reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

alex nawet nie pytaj :baffled: choć bardzo skuteczne na kaszel i drogi oddechowe. niby pieruńsko słodkie a czuć goryczkę, której nic nie zlikwiduje :no:
dota cycki z kury ;-) u mnie najlepsze obiady to takie w 15 minut :-p nie lubię stać przy kuchni...
dobra dobra... obiad spaliłaś a teraz się tłumaczysz :-p teściowa wiedziała jakie garnki ci kupić :-p
bez obiadku, od razu deserek? ;-)

reklama
no pojawiłam sie miło że ktoś zauważył :-D:-D

bardzo was przepraszam za takie wpadanie na chwilki ale brak mi czasu w tyg a w weekend mam tylko niedzielę i nawet nie zaglądam na pocztę żeby znowu nie przeczytać kolejnej wiadomości o kolejnym zebraniu a poza tym R mówi że jak już w domu jestem to może bym z nimi posiedziała a nie nos w kompie miała i tak zawsze odkładam i odkładam
no i obudził sie dzikus idę i znowu odkładam

Kata kasze gotowałam dla psa...hihi...serioooo:tak: ale i tak zjadł:-D tzn. nie wszystko,troche:-)

no tak deser od razu i juz! ;-)
mały śpi,matko! juz prawie 3 godziny...właczyłam muzyke glosniej moze sie obudzi:-D ale sie ucieszy jak zobaczy,ze ciasto na obiad.....:-)

mysle czy juz wyjac kutrke na wiosne dla synka ukochanego i jedynego...hmmmm....chyba wyjme,ma dwie...potem przymierze i zobacze czy nie za duze;-) a zimową chyba tylko jedną zostawie....i powoli spodenki mu wyjme wiosenne,bluzy...tak powolo,pooowoooli....:-D

hejka
co ja tam miałam do Was napisać....:-D:-D:confused:
zapomniałam.....:-p
widze że dziś tłoczno...a u mnie net raz działa raz nie.....
Ewedja-powodzenia.
Aga-udanej wycieczki.
Grzechotko-zdrówka dla Kubunia,rany ake Ty chudniesz...trzymam kciuki za dalsze sukcesy.
Elcia-no to zdrówko.
Sylwia-uśmiałam się.to moje stanie na głowie w tym stanie graniczyłoby z cudem :-D:szok::-D
Paula-bo Alex chyba dąży do tego żeby jej inną fotkę zapodać...a ja tu tylko fotkę głowy oferuję :-D:-p
Alex-może innym razem...:-D:-p
Dota-:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Kata-Kuba śpi dalej z nami w pokoju-narazie bo nie chcemy teraz wnosić łózka i potem do malowania je wynosić,a problemu nie ma,nawet mu wygodniej,bo się rozwali jak lord i śpi w pozycji "pajacyka" nogi razszerzone i ręce wyciągnięte w górze :-D:-D:tak:;-)

hejo kobietki

dzieki za zyczonka powodzenia, na razie po szkoleniu jestem skonana no ale coz jakos trzeba zaczac, najgorsze jest to ze ja mam ponad 30km dojazdu i to mnie zabija bo autem sie nie oplaci wiec autobusem musze

poczytalam was ale jestem skonana, wybaczcie mi ale nie poodpisuje

ktoras pisala ze nam sie uklada, w sumie nie narzekam strasznie, ja na razie cos tam mam, ale za to D nie ma nic stalego tylko dorywczo wiec tez nie jest kolorowo, no ale jakos musi byc

pozdrowki dla wszystkich, jutro na pewno wiecej napisze

Hejka!
Nie bylo mnie wczoraj, a dzisiaj tylko tak przelecialam posty, bo mi bateria siada w lapie a kabel w sypialni i mam lenia zeby po niego isc:-p
Kacha, ja Cie podziwiam, ze sie tak dopasowalas do niewysypiania i nocnych szalenstw dzieciakow... Ja to w dzien spac nie umiem, chyba ze chora jestem, za to w nocy potrzebuje tak chociaz 7-8 godzin spokojnego snu, bo innaczej wysiadam:baffled: Na szczescie mloda i R mi to umzliwiaja;-)
Tak sobie mysle ze jak my juz czas na letni zmienilismy, to chyba sie roznica czasu zmniejszyla miedzy nami, ale mimo to niesamowita jestes z tym nocnym markowaniem;-)
Ewedja no to powodzenia w pracy i oby Zaki szybko zaaklimatyzowal sie w przedszkolu, to Wam obojgu bedzie latwiej:tak: Przy okazji...elegancka fryzurka u malego!:tak:
Aga, Ty to pewnie juz milo czas spedzasz na wycieczce:-) Mam nadzieje ze Luki wyjatkowo lekko zniesie ta rozlake:tak:
Aha, to chyba Ty pytalas... mieszkam w dwujezycznej prowincji Quebec (z naciskiem jednak na francuski)...Po angielsku tez sie mozna wszedzie dogadac, ale w szkolach i przedszkolach raczej obowiazuje francuz:tak: Ja niestety tylko angielskim sie posluguje, ale jeszcze mam plana go podszkolic, bo jednak duzo slowek mi brakuje i gramatyke trzeba doszlifowac, tylko jak dotad nie za bardzo mialam mozliwosci...

