reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
Hej Dziołchy ;-)
Widzę, że tutaj dżamprezka ;-) A ja jak zwykle ostatnimi czasy bez sił i bez weny :-( W tym tygodniu nałożyły się wizyty z Olisiem u różnych specjalistów i tak codziennie gdzieś śmigam. Jutro na drugi koniec miasta będziemy się tłuc kilkoma autobusami do fizjoterapeuty. Boję się, że w końcu ze zmęczenia zasnę gdzieś w autobusie i pojadę w siną dal.
Lecę zaraz spać, co prawda Oliśko jeszcze nie śpi, ale słyszę, że już powoli zaczyna toczyć walkę ze snem, więc jest szansa, że niedługo padnie. Mam tylko nadzieję, że w nocy nie będzie robił scen, bo przez to moje zmęczenie zrobiłam mu kaszkę na zwykłym mleku krowim:sorry: Zamiast wyjąć z szafki jego mleko to wyciągnęłam normalne mleko z lodówki i uświadomiłam to sobie dopiero jak Młody już zjadł. Co za potrzep ze mnie:sorry:
Życzę Wam Kobietki stosunkowo udanej nocy i przepraszam, że taka maruda się zrobiłam ;-)

Alex wiem, już tak kiedyś wracając z imprezy jeszcze w Polsce jeździłam od pętli do pętli :-p Ale jadę z Młodym i wolałabym tego uniknąć, po co dziecku taki przykład dawać ;-):-)

hejka laseczki!!!!
mam nadzieje,ze mnie pamietacie:cool2:;-)
co tu napisac?
hmmm....u nas okej,maltki szaleje, biega,skacze,gada...ale to chyba jak kazdy dwulatek:-D
od konca wrzesnia miaszkamy na nowym mieszkanku...całkiem tu fajnie:-p:-p juz mam wszystko urzadzone...szybko nam to poszło bo wszystkie meble i inne bzdurki kupilismy w ikea wiec luzik...wiem,wiem poszłam na łatwiznę ale mi sie podoba:-D

iiii nie wiem co jeszcze napisac....macie choinke? my juz mamy ubraną...
dobra ogarne to wszystko,poczytam....
to co? gorace pozdrowienia i moc buzaków!!!!!!!!!!:-):-):-):-)
paaaaaaaaa:-)

:-):-):-)

ps.ciesze sie,ze juz jestem!;-):tak:

Hej!!!

Dota witaj!!!

Stefcia pokaż no ten fryzik ;-)

Viki trzymaj się cieplutko Kochana :-):tak: wiem co czujesz. Niby mój mąż jest w domu co tydzień na dwa dni ale tak to cały tydzień same.

Kacha dasz radę ;-) kto ma dać jak nie Ty? ;-):-)

A ja się dziś urywam o 15 z haty bo na 16.15 muszę być u mojej Madzi- fryzjerki :-) ehhh pogadamy sobie...

Dla wszystkich ślę buziaki :-)

I życzę miłego dnia!:tak:

i ja sie witam

Dotka no wreszcie :-):-):-), ciesze sie ze jestes, hehe mialas byc w styczniu ale widze ze umieralas z tesknoty i jestes wczesniej :tak::tak:;-):-):-)

Viki sciaskam sie, trzymaj sie, zobaczysz szybko zleci.

Paula to czekamy na fotki nowej Pauli

Stefcia :-p:-p

Kacha i jak?? nie zasnelas w autobusie ;-):-D

i tyle bo robota czeka :crazy:

reklama
Viki,Paula,Siostra hejkaaa;-)

kurcze a gdzie Wy babki?
myslałam, ze sobie z Wami poplotkuje....ale jestescie:crazy::rofl2:
no nic to i ja uciekam....dziecku trza obiad dac,troche chałupe ogarnąć....i chyba zajrze dopiero jutro:tak:

no to udanegooooo dniaa!:-):-):-)

taram tadam tintaram....

Do góry