reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
Hej Dziewczyny, melduję się tylko, że żyję, bo nastrój u mnie do bani :-(We wczorajszej katastrofie zginął mój kolega Paweł Krajewski... A kilka lat temu namawiał mnie na pracę w BOR-ze :-(

W ten smutny dzień chciałam się tylko przywitać i powiedzieć że pomimo braku czasu ciągle jestem z Wami duchem. Sklep idzie dobrze jednak jeszcze nie na tyle abym mogła sobie pozwolić na laptopa i być z Wami na bieżąco.
Kacha przykro mi.

Nie wiem co jeszcze napisać bo jakoś jestem przytłumiona i w zadumie.
Pozdrawiam Was wszystkich.

ech... ulotne to życie...

ta wiadomość wczoraj wybiła chyba każdego z nas
no ale czas biegnie dalej...
dzisiaj jak zobaczyłam płaczącą córkę prezydenta przy trumnie znowu się popłakałam :-(

byliśmy dzisiaj trochę u moich rodziców, wczoraj na kominkach u znajomych
weekend zleciał szybciorem!

t. za tydzień jedzie na 4 dni na szkolenie do zakopca i będziemy same :-(

kasia wypróbowałam dzisiaj ten kremo-podkład i powiem ci, że fajny tak na codzień jak nie musisz się maskować. kryje bardzo delikatnie, troszkę się błyszczy ładnie nawilża. polecam jeśli szukasz czegoś takiego na codzień. taki szybki kosmetyk :tak:
pryzy ja pamiętam jak z mamą i młodszym bratem chodziliśmy do kina na poranki :-) chętnie bym się z kinią wybrała ale u nas już ich nie ma. a jakby się wierciła za bardzo to bym z nią po prostu wyszła ;-)
jutrzenka na takie bałaganienia się przygotuj albo lepiej niech cię kuba przygotuje :-) jeszcze wszystko przed nami i nimi! :-)
aga łóżeczko klasa! myślałam o czymś podobnym. daj znać jak łukaszek śpi
paula ale ludziska mieli wesela co? :-(

Hej!

Viki dokładnie... prawdy sie nie dowiemy... oglądałam dużo takich zabronionych filmów dokumentalnych na temat kościoła czy choćby zamachów na WTC z 11 września... nic nie jest tak jak nam pokazują... :no: Taka tragedia, ale w tym momencie wychodzi też dwulicowość wielu ludzi i powiem wam że wkurza mnie to... :-:)zawstydzona/y:
Kurcze nie mogę jakoś tego pojąć... wczoraj był chłop a dziś go w trumnie po stolicy wozili... ło matko... dziś jesteś, jutro Cię nie ma... :-(

Baśka może się jeszcze bujnie sklepik... chociaż powiem Ci że biznes na piętrze nigdy nie będzie na równi z takim z ulicy na parterze... :sorry:

Kacha współczuję... :-(

Kata ja z racji że kończyłam fryzjerską to i muszę make-upy potrafić zrobić i zawsze pod podkład kładę krem nawilżający ;-) a jeśli chodzi o Fluid to używam Lirene matującego... tylko ten zapach... :baffled: rozświetlający ładniej pachnie:-D

za to jakoś nie lubię pudrów suchych... :sorry:

Co do soboty to faktycznie nieciekawie się złożyło ze ślubami w obecnej sytuacji.
Ale klientki wszystkie dopisały i poszły na śluby.;-) Łącznie 6 sztuk...
Po tej ilości lakieru aż mnie głowa pół dnia bolała... :eek:

Aga ja bardzo chciałam takie łóżeczko dla Julci ale nie mamy go gdzie postawić więc planujemy zakup rozkładanego jednoosobowego fotela :tak:

Weronika a do tego kina to na jakieś bajki chodzicie?

W warszawie są takie seanse dla mam z małymi dziećmi, gdzie jest dużo ciszej, nie są pogaszone światła, chyba nawet przewijaki są na sali. W gazecie kiedyś nawet bilet był ;-)

Ewedja oby ładowarka szybko doszła :tak: wracaj ;-)

Zrobiłam dziś ogłoszenie i sprzedaję tą hulajnogę co Julci kupiłam... :zawstydzona/y::wściekła/y: nie chce na niej jeździć... woli taką standardową metalową jak ma nasza 5-cio letnia sąsiadka... i zakupię jej jak sprzedam tą... tak mi szkoda bo śliczna jest... :sorry:

Poza tym dziś córa dostała nowy rowerek od dziadków. To już na dzień dziecka. :tak::-)

Mąż pojechał więc jesteśmy same...

hej i ja sie witam
cóż by tu napisać-my dzień spędzaliśmy na miejscu,tylko z Kubą skoczyliśmy na plac zabaw.
musiałam prać dziś flagę-wczoraj zawiesiłam a dziś jakaś brudna sie zrobiła chyba od winogronu którego trochę dotyka.sąsiad ma krótszą i u niego jest ok.

Kata-dzięki za info w sprawie podkładu.przypomniało mi sie ze kiedyś miałam taki z nivea yang też był na kremie nawilżającym i fajnie się rozprowadzał.:tak:;-)też się poryczałam jak córka klękała przed trumną.:-(
Paula-podziwiam Cię że wytrzymujesz te zapachy od lakierów...ja jak sobie pryskam to malo co się nie uduszę :tak::happy: fajny ten rowerek :tak:
Baśka-dobrze że interes kwitnie.oby tak dalej.
Kacha-współczuję.

jutro jedziemy do dziadków z Kubą-mam wizytę u dentysty.
zostaniemy chyba do wtorku.

reklama
hej

smutny weekend za nami.
Jakos nie moge nadal w to wszystko uwierzyc :no:, strasznie mi szkoda tych ludzi, ich rodzin, bliskich.

Kata hmm ja to mysle ze im dalej tym lepiej bo dzieci nam sie madrzejsze beda robic ;-)

Paula fajny rowerek, kola ma 12??. Ja przymierzalam kube do rowerka w Carrefourze na 12 ale on nie siega do pedalow dobrze bo on z tych mniejszych ;-)

hmm i coz moge dodac, nie mam weny przez te wydarzenia :-:)-(

Do góry