reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

ee... Dotka mąż nie przyjechał bo musiał by potem na 3 dni jeszcze jechać... nie opłaca się. Przyjedzie w Wigilię ;-):tak: na 4 dni, potem tam pojedzie znów na 3 i przyjedzie na Sylwka ;-):-) znów do niedzieli. Tak więc trochę czasu spędzimy razem :-)

Weronika super pomysł z tymi pralinkami :-):tak::-)
A żyrafa jest fajna! Julka też się nią jeszcze bawi ;-) klocki wcale nie tak łatwo zgubić ;-)

A ja jadłam ostatnio super ciacho też z seri- "Po jednym kawałku porcja cukru na cały dzień" . Martyna zrobiła. Ale takie zarąbiste że znów za mną chodzi...
Herbatniki, budyń, krakersy, mleko kondensowane kakaowe ugotowane i bita śmietana. Na to starta czekolada... boskie! cały tydzień jadłyśmy :-D:-D:-D

Sylwia :-D Moja młoda też papuga... ostatnio kazała sobie wkładkę włożyć do pieluchy... :szok::-D szkoda że nie papuguje tego co trzeba... (czyt. siadania na kibelek np.) poza tym to maluje sobie sama rzęsy :-D, mówi że chce kolczyki, pomaga wieszać pranie... cudak niemożliwy. I prawie wszystko już powtarza... :eek:
Trzeba się pilnować...

reklama
Paula fakt! przeciez pisałaś o tym....a ja pytam...ech starosc:-D

kurcze jeszcze pare dni iiii świeta,świeta...ja jak taki dzieciak za kazdym razem sie cieszę:-D

Moi chłopcy golą się razem z R. Mają specjalną piankę i golarkę dla dzieci i się golą.:tak::tak::tak::tak: O dezodorantowaniu już nie wspomnę:tak::tak::tak:

Ja w Świętach najbardziej nie mogę się doczekać miny moich skarbków jak zobaczą masę prezentów pod choinką

Wiecie co od kilku dni MAłgosia jest cała wysypana jakąś wyspypką uczulkeniową. Myślałam że to od jedzenia a teraz zastanmawiam się czy to nie proszek bo Tadeczka też całego wysypało.

Dota ja właśnie tego demota nie rozumiem :/

A teraz już rozumiem. Ale rano przez 5 min. patrzyłam na tego konia i niw iedziałam o co biega.

Weroniczka moze być...musisz poobserwowac jeszcze maluchy...

a ja w tej zagadce pierwsze co zobaczyłam penisa....seriooo...nie wiem czemu-tam na nosie jest taki zarys...ale to nie to:-D

reklama
Do góry