reklama
Baśka79
Fanka BB :)
ahoj.
Paula ty moja strażniczko ;-) Wyczaiłam ten wątek i tam też wpisałam :-)
Pochwalę się i fryzurką i pokoikiem ale dajcie mi czas do poniedziałku proszę, bo dziś jesteśmy od 3.30 na nogach i już padam a gdzie tam wieczór.
Dzięki za rady. Wychodzę jak zaśnie i jest super,wczoraj nawet sam się bez problemu położył do łóżka ale jak się nad ranem przebudził i zobaczył że nie stary pokój to już było po spaniu, ale dziś chociaż nie płakał. Jakaś poprawa.
Także z mojej strony to chyba na tyle dzisiaj. Buziaczki. papa
Paula ty moja strażniczko ;-) Wyczaiłam ten wątek i tam też wpisałam :-)
Pochwalę się i fryzurką i pokoikiem ale dajcie mi czas do poniedziałku proszę, bo dziś jesteśmy od 3.30 na nogach i już padam a gdzie tam wieczór.
Dzięki za rady. Wychodzę jak zaśnie i jest super,wczoraj nawet sam się bez problemu położył do łóżka ale jak się nad ranem przebudził i zobaczył że nie stary pokój to już było po spaniu, ale dziś chociaż nie płakał. Jakaś poprawa.
Także z mojej strony to chyba na tyle dzisiaj. Buziaczki. papa
jutrzenka
Szczęsliwa mamusia :)))
dzien dobry
pije kawke z malym lobuzem na kolanach ;-)
na 14 idziemy do mojej siostry syna na urodziny
mileg dnia
pije kawke z malym lobuzem na kolanach ;-)
na 14 idziemy do mojej siostry syna na urodziny
mileg dnia
jutrzenka
ja juz po kawce ale nic mi sie nie chce robic....
to cos jak ja

alex3meyer
Matka gagatka
i ja....
Dzien dobry.....

Dzien dobry.....

jutrzenka
ja dalej nic
siedze i przegladam stronke IKEA bo jutro rano chyba pojade z R bratem i jego zona
.
Tak sie zastaniawiam nad kupnem tej kolejki drewanianej. Drewniane zabawki sa fajne, trwale, kuba z kolei jest fanem pocigow i kaze cigle je sobie rysowac. Mysle ze takie tworzenie torow i jezdzenie bylo by fajne dla niego
. Mozna dokupic wiecej pojazdow i torow. I chyba mu to kupie.
Moze ktos ma??? Kolega z prcy mowil ze jego syn to ma i swietnie sie tym bawil
A R brat ma kupic kubie namiot na urodziny bo on lubi sie pod stolem z Majka bawic a jak jest sam to mu z puzzli piankowych musze robic taki szecian (on mowi ze to dom
) i on chodzi do srodka i mowi widzisz a ja musze mowic ze widze 

A i jest tam tez taki tunel do dokupienia, zobaczymy jak to wyglada na zywo
siedze i przegladam stronke IKEA bo jutro rano chyba pojade z R bratem i jego zona

Tak sie zastaniawiam nad kupnem tej kolejki drewanianej. Drewniane zabawki sa fajne, trwale, kuba z kolei jest fanem pocigow i kaze cigle je sobie rysowac. Mysle ze takie tworzenie torow i jezdzenie bylo by fajne dla niego

Moze ktos ma??? Kolega z prcy mowil ze jego syn to ma i swietnie sie tym bawil
A R brat ma kupic kubie namiot na urodziny bo on lubi sie pod stolem z Majka bawic a jak jest sam to mu z puzzli piankowych musze robic taki szecian (on mowi ze to dom

A i jest tam tez taki tunel do dokupienia, zobaczymy jak to wyglada na zywo

reklama
kacha_wawa
12.2007/01.2010/09.2011
Hej Dziewczynki :-) Ja też się dzisiaj lenię i mam zamiar tak się lenić dopóki T. nie wróci z kursu, a jak wróci to mam zamiar udawać wielce zmęczoną i się troszkę kimnąć
:-)
Miłego dzionka Wam życzę :-)

Miłego dzionka Wam życzę :-)