No i ciagle zdrowka dla przeziebionych zycze! Moglyby juz te chorobska sobie odejsc....

Postaram sie jutro zajrzec dziewczynki i sie troche wiecej udzielic, chociaz tesciowa ma wdepnac, to nie wiem jak bedzie...
Wiecie co...Kayka bardzo przezywa nasze poranne rozstania, ale jednak jestem stanowcza...szkoda ze w stosunku do siebie nie umiem byc taka konsekwentna:baffled: No i trzymam reke na pulsie.. codziennie wypytuje opiekunki czy duzo plakala (i roznie bywa, ale zasadniczo szybko opanowuja sytuacje)... Dzisiaj bylam strasznie dumna z mlodej, bo mimo ze znow nie chciala spac, to nie przeszkadzala, bo czytala ksiazeczki:szok:, a co najsmiesniejsze powiedziala do jednego chlopca po francusku zeby spal. Pewnie uslyszala jak pani tak do kogos mowila, ale skubana jest bardzo bystra i mimo ciezkich porankow swietnie sobie potem radzi:tak: Moze to przypadek, ale jak po nia przyszlam, to siedziala na kibelku i pani sie jej spytala po anielsku czy zrobila siusiu, a Kaya bez zastanowienia - tak!(po polsku oczywiscie)... W ogole jest najbardziej gadatliwa w grupie i poza malymi incydentami jest bardzo chwalona i lubiana:tak:
No to sie nachwalilam, ale jakos mi tak lzej na duszy jak widze ze dziecko mi tak dorasta i sie przystosowuje:tak:
Milych snow dziewczynki!:-)

witam wiosennie i słonecznie :-)

aż żyć się chce! :-)
jeszcze t. ma dzisiaj urlop więc spędzimy dzień rodzinnie

ojej, w końcu słońce, w końcu ciepło!

pryzy jak widac mała potrzebuje czasu - ale wszystko na dobrej drodze :-)
ewe tego dojazdu współczuję. sama dojeżdżałam 7 lat prawie 30 km i wiem co to znaczy :sorry2: najgorzej latem i zimą ;-) ale jak widać wytrzymałam - dasz radę :tak:
kasia wyobrażam sobie rozwalonego kubę :-)
u nas dota na wiosenne ciuchy jeszcze ciut za zimno. ale kinia ma jedną taką grubszą wiosenną i jej zakładam :tak:

miłego!

dzien dobry wiosennie oczywiscie:tak::-)

Pryzy widzisz jaką masz zdolną córeczkę:tak:suuuper!

Ewedja
dasz rade, z czasem sie przyzwyczaisz:tak:

Katka ja tez sie tak ciesze z wiosny...achhhh.....az zaczełam rano chodzic z psem na spacerki-dzis juz byłam i tak ładnie pachnie na dworze:tak:
Kata teraz moze zrób suwaczek odliczający do zimy...hihii;-)

a ta nasza Alex juz pojechala???:cool2:

Mały Majoszek jest swietny:-D:-D:-D

jak tam dziewczyny w pracy,okej?? a w domkach? pewnie dzis spacerkowy dzien;-);-)

Maaadziaaaa?????

ide troche posprzatac....a za godzinke z malenstwem na spacerek i wracając zahaczymy o cukiernie:-p

udanego piątku!:-):-):-):-)

reklama
hejka ;-)
u nas też dziś bez deszczu-ale słonka nie ma.
może przyjdzie jeszcze??? :-):confused::tak:
wstawiłam pranie-bo ręczniki mi sie już uzbierały.-dobrze ze mam dwie suszarki bo bym nie wyrobiła z wieszaniem...Kuba wczoraj tak lufrował po kałużach że jak wrócił do domu to miał spodnie rajstopki mokre a jak go J z kaloszy wyciągał to aż woda się wylała :szok::-D wszystko znów do prania :baffled:
a jak wiadomo największa woda=największa frajda :-D a matka pierze :-D

zamówiłam wczoraj fotelik dla Kuby z allegro-tzn.poprosiłam sis bo ja konta nie mam...ciekawe kiedy przyjdzie pewnie po niedzieli.

dziś trzymajcie kciuki...bo idę do Ginka wizytę mam ok 13-ej.
ciekawe czy potwierdzi małą "cipeczkę" po raz kolejny....:confused::-D

ta tam jeszcze....ma któraś z was na stanie karpatkę albo kremówke.....jeny tak mi sie zachciało od rana....:-D:cool2: muszę nalot na cukiernię gdzieś zrobić.

no i co...jeszcze...
miłego dzionka dla Was dziewuszki :tak:;-)
miłego dnia w pracy-wszystkim pracującym
chorowitkom dużo zdrówka
idącym na spacerek przyjemnego świeżego powietrza :-D:-p

Do góry