i znów będzie buszował do póżna
a ja miałam gołąbki na jutro robić.
Paula-chyba przed sylwkiem będzie najwięcej chętnych a co za tym idzie kasa wpadnie :-)

Sylwia-miłej imprezy

Alex-ale optymistyczne podejście do zaczynającego się weekendu

Elcia-a co zapisałaś się na aero???? idz sobie,trochę sie wyluzujesz poskaczesz...-to dobrze robi..a to dziś miałyby być pierwsze zajęcia??czy już byłaś???