jutrzenka
Szczęsliwa mamusia :)))
witam
Dzieki dziewczyny za troske. ehh z ta wczorajsza sprawa to juz ok, jakas idiotka tam siedzi, wczoraj wyslalam maila a ta z morda az do naczelnika
. Wczoraj specjalnie moja kierowniczka z kierownikiem informatykow musiala zostac po 16 (ja juz wyszlam;-)) i wlamywac sie do mojego kompa zeby sprawdzic czy poszlo. Dzis dzwonil informatyk do niej i jej powiedzail pare cieplych slow ;-);-)
Kasia to mowisz ze Kuba ma juz narzeczona
.
Sylwia skleroza nie boli ;-)
. A jakie autko ma Marcelek. Masz juz rogówke 

Aga ja tez glosuje z domu i z pracy
. I gratuluje zakonczonych zakupow. Ja tez mam za soba, ciesze sie ze juz nie musze latac i szukac nie wiadomo czego
Elcia milego gosciowania ;-)
Paula Ty to jestes zorganizowana, Amelka, Julka i jeszcze babki w miedzyczasie
. Jak Ty dajesz rade z dziewczynami 
i tyle bo mam roboty od ch....
Dzieki dziewczyny za troske. ehh z ta wczorajsza sprawa to juz ok, jakas idiotka tam siedzi, wczoraj wyslalam maila a ta z morda az do naczelnika

. Wczoraj specjalnie moja kierowniczka z kierownikiem informatykow musiala zostac po 16 (ja juz wyszlam;-)) i wlamywac sie do mojego kompa zeby sprawdzic czy poszlo. Dzis dzwonil informatyk do niej i jej powiedzail pare cieplych slow ;-);-)
Kasia to mowisz ze Kuba ma juz narzeczona

. Sylwia skleroza nie boli ;-)
. A jakie autko ma Marcelek. Masz juz rogówke 

Aga ja tez glosuje z domu i z pracy
. I gratuluje zakonczonych zakupow. Ja tez mam za soba, ciesze sie ze juz nie musze latac i szukac nie wiadomo czego Elcia milego gosciowania ;-)
Paula Ty to jestes zorganizowana, Amelka, Julka i jeszcze babki w miedzyczasie

. Jak Ty dajesz rade z dziewczynami 
i tyle bo mam roboty od ch....

Ale jak np dziś miałam na 9 i 10 strzyżenia to powiedziałam Martynie żeby Amelkę obudziła o 6
żeby do 9 ją zmuliło na sen bo mam pracę
Przed świętami Martyna nie będzie trzy dni chodziła do szkoły to sobie podgonię robotę. Niestety w tygodniu mam Amelkę 10 godzin 3 dni w tyg i 8 godz 2 dni w tyg... cały boży dzień...