reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
i my juz w domku,na spacerku supcio!hihi....ale mały sie nabiegał,rany ile dzieci maja siły:szok:

Majoszka daj znac jak po lekarzu!;-)

Alex tylko ubierz sie kobieto jakos stosownie na spotkanie z tesciową:-p;-)

Kata a czemu kupujecie nowy fotelik? to teraz do ilu macie?? my do 18kg i ja mam nadzieje,ze to starczy jeszcze na dłuuuugoooooo;-)

i udanych spacerków!!!
łikend ma byc piekny tak wiec my nad morze,nad morzeeeee nasze kochane jedziemy...hihihi......głupia jestem ale podoba mi sie ta wiosna.....achhhh:-D:-D:-Dnawet jak slonca nie ma to tak pieknie juz pachnie:tak::-)

ide na herbe!narka!:-):-)

Jutreznko
ja Cie przywołuje!!!!!!!!!!!!cieszysz sie, ze jest wiosna????humorek lepszy;-):-)

Dziendobry!!!!!
U nas dzisiaj tez wiosennie, slonecznie i ze 14 stopni ma byc, ale potem sie ochlodzenia spodziewamy niestety, wiec trzeba korzystac:tak: No i na dowod jacy jestesmy w goracej wodzie kapani, to sobie wczoraj sprawilismy zestaw:stol z parasolka na balkon i 4 krzesla (z czego tylko 2 wchodza i stol za duzy, ale to szczegol;-)... juz tak nam sie marzyla poranna kawusia na powietrzu:-)) No bo oczywiscie nowy nabytek juz zostal zmontowany i wystawiony do uzytku;-)
Dotka, jakbys takiego ptysia mi fundnela, to bym mogla swoja tesciowa uszczesliwic:-)... a co moglabym dac wzamian??? Moze kremowa tarte kokosowa z bita smietana? Nie ma jak pozywne sniadanko;-)
Alex, no to dzisiaj dzien dziecka masz co??? Kurka tez bym sobie cos chinskiego zjadla... moze w weekend R namowie...
Majoszka, to dolaczam do grona wyczekujacych na wiesci:tak::-)
Kata, no tez kiedys czytalam o takich "zabiegach"... ale to trzeba miec w glowce nawalone(za przeproszeniem), zeby takie rekonstrukcje sobie robic....

Dobra ide wziac sie za robote, bo dziecka nie ma w domu, a matka sie obija:baffled: No i cos sie moja wizytatorka (czyt. tesciowa) spoznia:-D

jeju...a co tu tak gwarno :szok::-D

no wiecie co dziewczyny-obijacie się jednym słowem mówiąc :-D:-p

ja zrobiłam zimnie nóżki-kto chętny -zapraszam.
jutro będę kręcić karpatkę-:-D:-D:-D naszło mnie naszło......

co do wizyty.....:-p:-p:-p-bo pewnie czekacie.....:-D:-p
no to tak,wszystko ok.maluszka rośnie.....
lekarz dalej utrzymuje ze to najprawdopodobniej mała cipcioszka.:-D:tak: bo jak to określił pojawił się obraz hamburgera :szok::-D:-D -dziwne....:-D:-D:-D
termin z 22-ego przesunął mi sie już na 17-ego bo mała ponad norme :-D (ale z Kubą też tak miałam-tych terminów ful.)

Kasia- no to super, ze wszystko dobrze! I fajnie, ze nadal dziewczynka....:-)
Pryzy- a no dzien dziecka, he he...:-) Ale spakowac musialam sie sama... nikt za mnie tego nie zrobil, tzn Oliwier probowal, ale wiecej przeszkadzal....:sorry2:
My tez musimy sobie jakis nowy zestaw mebli ogrodowych kupic. Ale my poczekamy na lepsza pogode, hi hi...:-p:-D;-)

hej wieczorem

ja po domowym spaaaa :-p ale mi dobrze...
w południe byliśmy u zwierzątek nad wodą no i wiosnę czuć czuć :tak:
piękny dzień dzisiaj!
mała tak się wymęczyła, że spała 3,5 godziny :szok: i nie wiem o której teraz zaśnie
ale ja spałam razem z nią, trochę krócej ale daaaawno nie spałam w dzień
za bardzo się dotleniłam chyba :-D

