reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

No normalnie jestem w szoku. Nic się nie dzieje na tym naszym wątku. Dziewczyny powymiękały, część pouciekała. Jak tak dalej pójdzie, to będziemy się wykruszać po jednej, bo nikomu nie chce się pisać:-:)-:)-(
No cóż... Nie ma z kim pokonwersować, to spitalam spać :tak:
Kolorowych...

reklama
Asia ufff dobrze ze grupowego seksu nie proonowalas bo ja wstydliwa jestem :-D:-D

ja tez uciekam, ziewam i ziewam i zaraz kompa polkne.

juto ide na spotkanie (mini spotkanie bo jakos nie bylo chetnuch) klasowe. Zobaczymy moze pare osob przyjdzie

dobranoc kobiałki :-)

Heloo kobiety!
Wlasnie z poswiatecznej wytrzezwialki wrocilam, cieszycie sie?:-p
Chociaz widze ze spokojnie i niezauwazalnie moge sobie na dluzej znikac ;-)hehe

Malo co z kompa ostatnio korzystalam, bo troche roboty w domu mielismy... trzeba bylo salon oczyscic, bo nowe sofy sobie zamowilismy, a sie okazalo ze przywiezli tylko jedna, a reszte dopiero pod koniec maja chca dostarczyc, bo za duzo sklep sprzedal i nie wyrabiaja z zamowieniami.... Szlak by to trafil, bo juz sie przyzwyczailam, ze akurat takie chce, zwlaszcza ze w fajnej cenie... Ale moze sie uda w przyszlym tygodniu jeszcze loveseat (dwojke) zalatwic, to bez fotela sie obejde...

Poza tym zadnych newsow nie mam, a pora pozna zeby jeszcze popisac, wiec moze jutro wdepne, chociaz do szwagiery na urodziny idziemy...
Na pocieszenie u nas tez sie znow brzydko zrobilo:tak:

Weroniczka, ja tez jestem w sumie ciekawa czy Kaya by w kinie wysiedziala, ale nie sprawdzam, bo jestem pewna ze by glosno komentowala:-D Z drugiej strony, to dlugo potrafi wysiedziec przy bajce jak ja zainteresuje, ale wiecznie o cos pyta i chyba by przeszkadzala innym:tak:

Dobra uciekam bo naprawde zaraz usne.... Milego i ladnego weekendu!

[*]
[*]
[*] brak slow

kobietki ja sie nie odzywam do was bo w swieta spalila mi sie ladowarka do kompa w tym tygodniu powinnam miec nowa bo juz kupiona idzie do nas poczta, jestem na necie tylko jak uda mi sie pozyczyc od kogos ladowarke, a to nie jest latwe

pozdrawiam szczegolnie te z was ktore sie mna zainteresowaly

no reszte tez pozdrawiam :tak::tak::tak:

reklama
Do góry