reklama
Hejka!
Ja wlasnie po kawce, ale zaraz sobie druga zrobie, to pijam taka smakowa rozpuszczalna, co kopa nie daje;-)
Jutrzenka, fajowe galoty, chetnie bym takie R sprezentowala... on jest jajcarz, to na bank by wlozyl
Dotka, no to wesolo i rodzinnie bedziecie mieli
Weroniczka, to do przedszkola mozna tylko na konkretna godzine zaprowadzac dzieci? Czy az tak mocno zaspaliscie?;-) Jeden plus, ze Stas mam dzien dziecka i przedluzony weekend:-)
Elcia, na pewno ciezko bylo sie przestawic na inny rytm dnia przy tej pracy co? Ale jak piszesz - mus, to mus....
Ide sniadanko dziecku dac, bo po wstaniu faworko-poczka zjadla i juz nic nie chciala... Ale moze w koncu zglodniala;-)
Ja wlasnie po kawce, ale zaraz sobie druga zrobie, to pijam taka smakowa rozpuszczalna, co kopa nie daje;-)
Jutrzenka, fajowe galoty, chetnie bym takie R sprezentowala... on jest jajcarz, to na bank by wlozyl

Dotka, no to wesolo i rodzinnie bedziecie mieli

Weroniczka, to do przedszkola mozna tylko na konkretna godzine zaprowadzac dzieci? Czy az tak mocno zaspaliscie?;-) Jeden plus, ze Stas mam dzien dziecka i przedluzony weekend:-)
Elcia, na pewno ciezko bylo sie przestawic na inny rytm dnia przy tej pracy co? Ale jak piszesz - mus, to mus....
Ide sniadanko dziecku dac, bo po wstaniu faworko-poczka zjadla i juz nic nie chciala... Ale moze w koncu zglodniala;-)
Weroniczka
Klub grudniówek'07
Pryzybela teoretycznie w przedszkolu nie ma wyznaczonej godziny przyprowadzania dzieci ale tak naprawdę to o 8.30 dzieci już powinny być bo o 9 rozpoczynają się zajęcia

i panie się wkurzaja jak dzieci przychodzą później. Po za tym Staś chodzi do przedszkola na 3,5 godziny więc każde spóźnienie powoduje bezzsens zaprowadzania go. A my spaliśmy do 7.40 i nie było najmniejszej szansy wyrobić się bo moje dzieci potrzebują 40 min. na samo zjedzenia śnaidania. A i ubranie ich zimą wymaga sporo czasu

stefanka
CENTRUM DOWODZENIA NICZYM
a my wrocilismy od alex
) zyjemy hehhee
dota te ostatni odcinki premierowo lecialy juz pol roku temu i wtedy tez sie splakalam okropnie no i teraz byla powtorka z tydzien temu i tez sie splakalam i nawet powiedzialam to asi hehe i chcialam jej opowiedziec ale mi zabronila
(
musze przyznac ze sie postarali bo naprawde zaskakujace i wzruszajace sa te ostanie odcinki.
tez ogladam na foxie
dota te ostatni odcinki premierowo lecialy juz pol roku temu i wtedy tez sie splakalam okropnie no i teraz byla powtorka z tydzien temu i tez sie splakalam i nawet powiedzialam to asi hehe i chcialam jej opowiedziec ale mi zabronila
musze przyznac ze sie postarali bo naprawde zaskakujace i wzruszajace sa te ostanie odcinki.
tez ogladam na foxie
alex3meyer
Matka gagatka
Stefanka- a co to ma znaczyc zyjemy???
;-):-)
Acha i czesc, bo ja sie chyba jeszcze nie witalam dzisiaj...:-)
Jutrzenka- fajne galotki... R wygladalby bosko.....

Acha i czesc, bo ja sie chyba jeszcze nie witalam dzisiaj...:-)
Jutrzenka- fajne galotki... R wygladalby bosko.....

alex3meyer
Matka gagatka
opony, he heh...
przynajmniej Gajuni smakowaly.....:-)

Paula21
Grudzień '07
Fajnie że wam się spotkanko udało :-)
Ja powiesiłam właśnie pranko, mieszkanko posprzątane i czekamy na D. Koło 21 powinien być :-)
Ktoś wspomniał o jakimś moim szaleństwie

nic z tego bo @ 

wiem, wiem już kiedyś pisałyście że dobry koń to i po błocie pójdzie ale jakoś hmm... nieeee

jeju u nas od wczoraj spadło chyba z 10cm śniegu

ło matko... 
teraz jest chyba koło zera lub minimalnie na plusie bo coś się topi...
blehhh... zaraz sobie kalosze zamówię bo bez tego to niedługo będzie masakra... 

Ja powiesiłam właśnie pranko, mieszkanko posprzątane i czekamy na D. Koło 21 powinien być :-)
Ktoś wspomniał o jakimś moim szaleństwie

wiem, wiem już kiedyś pisałyście że dobry koń to i po błocie pójdzie ale jakoś hmm... nieeee

jeju u nas od wczoraj spadło chyba z 10cm śniegu

teraz jest chyba koło zera lub minimalnie na plusie bo coś się topi...

reklama
stefanka
CENTRUM DOWODZENIA NICZYM
paula wiesz co alex powiedziala dzis jak nas zobaczyla ??
''wy zawsze mi slonce przywozicie''
)
moze i do ciebie musimy przyjechac bo inaczej zima sie nie skonczy hehehe
w kazdym razie u nas slonecznie wiosennie bo dzis cieplej
''wy zawsze mi slonce przywozicie''
moze i do ciebie musimy przyjechac bo inaczej zima sie nie skonczy hehehe
w kazdym razie u nas slonecznie wiosennie bo dzis cieplej