reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

a u nas ferie od poniedzialku...tralalalaa;-)

Asia ja ogladam na FOXlife ale wlasnie wczoraj były 4 ostatnie odcinki....ponoc na wiosne ma byc kolejny sezon:-)

ale dzisiaj jestescie rozgadane....gdzie Wy sie podziewacie??? no gdzie????????:crazy::crazy::crazy::rofl2:

szykuje sobie liste zakupów...w niedziele przyjadza moja mama,na cały tydzien i tak sobie pomysłałam,ze zrobie cos spacjalnie dla niej-sałatke,ciasto...jakies fajne obiadki...Zawsze jak jezdzimy do rodzicow jednych czy drugich to przygotowuja specjalnie dla nas nasze domowe ulubione specjały...no! to teraz bedzie jej miło jak ja ją ugoszcze:tak: o! i taka kochana córcia jestem:-D;-)

ciepło dzis,niee? u nas 2 stopnie na plusie....okna wszedzie pootwierane i jest tak przyjemnie....

a z Mufinkiem ide przed 12-to taka nasz godzina spacerkowa;-)

reklama
Hej:-)

Ja popijam sobie kawkę i czekam aż moja królewna wstanie i jedziemy po rybkę na obiad:tak:

Marcel właśnie ugryzł mnie w cycka:szok: Co mu strzeliło?:szok:

Jejuuuu jak ja już wyczekuję lata, żyję już tylko wyjazdem a jeszcze 4,5 miesiąca:wściekła/y::wściekła/y:

Sylwia no to dołączam do ciebie z tą kawką. Tylko ja jeszcze do niej mam pączusia roboty mojego taty.

Witam w ten zimny dotko dzień. U nas 6 na minusie i wszystko zasypane. Do tego zaspaliśmy dziś do przedszkola i Staś nie poszedł:tak::tak::tak::tak::tak:

ja tez sie witam i zmykam zrobic se kawusie i głowe lece umyc i do pracy bllleeee sniegu po kolana a ja do 22 :(( no cóz mus to mus

hej
u nas bez zmian...tzn.choroby ciąg dalszy...
nawaliło śniegu i nie ma komu odgarnąć....:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
a ja musze po zakupy-trudno...chyba przejadę????

ja nie mam pomysłu na walentynki....jeszcze nic nie kupiłam....
Jutrzenko-gacie rewelka :szok::-D:-D:-D:-D-masz takie dla swojego???:laugh2::laugh2::laugh2:

miłego dnia.

Dotka nie slyszalam o takim czyms ale jesli chodzi o zdiagnozowanie to chyba chodzi o robienie w ciazy usg przeplywow???,
ja mialam robione na kazdej wizycie przeplywy i dzieki temu bylo np wiaodmo ze tetnica maciczna jedna mi nie pracowala i plod sie na jednej odzywial, potem na ostatniim usg tuz przed cc wyszlo ze i druga mi siadla i dlateog rozwiazanie mialam 19 a nie 29 jak byl termin (musieli przyspieszyc)
Az nie chce myslec co to moglo spowodowac ale wiem ze jak lekarz zrobil mi przeplywy i zobaczyl jakie mam tetnice to od razu na cc poszlam :tak:

to cytat z jednego z artukulow w necie
Ocena przepływów krwi w wybranych naczyniach - w tętnicach macicznych i przewodzie żylnym. Są badania, które wskazują, że taka ocena może pomóc w wyselekcjonowaniu pacjentek z ciążami wysokiego ryzyka. Nie jest to standardowo wykonywane !!!!!!!

no wlasnie nie jest to robione a w moim przypadku bylo tak wazne. Bo jak przestaly mi pracowac obie tetnice to lekarz bylo zagrozenie ze plod nie bedzie rosl :-:)-( bo bedzie nie dozywiony :-:)-(

ach u nas medycyna to jeszcze sto lat za murzynami (bez obrazy dla murzynow ;-))

i dlatego ciesze sie ze trafilam do tamtego lekarza :tak::tak::tak::tak:

wiecej skrobne cos potem

paaaaaa

reklama
ja miałam robione przepływy w Gdańsku jak byłam na USG.:tak:-a tutaj u nas to chyba też nie robią....? musiałabym zapytać bo nawet nie wiem....

Ostatnia edycja:
Do góry