reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Magda a nie możecie ciut wyżej przewiesić szafkę nad lodówką żeby zakupić większą?;-)

Niestety nie :no:

Asiacur Ty to wiesz jak się cieszyć tą zimą...niektorzy to po prostu nie potrafią docenic jej uroków! Osobiście w tym roku jestem w niej zakochana :tak:

a ja dzisiaj zrobiłam sobie święto. Olalam chałupkę i już sobie leżakuje :-)

Ostatnia edycja:
reklama
Hello Babeczki :-)
Oliś śpi :-D:-D:-D:-D (ciekawe na jak długo:confused:)
Ja sobie siedzę, pochłaniam naleśniki i gram w gierki escape :-p
Kurcze szczęka już mnie boli od tego przeżuwania, ale przeżuwam zawzięcie dalej :-p:-)

ja tez witam sie niewyspana..
w nocy nie moglam spac, jakas nerwowa bylam i wciaz coś podjadałam...
masakra a rano jak wstałam to tak mi niedobrze bylo ze szok:szok:

kata - pewnie i tak bedzie ze nie zrobimy wszystkiego. na pewno musimy zrobic góre- łazienke, pokoje dzieciom i sypialnie, i na dole kuchnie. na dole oprócz salonu mamy jeszcze jeden pokoik ale tam w zasadzie tylko panele do polozenia i pomalowac sciany, no a w salonie kuchni i przedpokojach płytki i tez malowanie tak ze nie jest to juz jakies czasochlonne.a plytki czy panele musimy polozyc wszedzie od razu.
poza tym jesli starczy nam kasy chcialabym jak najwiecej zrobic zanim sie wprowadzimy bo nie wyobrazam sobie remontu przy dzieciach...

najbardziej czasochlonne są łazienki,poza tym na wszystko sie czeka to znaczy 5 tygodni na schody, 6 tygodni na drzwi ktorych potrzebujemy 11:tak:i takie tam duperele...
nie mowiąc juz o kuchni i sprzetach do i kuchni i lazienki.
na dole mamy jeszcze jedną lazienke ale pewnie z nią sie narazie wstrzymamy bo chcemy ją troche powiekszyc by weszła kabina bo poki co jest tam tylko miejsce na kibelek i umywalke.

kacha no to zycze ci bys jeszcze troche sie pokulała:tak::-p

a no i wczoraj na szczepieniu mój Damian zachował się jak prawdziwy 10 latek:tak:zero cyrkow, histerii no mowie wam bylam dumna z niego.
no a za pare miesiecy znow szczepienie nas czeka ale tym razem przypominające po 3 latach na kleszcze;-)

buziaki dla wszystkich niewymienionych

to ja druga z rana, EDIT ojj Viki przez Ciebie jestem trzecia :))),

Aga tylko my pracusie tak wczesnie wstajemy, bo np taka Dota czy Kata to jeszcze na bank spia :-p:-p:-p:-p:-D:-D:-D;-)

Madzia wiesz mi sie podoba zima jak jest tak pieknie, jak pojde na sanki z kuba ale jak musze skrobac i odsniezac codziennie rano samochod, jechac 30 na godzine bo drogi sa jakie sa :wściekła/y:, nie mam gdzie zaparkowac a do tego zakopuje sie w sniegu to mnie krew zalewa :wściekła/y:

i do roboty musze sie wziac, wczoraj zajec narobilam i teraz musze to wszystko obrobic :sorry2::sorry2:

paaaaaaaaaaaa

Ostatnia edycja:
a mi też się wczoraj zima podobała:tak::tak::tak:
moja sąsiadka podwiozła mnie z busa do domu (bo mam od busa 7 km) a że ona mieszka ode mnie z pół km to miałam spacerek dla zdrowotności i tak mi się fajnie szło, takie rześkie powietrze ach
ale rano to już mi się mniej podoba i jak muszę jechać samochodem to też mi się nie podoba:no::no::no:
ale wczesną wiosną będzie jeszcze gorzej bo będziemy tonąć w błocie:szok::szok:

a Łukasz wczoraj zrobił kopkę w nocnik (nareszcie):-) i częściej robi siku w nocio. Pampersa mu jeszcze nie zdejmuję bo u nas zimno jest i jak by sie zasikał do by było dużo do przebierania i spodenki i rajstopki:sorry2: dam mu czas do lata:tak::tak:

viki- podejrzane te twoje mdłości;-)no i fajnie że macie już swój wymarzony domek i gratki dla Pawełka:tak::tak:
jutrzenka- miłej i spokojnej pracy:tak::tak:

hej śpiochy wstawać
;-)

aga hehe nie podejrzane:-p nażarłam sie w nocy,,,, pare kostek czekolady, activia, jakies ciastra zbożowe.....bleeeee
teraz na samą mysl mi niedobrze:zawstydzona/y:

hehe jutrzenka:-p

reklama
Aga tylko my pracusie tak wczesnie wstajemy, bo np taka Dota czy Kata to jeszcze na bank spia :-p:-p:-p:-p:-D:-D:-D;-)

hihi...a nie! juz wstałam;-)my wstajemy o 9:00;-):-)
i ucałuj Kubusia od cioci!:tak:

Mjoszka ale sie usmialam z Kuby artysty...nasz tez jak dorwie długopis to szybko maluje sam siebie...i smiejemy sie,ze był w Miami Ink...:-D

mysle,mysle...
A! Aga to super,gratulacje dla Łukaszka!:tak:
kogo tam dzis jeszcze widze....jesttt Viki-hej!;-)

no i tyle...ide sie ubrac,zjesc sniadanko...
zajrze potem...
baj baj baj:-):-)

Do góry