reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

i ja się przywitam:-)
mały jeszcze śpi duży tez spi, a ja nawet obiad zrobiłam;-) posprzątałam i już dziś tyle zemnie. Wieczorem przyjedzie brat M. z mikołajem dla Łukasza. A od dziadka dostał sanki:sorry: no i chyba trzeba będzie pojechać w góry żeby pojeździć na tych sankach bo coś u nas na śnieg się nie zapowiada:sorry:
i narazie tyle, miłej soboty

reklama
A ja właśnie wróciłam od rodziców i się wkurzyłam i to zdrowo bo mój R odstawił chłopców do swojej mamy żeby coś porobić w domu i nie zrobnił nic. Przez 5 godzin nic po za schowaniem odkurzacza. Nawet k...a nie pochował talerzy po naszym śniadaniu:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

dobry wieczór
u nas dziś dzień mikołajkowy-:-D-dziadkowie się zjechali i każdy po drodze mikołajka spotkał-Kuba przeszczęśliwy bo prezencików na dostawał....że hohohoho.
jeszcze teraz przed snem maszerował z nowym butem na okno....(dziś mu kupiliśmy w BOTI) rozm.27 :szok::-D bo miał już nóżki zimnawe w tych co śmigał do tej pory.
mam nadzieję że nie będzie się budził w nocy żeby sprawdzić czy już mikołaj był :sorry:

Jutrzenko-tak gołąbki piekę w piekarniku :tak:-a co chcesz przepis???
Baśka-dawaj dawaj-czekamy.

dobry wieczor

Kasia 27 :szok::szok::szok:, kuba ma 22 albo 23 :eek::eek:. A co do golabkow to daj przepis to moze sprobuje

Weroniczka ech faceci :no:

Viki doskonale Cie rozumiem, my jak po tej sniezycy nie mielismy caly dzien pradu (dopiero po 19 wlaczyli) to myslalam ze zbzikuje :wściekła/y::wściekła/y:

ogladalyscie mam talent, szkoda ze te dwie dziewczynki nie wygraly :-(

ide sie kapac

Hej!

Jak tam lachonki... U nas też mikołaj. Już od piątku. Filip nawet śpi z autobusikiem, heheh. No i od wczoraj nie chce za bardzo jeść. Chyba przeżywa.
Elcia, nie wiem, co ci doradzić w sprawie śpiworka. Ja też nie wiedzialam, czy Filip będzie chciał w nim spać, ale teraz nawet mu się podoba i sam prosi, żeby go wkladać do niego. Na pewno wiąże się to z jakimś ryzykiem, bo to jednak trochę kasy kosztuje. Filip też się wykopywał w nocy bardzo. Co go przykryłam, to on zaraz na wierzchu.
Kasiamaj, 27 rozmiar buta :szok::szok::szok::szok:

Ale fajnie jak mamusia jest u mnie. Nie muszę gotować, hehehe. Super. Wczoraj obcięliśmy Filipa i ma grzywkę zabójczo krzywą, hehehe. Jak dam radę to wieczorem wkleję zdjęcia.
Tym czasem, życzę udanej niedzieli i bogatego mikołaja.
A ja dostałam serię "Pana samochodzika", la la la,Kata

Ostatnia edycja:
asia jak to dostałaś? :szok::-) kupiłaś w świecie książki? ja zbieram serie na allegro ale tą starą, która kiedyś była dostępna - kupiłam dopiero jedną książkę :-D
jutrzenka ja tam się cieszę, bo byłam za akordeonistą :tak: ma facet prawdziwy talent! bardzo ucieszył mnie wynik. bo ci bracia to tak nosa zadzierali - myśleli, że pewniaki do wygranej :sorry:

włożyłam kini dzisiaj w nocy pod poduszkę książeczkę:
empik.com - Noddy. Spadająca gwiazda - Opracowanie zbiorowe- 14.49zł
i drobiazg, który zobaczyła u koleżanki ;-) z jej imieniem
ZASUWAK NA SUWAK NOWOŚĆ najtaniej ! + gratisy (818941979) - Aukcje internetowe Allegro
ale się rano ucieszyła!
kazałam jej szukać pod poduszką (zawsze na mikołajki rodzice mi wkładali prezenty pod poduchę :tak:)
potem krzyczała: mam nodedo! mam nodedo!
a jak zobaczyła ten breloczek do kurteczki to przypomniało jej się, że gabrysia ma podobny ;-) i na spacerze cały czas patrzyła czy wisi przy suwaku :-)

nie kładę jej na drzemkę bo pospałyśmy do 8:30 ;-)

hej
u nas tez mikołaj się udał Łukasz dostał od em,nie skromnie bo zaraz urodziny i pod choinkę mam większy prezent. Mikołaj mu przyniósł samochodzik, plastelinę (super mu się podobała choć myślał że to klocki) garaż 3- poziomowy na brumki i zdalnie sterowaną straż pożarną, która wyje niemiłosiernie aż można czegoś dostać:szok::szok:

byliśmy u mojej siostry i Łukasz zasnął po drodze o 17 i teraz dalej śpi a ja miałam nadzieję ze go wcześniej położę spać. Teraz to będzie biegał do północy:szok::szok:

kasiamaj
- 27 :szok::szok::szok: mój Łukasz choć duży to nosi 25:sorry:
asia- to korzystaj jak mama jest:tak::tak:
weroniczka- beż komentarza:no::no::no:

fajnie że i u was mikołaj się popisał

aha i jeszcze dałam mojej chrześnicy tą matę do tańczenia no i prezent trafiony w 10 no i ta mniejsza z pralki też zadowolona:tak::tak::tak:

reklama
Hej Dziewczynki :-)
Wpadłam się tylko przywitać i życzyć Wam miłego wieczorku :tak: Siedzę z małą marudą na kolanach i nie mam nawet jak za bardzo pisać, bo Oliś mi tu próbuje pomagać :-D Nie spał dzisiaj w ogóle i już marudzi jak nie wiem co, ale jakbym go teraz położyła to potraktowałby to jako wieczorną drzemkę, a później by szalał do północy ;-)

Do góry