reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
i ja sie witam w ten zimowy poranek

u nas masakra !!!!! sniegu po pachy ;-):baffled::baffled: i slizgawica :baffled::baffled:

Asia ojj znam ten bol porannego wstawania :confused:, normalnie zwlecsie nie moge, budzik pierwszy raz dzwoni o 6 a ja sie po 4 drzemkach podnosze o 6:40 :confused:.
A jaki Fifi ma kaszel. Ja jak kuba tak mozno kaslal w swieta i mu sie odrywalo to dawalam Pulneo, Pectro Dril (lekarz powiedziala ze mozna tez Mucosolvan) i Hedelix. Pulneo podobno jest dobry. U kuby pomogl na wirusowe zapalenie oskrzeli. :tak:

hej i ja się witam

mój szkodnik juz buszuje po naszym łóżku
dziś przespał nockę bez zapalonego światła....(bo zawsze mieliśmy małą lampkę włączoną)

a mnie coś gardło boli!!!!:-:)zawstydzona/y:

J pojechał do sztabu-załatwiać jakieś sprawy....i miał o kredyt pytać (bo mają możliwość taką z pracy brać tylko w kolejkę trzeba sie zapisać)

a ja mam dziś o 13-ej USG-opisowe-trzymajcie kciuki bo mam takiego cykora że szok!!!!
wczoraj jakieś czarne myśli mnie nachodziły :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

czy aby wszystko ok????

śniegu u nas nawaliło-szkoda tylko że się nie klei....bo J taki szczęśliwy chciał już jakieś fortece dla Kuby budować :-D:-D:-D

Kasia-trzymaj trzymaj,oby do soboty ;-)
Asiu-oby Filipkowi przeszło-wiesz co???a gardło też ma czerwone??? bo jak byłam w aptece ostatnio to babka poleciła mi lizaki dla maluszków (one są bezpieczne) bo nie spadają z kijka-na ból gardła i na czerwone gardło....ale nazwy nie pamiętam..musiałabym iść na dół.-jak chcesz to Ci potem podam.
Jutrzenko-nie zazdroszczę pogody...:zawstydzona/y:-choć u nas to samo sie zapowiada
Joanna-miłego :happy2:
Pryzybela-żadna atrakcja...z Twojego R????:szok::-D zdrowiejcie.

co tam jeszcze WSTAWAĆ śpiochy!!!!!
miłego dnia.

Ostatnia edycja:
dzien dobryyyy:-):-):-)

i ja sie doczekałam: pada snieg:tak:;-) moze nie ma go duzo...ale za dwie godzinki powinno byc sporo i pojde na sanki z Mufinkiem:-)

Majoszka to trzymam kciuki!!!!!!!!!!!:tak::tak::-):-)
Jutreznka:-):-)

Asia
na syropach sie nia znam....ale zdrówka zyczę dla Fifka!!! i dla Pryzybelki tez!!!!:tak::tak::tak:

Kata daj znać jak Kinia po wizycie i powodzenia u lekarza:tak:

dobra zajrze potem...teraz słysze,ze Mufinek się obudził lece do niegooo....paaaaaaaaaaaa
Smiley-IPB-283.gif

Dzień dobry!!! :-)

Potwora położyłam spać, a Jula się grzecznie bawi... :-)

Asia ja nie bardzo wiem co polecić bo jak była raz chora to dawałam Mucosolvan a potem mi pani przepisała Pecto Drill :tak:

Kasiamaj będzie wszystko ok :-) zobaczysz :tak:

Kacha jak Jessi??? szykuje się na świat??? :-D I jak Prezes? Piszesz że siedzi? Sam już potrafi usiąść? :-)

Pryzybela zdrowiejcie szybko i wpadaj do nas ;-)

Młoda stęka... :eek: pytam co robisz? ona: kupę ja na to: chcesz na kibelek lub nocnik? J: nieee...
No i gadaj z taką? :confused::eek:

Jutro pojdę zpisać Julcię na bilans bo w przychodni mają stary adres i pewnie tam wysłali powiadomienie... :sorry2:

Miłego dnia Kobietki :-)

Hej Kobietki :-)
Asiu na szczęście jak tak po nocach Oliś nie śpi to przynajmniej rano tnie komara do 9-9:30 :-)
Paula, a no siada w końcu sam ten mój okruszek :-) Już mu to całkiem sprawnie wychodzi, polubił siadanie, ale długo w jednym miejscu nie wysiedzi tak go energia roznosi:-D A Jessi na szczęście odpuściła, przynajmniej ona czasami się mamusi słucha ;-):-p
Kasiu nie martw się, Młodemu też śniadanie zrobiłam, ale on nie ma czasu jeść, bo się bawi :-) Kasiu a co do usg to wszystko musi być dobrze, bo innej możliwości po prostu nie ma :-)
Miłego dzionka Dziewczynki:-)

a my wstalismy :))
dzis nadal wolne chociaz snieg nie pada to jeszcze troche go jest ale ze slonko swieci to mysle ze do wieczora sie roztopi.
hhehe kasia maj rozbawilas mnie od rana :))
kacha wawa my to bysmy sie zgraly nie ?? ja jak bym mogla to bym sie kladla tak kolo 2 w nocy i wstawala kolo 11-12 to moj optymalny czas.
a co tam u was slicznotki ??

reklama
Hejka.
Odebrałam Stasia z przedszkola ale na spacer nie poszliśmy. NA polu fajnie cieplutko ale chodniki w dużej mierze są nieodśnieżone i przepchanie wózka przez 2 metry jest koszmarem.
Zaraz idę ze Stasiem malować farbkami witrażowymi:tak::tak::tak::tak: I nie muszę obiadu dziś gotować bo mam z wczoraj pierogi z cielęciną:tak::tak::tak:

Do góry