kasia fajny ten fotelik. u nas mała jeździ za pasażerem bo za t. nie ma miejsca :sorry2: a fotel pasażera popchnięty do przodu i majta nóżkami a ja siedzę obok niej
a nóżki uwielbiam :zawstydzona/y: właśnie sobie dzisiaj zjadłam pół opakowania bo kupiłam przedwczoraj :-p
pisałaś jakie imię wybraliście czy zapomniałam? :zawstydzona/y:
alex też dzisiaj nie gotowałam :-p tzn. wodę na zupkę pomidorową :-D a potem t. skoczył po pajdy z gyrosem
jak u was ciepło to u nas zimno i na odwrót ;-) ale dzięki temu możemy zobaczyć jaka pogoda nas czeka bo zazwyczaj od was idzie :-)
dota mamy chyba do 25 kg ale co z tego jak wąski i w kurtce jest na styk. do następnej zimy może być za mały :sorry2: zobaczymy ;-)
pryzy a co ty meble na balkon kupujesz jak macie mieć pusty? :-p

oj coś dziewczyny się obijają z pisaniem nieładnie nieładnie :no:

A co Was tak nie ma? :szok:

Ok, ja juz spakowana i gotowa do drogi....:-) Rano moge nie miec czasu na kompa, wiec dzis sie pozegnam.... Pa pa...:-)
I postaram sie w miare mozliwosci zagladac z laptopa brata... jak mi pozwoli....:dry::baffled:

reklama
Jaaaacie.... naprawde.... co tak malo postow:confused:
Przynajmniej R nie bedzie zrzedzil, ze siedze i czytam i klikam zamiast z mezusiem sie integrowac... Ale jak na zlosc po rozliczenia podatkowe pojechal i pewnie jeszcze z godzine mu zejdzie...
A mloda poszla spac o 7:30, bo wstala o 6:30 (normalnie jak w dzien spi 2 godziny, to wieczorem ok 9 ja kladziemy) i w przedszkolu znow nie spala...kurcze nie wiem co jej:baffled: Za to gadala i gadala...na chwile ja babka czyms zajela, a potem znow gadala i gadala:-) Chyba szybciej sie od niej polskiego naucza niz ona francuskiego:-D... W kazdym razie ponoc dzis znow wesola byla, ladnie sie bawila, nawet ja babka zdazyla ladnie uczesac w dwa warkoczyki plecione od gory (wiec musiala dlugo wysiedziec spokojnie:szok:) .... Aaaa i dzisiaj mi powiedziala Kayunia ze jeden chlopczyk sie "łilfled" nazywa (Willfred) i babka mi powiedziala, ze Kaya ja dzisiaj po imieniu zawolala, a ja jej nie mowilam jak sie pani nazywa:confused:.... Madrala co? A dopiero 2 tygodnie poza domem;-)

Kasiamaj, wlasnie mnie kusilo glownie ze wzgledu na Ciebie zeby jeszcze z wieczora zagladnac;-) Ja wlasnie mam zachowane zdjecie buleczki z usg (ale mi to sie nie tyle z hamburgerem kojarzylo, co z taka prawdziwa polska bulka z "dupka" czy przedzialkiem jak kto woli:-D
No i jednak wychodzi, ze Wam sie naprawde damsko-meskie sily w domu wyrownaja:-) Ciesze sie razem z Wami:tak:
Kata, my gratow nie mozemy skladowac na balkonie, ale to sa funfel-nowki, wiesz?:-p hehe
No i jak ladniej sie zrobi, to jakies kwiatuszki sobie chce strzelic, a co!
I co Twoj szanowny malz sie tak w aucie rozpycha, ze dziecko sobie nozek nie moze wyprostowac???;-) (tak na marginesie, Kaya siedzi za R i mimo ze ma miejsca wystarczajaco, to i tak na tyle macha tymi girkami, ze wiecznie R po plerach obrywa:-D)
Alex, szczesliwego lotu i milego pobytu u rodzinki!!!!!!!

I co to za zimne nozki, ktorymi sie dziewczyny opychacie??? Ja nie znam takich wynalazkow:-D
I tak chyba szybciej w necie wylukam, niz sie od Was dowiem.....:-p

Milego weekendu wszystkim!!!!!:tak:

Do góry