reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

dziendoberek

witamy sie i my dzis

u nas za oknem dzis Polsko (czyt. snieznie) pierwszy raz tej zimy a ja juz sie nie moge doczekac sloneczka a tu sniezek pada :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

zaki sika gdzie popadnie

reklama
Hejka!
Ja wlasnie po kawce, ale zaraz sobie druga zrobie, to pijam taka smakowa rozpuszczalna, co kopa nie daje;-)
Jutrzenka, fajowe galoty, chetnie bym takie R sprezentowala... on jest jajcarz, to na bank by wlozyl:-D
Dotka, no to wesolo i rodzinnie bedziecie mieli:tak:
Weroniczka, to do przedszkola mozna tylko na konkretna godzine zaprowadzac dzieci? Czy az tak mocno zaspaliscie?;-) Jeden plus, ze Stas mam dzien dziecka i przedluzony weekend:-)
Elcia, na pewno ciezko bylo sie przestawic na inny rytm dnia przy tej pracy co? Ale jak piszesz - mus, to mus....

Ide sniadanko dziecku dac, bo po wstaniu faworko-poczka zjadla i juz nic nie chciala... Ale moze w koncu zglodniala;-)

Pryzybela teoretycznie w przedszkolu nie ma wyznaczonej godziny przyprowadzania dzieci ale tak naprawdę to o 8.30 dzieci już powinny być bo o 9 rozpoczynają się zajęcia:tak::tak::tak::tak: i panie się wkurzaja jak dzieci przychodzą później. Po za tym Staś chodzi do przedszkola na 3,5 godziny więc każde spóźnienie powoduje bezzsens zaprowadzania go. A my spaliśmy do 7.40 i nie było najmniejszej szansy wyrobić się bo moje dzieci potrzebują 40 min. na samo zjedzenia śnaidania. A i ubranie ich zimą wymaga sporo czasu:tak::tak::tak::tak::tak:

a my wrocilismy od alex :)) zyjemy hehhee
dota te ostatni odcinki premierowo lecialy juz pol roku temu i wtedy tez sie splakalam okropnie no i teraz byla powtorka z tydzien temu i tez sie splakalam i nawet powiedzialam to asi hehe i chcialam jej opowiedziec ale mi zabronila :((
musze przyznac ze sie postarali bo naprawde zaskakujace i wzruszajace sa te ostanie odcinki.
tez ogladam na foxie

Stefanka- a co to ma znaczyc zyjemy???:eek:;-):-)

Acha i czesc, bo ja sie chyba jeszcze nie witalam dzisiaj...:-)

Jutrzenka- fajne galotki... R wygladalby bosko.....:-D:-D:-D

no alex w koncu jedlismy OPONY :))
musze jeszcze dodac ze Olivier to jest duzyy i ma blond loczki jak amorek slicznee

Fajnie że wam się spotkanko udało :-)

Ja powiesiłam właśnie pranko, mieszkanko posprzątane i czekamy na D. Koło 21 powinien być :-)

Ktoś wspomniał o jakimś moim szaleństwie :-D:eek::laugh2: nic z tego bo @ :-D:-D:-D

wiem, wiem już kiedyś pisałyście że dobry koń to i po błocie pójdzie ale jakoś hmm... nieeee:no::-D:-D:-D

jeju u nas od wczoraj spadło chyba z 10cm śniegu :szok::szok::szok: ło matko... :-D
teraz jest chyba koło zera lub minimalnie na plusie bo coś się topi... :eek: blehhh... zaraz sobie kalosze zamówię bo bez tego to niedługo będzie masakra... :eek::szok:

reklama
paula wiesz co alex powiedziala dzis jak nas zobaczyla ??
''wy zawsze mi slonce przywozicie'' :))
moze i do ciebie musimy przyjechac bo inaczej zima sie nie skonczy hehehe
w kazdym razie u nas slonecznie wiosennie bo dzis cieplej

Do góry