reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Hej!!!

Ale cisza na forum...

U nas od rana Amelutek, a Jula sobie smacznie spała :szok: Wstała 15 minut temu. Ma melodie dziewuszyna na spanko :-) moja Kochana...

Ale wszędzie w tv szaro... właśnie leci u mnie ddtvn.

Pryzy już ogłoszenie o hulajnodze powiesiłam ;-) mam nadzieję że szybko ją sprzedam :tak:
Fajowa jest ale co z tego Jak Julka nie chce na niej jeździć... :sorry:
A jak Kaya? Już nie popłakuje jak ją zostawiasz?

uuu Alex to miałaś lot... Witaj z powrotem... :tak:

Kata Kinia jest bezbłędna :-D

Wszystkim życzę miłego dnia... U nas pogoda nie za specjalna bo pochmurno i ma padać... A ja mam dziś Ameluchę do 17 :szok::baffled:

reklama
witajcie laseczki!:-):-)

Pryzy :-D:-D:-D;-)

nooo Alex witaj latawico nasza:-p;-):-)

Paula nasz maly wcina miesko:baffled: koltelciki mu robie,kroje na wieksze kawałki i je sobie widelcem....ja nie wiem po kim to dziecko tak lubi mieso:-D

Katka
u nas tez robia takie rózne przeróbki za grosze...a pamietam w Gdansku wszystko było dwa razy drozsze:crazy:

kurcze dostałam wczoraj kwiaty od męża bez okazji:szok: chyba mnie zdradza!!!:crazy::rofl2:

oooo mały sie budzi....ide wstawoc wode na kaszke;-)

paaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:-)

dzień dobry moje panie

my u dziadków-Kuba bajki ogląda jak co rano...
myslałam że dziś pośpi dłużej bo wczoraj się tak wyszalał z córką koleżanki myślałam że da mi pospać troszkę,a wieczorem padł jak kawka :-D nawet napić się nie chciał.

moja siostra ma dziś wolne-to sobie pospacerujemy Kuba jaki zadowolony że Dusia w domu,choć chwilowo nieobecna pojechała z tatą auto rejestrować.
a młody co chwila o nią pyta....

dziś też mam wizytę u gina-na 17-tą -więc potem wracamy do domku.

J wczoraj robił odgrzybianie ze sufitu-bo nam po zimnie wylazło jak śnieg topniał i jeszcze nie były dachówki zmienione na całe-kupiliśmy środek SAVO-polecam rewelacja!!!!! wszystko podobno pięknie znikneło -to środek na pleśń i grzybki-gdyby coś komuś kiedyś wyrosło :-D:-D:-D

pisałyście o perfumach-ja lubię świeże zapachy-nie lubię duszących bo mnie potem głowa boli :tak: kiedyś miałam taki zapach było to podrabiane empiro nazywało się encore caming czy jakos tak...w białej butelce i nakrętka miała skrzydełka-no ale przestali je produkować :-( i już potem nie znalazłam.....:-(

kata-my flagę mamy bo zawsze trzeba wywiesić...jak jest jakieś święto narodowe czy tragedia...itp.w własnej woli przede wszystkim ale też dlatego że to budynek państwowy...:happy: i trza.
Dotka-jestem jestem...-a co stęskniłaś się???:-D:-p;-)skąd takie podejrzenia....zapuść szpiega skora K.coś kręci na boku ;)))))
Weroniczko-współczuję
[*]
Paula-no ja mam niestety taki duszący :baffled::-) pytałaś o jedzenie-u nas też Kuba nie bardzo gryzie....ale się przełamuje najlepiej lubi mięso rozgotowane to wtedy zjada wszystko.gulasz...a najbardziej lubi kuraki gotowane i te skóry :szok::-D:-p-ble....
u nas jest raczej problem z warzywami i owocami...-bo tego nie je....:-(
ewedja-fajnie że udało Ci sie z tą baterią
Pryzy cześć ;-)
Jutzenko-co tam u Was?

i co jeszcze...???
pominęłam kogoś...-to przepraszam ;-)
pozdrawiam i miłego dnia dla Was kobitki.

I ja witam.

Mąż na chorobowym przez 10 dni i po męsku dogorywa. Czyli gorzej niż jak jest w pracy bo więcej roboty no i narzekania. Ach...

A dzisiaj o 13 mija równo 10 lat ja nadepnęłam na nogę jednemu przystojnemu żołnieżowi, o pięknych błekitnych oczach, który dziś jest moim mężem. I pomyśleć że ja miałam nie jechać na tą wycieczkę na której był ów żołnież:) Ale mój R nie pamięta o tym:(

cześć babki

my od 6:30 na nogach - kasia witaj w klubie! :-) coś młodej się poprzestawiało ;-)

aga to łukaszek ma zdrowie do spania :-D musisz go późno kłaść na drzemkę chyba :confused:
alex to ci adrenalinka skoczyła ;-) ja leciałam dwa razy - do rzymu i z powrotem i nie wiem czy bym się drugi raz zdecydowała :sorry: nie spodobało mi się - no, może oprócz widoków ;-)
pryzy zgadza się: te one to są unisex ;-) choć powiedziałabym, że bardziej dla kobiet bo mają kwiatowe nuty. teraz w rossmannie są w promocji ale woda toaletowa nie perfumowana :sorry: ale już dzisiaj będę miała swoje perfumki :-p
ojej paula normalnie melisę se parz cały dzień :-D
dota albo zdradza albo sobie uświadomił kruchość życia po tej katastrofie :sorry: dzisiaj jesteś, jutro pyk! i cię nie ma :-( tfu! tfu!
kasia sama bym wywiesiła jakbym miała :sorry: muszę sobie w końcu sprawić... a tymczasem przezywam żałobę po swojemu...

u nas dzisiaj w planach tradycyjnie spacer, mała mało zjadła śniadania to może banana mi chociaż zje na dworze :sorry: potem pomidorówkę jej przygrzeję i położę spać...

weroniczko zdrówka dla męża!
patrz! a my dzisiaj z t. 11 lat jak jesteśmy razem :-) pamiętam, że to był drugi dzień świąt - śmigus dyngus a on przyjechał i zabrał mnie do kawiarni ;-)
mamy wspólną datę :-)

Kata-u nas już od jakiegoś czasu takie wstawanie ;-)-żeby tylko Kini nie zostało :sorry:
ja jedną kiedyś szyłam flagę.mamy dwie bo druga J z pracy dostał.żeby wieszać.i tak u nas dwie bo jeszcze sąsiada.

kurcze jak mnie się nic nie chce?????-też tak macie??? :-):-p

No widzisz Kata. A ludzie mówią że 13 nieszczęsliwa.
Kasiamaj historia zdeptanych butów jest długa i jak dla mnie jest dowodem że wszystko w tym życiu nie jest przypadkiem tylko jest po to żeby coś innego później mogło być. Tyle rzeczy które wtedy miały miejsce w moim życiu i wydawały się być beznadziejnością tak pięknie się zaczęło układać. I wszystko co wcześniej działo się w moim życiu i wtedy wydawało się być czymś złym i nie miłym okazało się że prowadziło do miłości.

reklama
Do góry