reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Czesc dzieweczki....:-)
U nas leje.....:crazy: Juz szosty miesiac....:crazy::wściekła/y::wściekła/y:Zwariowac mozna!:confused2:
W weekend robilismy troche zakupkow juz swiatecznych, bo pozniej obudze sie z reka w nocniku, ze nic nie mam. Ale na razie skonczylo sie na prezentach dla Oliviera...... a dla innych nie mam nic....:sorry: Ja nie wiem juz sama, co im wszystkim kupic......:no::sorry:
Paula- Ty jeszcze nie stara baba.... Ty mloda sarna jestes.....:-D:-D;-)
Basia- sliczne fotki....:tak::tak:
Ataata- he he skubana, taka mala i juz poznala tate... usmialam sie....:-D:-D
Jutrzenka- a co to jest przebijanka? :zawstydzona/y:

reklama
Cześć laseczki!!

Ja padnięta po robocie. W poniedziałki mam dłuuuugo...PO mikołaju wszyscy zadowoleni, a najbardziej najmniejszy członek rodziny.
Kata, ja nie kupiłam. Mąż mi kupił,hehehe. Na allegro, 10 części. Ta najnowsza seria wydana prze Siedmioróg. Ale fajnie. Będę czytać w drodze do i z pracy:tak:
Paual, Ty stara baba?hehehe, to się uśmiałam.
Alex,jak to leje już pół roku. non stop?;-)
Ata, to mikołaj miał kiepskie przebranie, albo córa ma "szósty zmysł":-D
Basia, fajny kolor.
Ja też jutro idę do fryzjera podciąć moje kudły:tak::tak:

I nie wiem co tam jeszcze. Pozdrawiam.

hejo

Alex u mnie tez leje :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Asia ja tez po pracy zrywa jestem, :no::no: i do tego jutro to samo i tak do konca roku. Mam nadzieje ze w styczniu sie uspokoi bo normalnie nie ma chwili oddechu ani czasu na forum ;-):-D

Paula Ty STARA BABO !!!!! :-D:-D:-D, a wiek emerytalny juz masz :-D

Baska fajne wloski

Atatata to Ci normalnie detektyw rosnie :-D:-D

Aga, Elcia hej dzien dobry ;-):-):-D:-D

ide mezowi jajecznica usmazyc, a co, niech ma dzien dziecka :)))

Wy się śmiejecie ale ja naprawdę przygłupawo się czułam przełażąc przez tą bramę... :-D bo ja takie przeszkody to jako nastolatka pokonywałam :-D:-D:-D
Jeszcze ciężkie torby z drzewem musiałam przerzucać... :oo::unsure: dzień świra normalnie... ale tak reasumując to dzień jak co dzień :-D:-D:-D:-D

hej
melduję że u nas ok.

Baśka-fajne włoski.
Paula-śmiesznie musiałaś wyglądać przechodząc przez tą bramę.
Grzechotko-jak Kubuś??

pociesze Was -i powiem że u na s też pada...:-(

Hej Lasencje :-)
Ja się chyba normalnie zastrzelę. W czwartek behawiorystka stwierdziła, że nie ma sensu już przychodzić, bo Oliś ładnie zaczął spać i w ogóle super grzeczny chłopczyk z niego no i się zaczęło od nowa :sorry: Nadal nie śpi, całymi dniami szaleje i daje tak mi w kość, że się modlę, żeby Młoda chociaż do stycznia wytrzymała, bo na bank się za wcześnie urodzi. Padam na pysk, a ten potworek mały nadal szaleje w łóżeczku i ani myśli spać, wręcz przeciwnie. Kopie sobie nóżkami w ściankę łóżeczka i na cały regulator coś po swojemu gada :sorry:
Na dodatek znowu mamy jazdy z kontem, aż szkoda gadać, bo mi się same niecenzuralne słowa cisną do ust:wściekła/y:
Dajcie mi normalnie cierpliwość, bo nie wyrabiam na zakrętach.
Dobrej nocki Wam życzę:tak:

dzien dobry dziewczynki

u nas znow deszcz...
a tu trzeba wciaz cos zalatwiac i latac po urzedach..juz mam dosc przyznam.
do tego V jutro w nocy juz leci na statek tak wiec znow sama bede. poki co 3 tygodnie bo pozniej wroci na 4 dni i wyjedzie znow na 6 tygodni..

nie bardzo nam sie to podobało bo generalnie bedzie 10 tygodni poza domem...ale w zwiazku z tym naszym zakupem musimy poki co sie przemeczyc.

dzis w zasadzie za 30 minut jedziemy do notariusza z ludzmi ktorzy kupują nasze mieszkanie.

a no i dom tez juz mamy wybrany:tak: mam nadzieje ze sprawy kredytu szybko sie potoczą i bedziemy mogli zaczac cos tam robic bo to zupełnie nowy dom wiec goły i wesoły hihihihihihi

no dobra zmykam i wpadne wieczorkiem to pokaze nam nasz wybór:tak:;-)

reklama
hej jazwykla na chwilkę bo tylko chwilkę mam i zaraz do pracy a potem znowu do szpitala

kuba juz nieźle sie ma tem spadła zaczął ładnie jeść jest wesoły i zdrowieje kaszle jeszcze ale juz nie tak jak było wcześniej . Na szczęscie wszystko idzie ku dobremu mam nadzieje że w poniedziałek za tydzień albo wtorek juz bedziemy w domu. oczywiście do żłobka juz nie pójdzie szukamy opiekunki już jedna tu na telefonie mam chce 10 zł od godziny no zobaczymy troche dużo ale co mamy zrobić bede robić na opiekunkę kurna bo pewnie lekarz nie pozwoli mu wrócić do żłobka a szkoda bo jemu sie tam bardzo m[podobało i ładnie sie rozwijaa tyle ze do tego te choróbska sie tez rozwijały .
ja to ledno na oczy patrze mam mnóstwo zajęc a jescze musze kikla dni odrobić zeby poyem nie miec zaległosci bo kuba jak wyjdzie ze szpitala to ja urlopu troche musze wziąść więc teraz wszystko odrabiam i całe dnie w szkole i w szpitalu dzis przyszłam do domu od niedzieli rano
dobrze ze łóżko tam dostalismy bo bym na fotelu nie wyrobiła spac przez tyle czasu atak to mozna sie choc troche wyspać

no moje drogie buziaki

Do góry