reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
To i ja się przywitam.
Dziś idę na Jasełka do Stasia do przedszkola. Ciekawe ja mój wołek wypadnie:sorry2::sorry2:
A tak po za tym to muszę dziś zagnieść ciasto na tort dla maluchów.

Aaa... no i chciałam powiedzieć że ja jestem na nogach od 6 a o 9 Dotko to szykuję się do drugiego śniadania;-);-);-);-)

dzień dobry!

jutrzenka zonk :-p mała ostatnio budzi się przed 8 ;-)
dzięki za zwymiarowanie lodówy! zdecydowałam się na 200 cm wys. :tak:
viki wspomnij mnie przy malowaniu ścian ;-):-)
a damian to już duży mężczyzna! wiedziałam, że nie będzie płakał :-D oj mama mama :-)
kasia zrobiłaś kubusiowi fotkę? :-D
aga brawa dla łukaszka! :tak: ja nadal majtek nie kupiłam :wściekła/y:
magda szkoda z tymi szafkami bo jesteście ograniczeni (w meblowaniu znaczy się :-D). ja będę musiała przewieszać ;-)
dota, elcia hej hej

jeju narzekacie na wiek a co ja mam powiedzieć? chyba jestem tu najstarsza :confused:
stara ale jara :-D
teście mają znowu dziś wziąć młodą (na saneczki) a ja ogarnę chałupkę

Aga tylko my pracusie tak wczesnie wstajemy, bo np taka Dota czy Kata to jeszcze na bank spia :-p:-p:-p:-p:-D:-D:-D;-)

aaaa ja tez wstaje ito pewnie najwcześniej z was wszystkich :-p bo o 6...:baffled:koszmar

Melduje sie z pracy.
Szefo narazie sie jeszcze nie zwlokł, siedze sama, zabardzo nie mam co robic i sie kurcza nudze:sorry2:

Ide poczytac dalej

No to mam dla Ciebie Ataata przykrą wiadomość bo ja wstaję o 5 ( pora pobudki Małgosi) i potem do 6 jeszcze leżę z nią czekając aż chłopcy wstaną:confused::confused::confused::confused:

Ładnie Weroniczka ładnie, widze że Małgosia to ranny ptaszek:-D
Ja wstaje o 6 zeby Darie obudzic i ubrac, R wraca z pracy i zawozi ją do żłobka. Ale kurcza żal mi jej bo bidula niechce wstawac.... przez sen do mnie gada "nie nie nie nie" bidok by se pospal jeszcze:sorry2::-( ale cóż

hejka!! :-)

Kasiamaj my właśnie w niedzielę kupiliśmy w Auchan śliczne majtochy dla Juli... chyba z 10 par. W sumie już ze 20 sztuk jest ale to i tak chyba będzie mało... :sorry2: dokupię... ;-)

Jutrzenka garażu nie macie że musisz autko odśnieżać?

Ata to fajnie że się możesz ponudzić w pracy... ;-)

Weronika to czekamy na fotki z jasełek :-)

Magda to nie masz wyboru... musi być mała lodówa...

Viki gratki dla Damiana... :-)
co do słodkości to ja wczoraj zjadłam w dzień 3 kawałki ciasta 3 BIT i taką miałam zgagę cały dzień że szok...:szok: ale ciasta mi sie cały czas chciało...:-D:-D:-D

Aga to super że Łukanio się przełamuje ;-)

Kata podobno nie ważne ile się ma lat... ważne na ile sie czujesz... :-D:-p

A u nas masakra...:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: w kamienicy chyba jest dziurawy dach i mi mieszkanie zalewa... :szok::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
wczoraj wieczorem zaczeła kapać woda... i to żyrandolem w kuchni :szok::szok::szok:
dzis jak wstałam to i we wnęce okna kapała woda i strumyk płynął po ścianie... ciekawe czy ktos mi za malowanie zwróci kase bo farba popękała i odłazi...:szok::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Paula tak myślałam że sie ponudzę, ale ślęcze na bazą klientów i zaraz mi oczy chyba wypadną:hmm:
a co do zalania, to chyba trzeba by było to zgłosi do administracji czy właściciela... i domagac sie o zwrot kosztów malowania. Tylko musisz to szybko zgłosic zeby przyszedl i zobaczyl jak to wygląda, no i wycenil koszty naprawy. U mojej mamy w bloku tak wlasnie robią, nie wiem jak u Was

reklama
kurcze paula to nieciekawie :baffled: jak macie ubezpieczenie to powinni wam pokryć chociaż część kosztów
na wszelki wypadek może porób fotki tego zalania
ata a nie macie możliwości zaprowadzać małej z godzinkę później? kurde, szkoda :-(

Do góry