reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
Weroniczka fajna jest ta żyrafka:tak:a czemu ma pogubic?
Krzysio bawi sie tymi klockami do dzis...szczególnie lubi nimi rzucac w psa:crazy::rofl2:

Kasia ja robie tak,od dołu:krakersy,masa,krakersy,masa,wiórki+płatki mogdałowe:-)

A mój mąż pojechał do swojego mechanika bo spryskiwacze się zepsuły:eek:
Wiecie że u nas śnieg i -2:szok::szok: Ale fajnie jest bo wiatru nie ma, dzisiaj na spacerku super się z Marcelem bawiliśmy:tak: Uśmiałam się jak próbował się ślizgac tak jak ja i mu nie wychodziło:-D
On wogóle ostatnio to straszna papuga. Rano zawsze z R w łazience siedzi i nawet antyperspirant każe sobie smarowac tak jak tata:-D

Dota bo moje dzieci mają wyjątkowe zdolności gubienia. Staś to potrafi zgubić kulkę w pustym pokoju bez kątów:sorry::sorry::sorry: A mój R. uważa że dzieci nie potrzebują takich zabawek. On to by najchętniej nic nie kupował dzieciom z zabawek:sorry::crazy::eek:

No wkoncu Marcel mały mężczyzna:tak: nasz Krzysio uwielbia golarke i nasladuje...echhh...zabawny jest :-D

Weroniczka ładnie to wyglada:tak:no ale troche roboty z tym jest...:-)

Kasia uciekasz?

Ale ja lubię robić takie rzeczy. Nie lubię ich jeść ale chętnie pichcę słodkości:tak::tak::tak::tak:

Udało mi się posiedzieć dł€żej przed kompem a Wy zniknęłyście :(

Dotka na kompa nie pobieram tylko w necie ogladam :tak:

Sylwia przeciez wiadomo ze bedzie happy end :-)

Weroniczka fajny pomysl :tak:, taki oryginalny

Kasia Ty jedz zeby anemii sie nie nabawila :no:

reklama
Do góry