reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
weroniczka !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ale mi smaka narobilas tymi zdjeciami, polska mi zapachnialo, a ja raz robilam te paczki i nie wyszly mi za dobre i nie umie sie zebrac zeby jeszcze raz zrobic

a ja wlasnie bede jadla kuskus z sosem po algiersku mniam mniam:tak::tak::tak:

Stefanka i ja sobie dziabnelam gryza;-)
A Ty Ewedja sie nie chwal smakolykami tylko dziel sie przepisem na watku kulinarnym:-p:-p

A moje dziecko wlasnie sie samo poszlo polozyc spac:szok: Wlazla sama do swojego lozka i kima:tak: Ale to dobrze bo stare na szoping;-) jada po poludniu to lepiej jak dziecko wypoczete bedzie;-)
Po namysle to mi sie wydaje ze Kaya przed moja kalafiorowa uciekla, bo wlasnie jej grzalam:baffled:, a na drzemke miala isc po zupce....
No nic, to ide sobie sama zjesc:-):-)

hej
u nas szpital :-(-jeden jeszcze kaszle..a drugi całkiem się rozłożył,tylko ja jeszcze się trzymam -jako -tako....
byliśmy dziś u moich w mieście...J u lekarza a ja załatwić swoje sprawy z tym urlopem.
J na zwolnieniu do wtorku włącznie.
byłam dziś też u gina na wizycie..maluch ma się dobrze.widziałam jak mi machał rączkę
bo miałam tętno płodu badane i właśnei przez usg.
płci nie było widać..bo wstydliwe maleństwo :sorry::laugh2:-nie chce pokazać co ma między nogami...:-)-za 3 tyg. mam usg opisowe więc gin powiedział że trochę sie napracujemy przy pomiarach to wtedy może mi powie...

u nas też tyle nasypało sniegu że jak wróciłam z miasta a nie było mnie ok 2 godz to zawaliło podjazd do garażu na jakieś 15cm.
i musiałam sama łopatą machac-bo J nie może nosa wystawić za drzwi..jak tak będzie przez noc waliło to nie wiem jak jutro wyjadę...chyba poproszę kogoś o pomoc w odśnieżaniu....bo nie dam rady sama....taki kawał przerzucić tyle śniegu.

co tam jeszcze-nikt cyba nie pytał o mnie....:-:)-)
a.. Jutrzenko-Kata -dzięki.;-)

miłego wieczorka życzę.

oglądam Housa...

Weronika też zrobiłam ;-):tak: pyszne. :-) Tylko trzeba temp. oleju pilnować żeby ładnie urosły :tak:

Idę w przerwie pod prysznic i do wyrka... jakaś zmęczona jestem... :eek:

a my zrobilismy milon faworkow!!!!! heheh ale i tak na dlugo nie wystarczyly bo mielismy gosci hehe
w kazdym razie znalazlam super przepis z wielkiego zarcia
ale wiecie ze moze sie skusze i na gniazdka jak kupie gdzies przy okazji te szpryce :))

Pierwsza :-)

:-):-):-):-)Dzień dobry :-):-):-):-)

Stefanka na prawdę warto zrobić bo baardzo dobre :-) Na drugi dzień chyba jeszcze lepsze ;-)

Dziś D przyjedzie wieczorem :-) cieszę się :-)

muszę troszkę odgruzować mieszkanko (czyt. Julkowe zabawki muszą trafić na swoje miejsca... :-D) i tyle...

Ostatnia edycja:
druga!

siemka:-):-):-)

łe to Paula dzis mega szcześliwa;-);-)hihi...skowroneczki;-)

Stefa ja tez robiłam te faworki z wielkiegi zarcia, tak jak pisałam wczesniej wyszły przepyszne!!!:tak::tak:

a pracusie co?pracujecie???nieee....dziewczynki halooo;-)

ranki zasnęłam wczoraj zapłakana jak nie wiem co....ogladałam przed snem CHIRURGÓW...ale były smutne odcinki.....
czy Wam tez zdarza sie jeszcze popłakać na filmach??wzuszacie sie??;-):cool:

dobra koncze bo jeszcze nie bede druga....:-D:-D
paaaaaaaaaa:-):-):-)

reklama
Hej!

Ferie, ferie i po feriach... W poniedziałek do roboty, ale tak mi się nie chce, że szok ze stresem.
Zjadłam wczoraj 2 pączki. Nawet Filip wpitolił całego jednego.
Podziwiam Was dziewczyny, że Wam chce się piec te wszystkie cuda. Ja od kuchni najlepiej trzymałabym się z daleka.
Muszę dziś posprzątać.
Nareszcie się z prasowaniem uporałam:tak::tak:
Dota, a na jakim kanale lecą "Chirurdzy". Do tej pory oglądałam na polsacie - w soboty był serial,a teraz widzę, że już nie ma. :wściekła/y::wściekła/y:
Paula, mężusio przyjeżdża, to gorąco będzie;-):-p

Do góry