reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Aga wooow... ale wyro duże... :tak: tylko u nas 2m długości to by było za mało... bo D prawie 190wzrostu i jak zjedzie z poduszki to by mu nogi wystawały... :-D
Też mamy w planach tylko że wersalkę nie typowe łóżko sypialniane ;-) i musi być taka z 130 na 210-220 :sorry2:

Baśka wątku dietowego już nie ma bo był baardzo kontrowersyjny przez mężczyzn na babskim forum :-D:-D:-D ale to długa historia...:-D:-D:-D
A to szkolenie to o działalności tak?

Kata dobrze że Kinia pomyślnie przeszła bilans :-):tak: powiadasz że ma grację dziewczyna? :-D słodko to musiało wyglądać... :-D

Elcia :-D:-D:-D to T zaszalał... :-D:-D:-D

zaraz mam klientkę na próbne czesanie ;-) bo w sobotę wychodzi za mąż... :-)

reklama
Hej!

Dzięki dziewuszki za rady odnośnie syropu. Już kupiłam jakiś endrus junior, pani w aptece poleciła.
Kata,faktycznie ten malinowy super smakuje, mieliśmy, ale na Filipa nie działa.
Kasiamaj, jak po badaniach????
Jutrzenka, jak morfo Kuby?
Aga, fajowe wyro. Też mamy takie duże, śpi się rewelacyjnie. Ale musiałam sobie dokupić kołdrę 200/220, bo taka standardowa okazała się za mała, a później pościel na taką kołdrę i jeden wydatek pociągnął za sobą następny, hehehe
Basia, no to fantastycznie, że wszystko zmierza ku dobremu w związku ze sklepem. Co do diet, to ja stosuję jedyną sprawdzoną i skuteczną - MŻ:-D:-D
Paula jak tam dziś z maleńkim "aniołkiem"? Mam nadzieję, że lepiej.
Stefanka, Sylwia, kwiatuszki wy moje;-)
Weroniczka, u nas też chodniki słabo odśnieżone. Ciężko się chodzi, a co dopiero z wózkiem. Ech ta zima upierdliwa jest...
Kachawawa, gratulacje dla Olisia:tak::tak:

I co by tu jeszcze? Aaaa,idę prasować, bo jak to Jutrzenka kiedyś powiedziała, patrzy na mnie pranie, :-D:tak::tak:

Dziewczyny u nas chodniki wogóle nie odśnieżone:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Ja o spacerze to mogę sobie pomarzyc bo z wózkiem daleko po tym śniegu nie ujadę:-(

Kata ja nie przeczytałam, znudziłam się przy czwartym zdaniu;-) Żartuję oczywiście:-D Już miałam strzelic focha że do nie nic ale ten buziak dla niewymienionych załatwił sprawę;-)

Kasiamaj czekamy..................

Elcia ostro byłooooooo:-D

Aga wreszcie będzieci mieli wymarzone wielkie łoże:tak: My też takie mamy, wygodne ale mało romantyczne bo śpi się z daleka od siebie, na malutkim kontak cielesny był nawet mimo woli;-):-D

Lecę bo Marcel głupawki dostał :sorry2: Mówię Wam, jaki szaleniec nie niego:wściekła/y:

asiu dobrze ze napisalas na sobie to zapamietasz zeby sie umyc po tym praniu :))

wash-me-umy-ma.jpg

Kata - no coraz bliżej, ale czym bliżej tym więcej problemów. Chłopak który miał mi ten lokal wyremontować, na początku mówił spoko, jakoś się dogadamy, a wczoraj jak przysłał mi kosztorys to myślałam że zawału dostanę. Także z remontem jestem znów w punkcie wyjścia. A nazwę to wstępnie się zdecydowałam na "KopCiuszek tanio i modnie"

Paula - tak kochana szkolenie z działalności, które mogłam sobie podarować, ale pomimo tego że wszystko wiedziałam to i tak było fajnie, bo kobieta dosyć ciekawie opowiadała.

Idę kąpać małego bo mojego D gdzieś wywiało :szok: a przed chwilą jeszcze był. Zniknął bez śladu...

Ostatnia edycja:
Hop hop Kasiamaj gdzie jesteś? JAk po badaniach kochana??

Mnie by się takie łóżko przydało bo jak rano moja trójca święta przytupta to R biedny ląduje w dolnym rogu łóżka zwinięty jak kot w czasie snu:sorry2::sorry2::sorry2:

paula co tam wymodziłaś na głowie? :-D
asia u mnie też tylko ta dieta :-D
sylwia wyobraź sobie, że siliłam się co by tu do ciebie wiesz... :-D no i buziaka tylko dostałaś ale teraz masz :-p myślę o tobie babka, myślę ;-)
stefcia to ty? :cool2:;-)
basia fajna nazwa :tak: ja to cały czas myślałam, że wy gdzieś u siebie ten sklepik otworzycie, czegoś nie doczytałam :sorry2:
weroniczka hihi :-) u mnie t. śpi w drugim pokoju ;-) spotykamy się na randkach :-D i nawet dobrze bo rano budziłby nas jego zegarek a tak sobie smacznie śpimy z kinkiem

mała wczoraj odleciała wieczorem na bajce i nie musiałam jej usypiać ;-)
ciekawe jak dzisiaj :cool2:

A mój R od poniedziałku ma tydzień urlopu tacierzyńskiego a potem jeszcze tydzień zaległego urlopu z zeszłego roku:tak::tak::tak: Tak więc dwa tygodnie mam luźniejsze:-):-):-):-):-)

fajnie, to sobie odpoczniesz :tak:

jutrzenka- nie zimno ci jeździć tym "rowerem";-):-D

hehe troche zimno ale co poradze ;-):-D:-D

Stefanka ale Ty masz dobrze z tym śniegiem, nie musisz pracowac a ja mam już serdecznie dosyc:wściekła/y:

ja tez :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Kata ja przeczytalam :tak::tak:. I brawo dla dzielnej Kini :tak::tak: i dobre z tymi zakupami :-D:-D

Baśka wątku dietowego już nie ma bo był baardzo kontrowersyjny przez mężczyzn na babskim forum :-D:-D:-D ale to długa historia...:-D:-D:-D

fajnie to ujelas :-D:-D

Aaaa,idę prasować, bo jak to Jutrzenka kiedyś powiedziała, patrzy na mnie pranie, :-D:tak::tak:

i jak wygralas z praniem ;-):-D:-D

Kasia i jak ?????

Asia, Kata morfologie odebralam ale sie nie znam i nie wiem czy sa dobre wyniki, niby sa normy ale nie wiem czy to nie dla doroslych. Czesc ma w normie a czesc nie. OB ma 10, np leukocyty ma 5,34 a norma 6-17,5. Limfocyty 51 (norma 25-50), Monocyty - 9 (norma 1-6). Inne w normie, przy czesci nie ma normy wiec nie wiem. Jego lekarka bedzie dopiero we wtorek rano albo w srode po poludniu wiec podjade zapytac.

i co tam jeszcze Wam napisac moje kluseczki ;-):-D

reklama
Do góry